|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
съотношение на френска любов
|
|
Автор |
xyz11 (непознат
) |
Публикувано | 15.08.07 13:56 |
|
Какво е съотношението на правенето на френска любов в едно семейство. Колко го прави мъжът на жената и обратно. При мен е 1/3 аз правя, 2/3 жена ми на мен.
| |
|
3/3 аз.
-
In Neci Renascor Integer
| |
Тема
|
Re: съотношение на френска любов
[re: xyz11]
|
|
Автор |
xyz11 (непознат
) |
Публикувано | 15.08.07 14:05 |
|
Темата е интересна и досега никога не е дискутирано по нея. Интересно е да се чуят и двете страни.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zlatence () |
Публикувано | 15.08.07 14:18 |
|
Френската любов е най-хубава,когато се прави от двамата едновременно, т.е. в поза 69. Тогава усещането е невероятно.
| |
|
Много хора няма да се съгласят с това твърдение, предимно жените. (за 69)
-
In Neci Renascor Integer
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sweety! (naughty girl) |
Публикувано | 15.08.07 14:25 |
|
според мен анкетата ти е излишна....един харесва друг не харесва...няма правило жените повече, мъжете повече...
аз лично съм на периоди...един път обичам аз да правя, друг път на мен да ми правят...а 69 не я предпочитам..разсейвам се така:)
Всичко е суета!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sarayah (лунно-сребърна ) |
Публикувано | 15.08.07 14:27 |
|
И жалко за жена ти, щом си изчисляваш секса с калкулатори! Френска се прави от сърце,а не със сметки...
| |
|
Ми то за това си има поговорка: " По вкус и цвет товариш нет!" Всеки прави това, което му харесва на него и на партньора. Иначе защо ще прави секс изобщо, ако ще гледа само своя кеф. Много е важно двамата взаимно да си доставят удоволствие. И винаги съм готова да направя това, което е приятно за партньора ми. Не живея за хората и живея собствения си живот. Данък обществено мнение не плащам. Така че , не ме интересува мнението на другите жени. После да не плачат, че мъжете не искат да спят стях повече от един път.
| |
|
твърдения, че френската била най-хубава в поза 69?
-
In Neci Renascor Integer
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 15.08.07 14:46 |
|
Общо взето е 1:1. Ама не съм се сещала досега да си правя сметки, колко аз на него и колко той на мен. Всичко е до вътрешно усещане и желание.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|