Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:59 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема съотношение на френска любовнови  
Автор xyz11 (непознат )
Публикувано15.08.07 13:56

Какво е съотношението на правенето на френска любов в едно семейство. Колко го прави мъжът на жената и обратно. При мен е 1/3 аз правя, 2/3 жена ми на мен.

Тема Rе:нови [re: xyz11]  
Автор Ocoгoвeц (~*~)
Публикувано15.08.07 13:59

3/3 аз.

-
In Neci Renascor Integer

Тема Re: съотношение на френска любовнови [re: xyz11]  
Автор xyz11 (непознат )
Публикувано15.08.07 14:05

Темата е интересна и досега никога не е дискутирано по нея. Интересно е да се чуят и двете страни.

Автор zlatence ()
Публикувано15.08.07 14:18

Френската любов е най-хубава,когато се прави от двамата едновременно, т.е. в поза 69. Тогава усещането е невероятно.

Тема Re: съотношение на френска любовнови [re: zlatence]  
Автор Ocoгoвeц (~*~)
Публикувано15.08.07 14:22

Много хора няма да се съгласят с това твърдение, предимно жените. (за 69)

-
In Neci Renascor Integer

Автор sweety! (naughty girl)
Публикувано15.08.07 14:25

според мен анкетата ти е излишна....един харесва друг не харесва...няма правило жените повече, мъжете повече...
аз лично съм на периоди...един път обичам аз да правя, друг път на мен да ми правят...а 69 не я предпочитам..разсейвам се така:)

Всичко е суета!

Автор Sarayah (лунно-сребърна )
Публикувано15.08.07 14:27

И жалко за жена ти, щом си изчисляваш секса с калкулатори! Френска се прави от сърце,а не със сметки...

Тема Re: съотношение на френска любовнови [re: Ocoгoвeц]  
Автор zlatence ()
Публикувано15.08.07 14:37

Ми то за това си има поговорка: " По вкус и цвет товариш нет!" Всеки прави това, което му харесва на него и на партньора. Иначе защо ще прави секс изобщо, ако ще гледа само своя кеф. Много е важно двамата взаимно да си доставят удоволствие. И винаги съм готова да направя това, което е приятно за партньора ми. Не живея за хората и живея собствения си живот. Данък обществено мнение не плащам. Така че , не ме интересува мнението на другите жени. После да не плачат, че мъжете не искат да спят стях повече от един път.

Тема А какви са тези...нови [re: zlatence]  
Автор Ocoгoвeц (~*~)
Публикувано15.08.07 14:46

твърдения, че френската била най-хубава в поза 69?

-
In Neci Renascor Integer

Автор KatrinKa (aries)
Публикувано15.08.07 14:46

Общо взето е 1:1. Ама не съм се сещала досега да си правя сметки, колко аз на него и колко той на мен. Всичко е до вътрешно усещане и желание.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.