Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:32 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема До колко сте критични или безкритичнинови  
Автор Kotaranko (хулиганко)
Публикувано22.06.07 16:30

Нагазил ви е хормон.

Колко безкритични можете да бъдете за да си легнете с даден мъж или жена (може само заради секса) и на колко водки (ако ползваме образния език на нощните клубове)
Какви свои принципи, декларирани и не, бихте погазили за едното чукане?

Весело или жалко според вас е разминаването между декларациите и действителността?

Всички лежим в една канавка, но някой гледат към звездите!

Тема Re: До колко сте критични или безкритичнинови [re: Kotaranko]  
Автор ШEПOT™ (в цветност ...)
Публикувано22.06.07 16:42

хаха...с тая тема ще събереш всички моралисти на клуба ... "аз??? никога!!!" ...

... е на мен ми се е случвало, не съм си задавала въпроса, нито съм търсила отговор кой точно принцип нарушавам ... пък деклараторските способи изобще не са ми познати ... никога никой не знае кво ще го тресне, кога ще го тресне, и защо ли пък го тряска ... така че.........

Тема Re: До колко сте критични или безкритичнинови [re: ШEПOT™]  
Публикувано22.06.07 17:10

точно най-големите моралист(ки)и са ми нужни тук. С тях ще е най-весело Интересно ми е какви граници ще си сложат сами и какво са те в действителност

ПС: Шепотче, имаме и следния казус.
"Критичните" няма да пишат веротно в темата защото, все някъде са погазили изискванията си, направили са "огромен" компромис със себе си, с надеждата вселената да стане квадратна и с вярата, че са дядо Боже и могат да го постигнат

Бития бит, ебания ебан .......... Следвайки древната мъдрост "Гузен негонен бяга!" моралистите няма да пишат в темата.

Редактирано от Kotaranko на 22.06.07 17:19.

Автор KatrinKa (aries)
Публикувано22.06.07 17:14

Компромиси дори и за единият секс не правя. Обикновенно рядко се случва до мен да няма партньор, а страшно много да ми се иска секс.
Ако реша да се напия, то не е с цел секс.
Един път съм се напила и правих секс с бившо гадже. Не съжалявам честно казано.
Но не ми се е случвало на сутринта да се събуждам и да се ужасявам от човека д омен или да съжалявам защо съм си легнала с Х.

Автор Бpeт (лейди)
Публикувано22.06.07 17:16

Коректив на хормоните обикновено ми е здравомислието и преценката на евентуални последствия.
Ако всичките ми 5 сетива са се замъглили, вероятно няма да пращат до мозъка необходимата информация, за да му зацъкат веригите - предполагам, че това ще е и допустимото ниво на критичност.
Освен това доста нося на пиене

Happy, boy you bet I am
Holding on to this smile for just as long as I can

Публикувано22.06.07 17:29

... само стой и гледай

... никой не се натрясква за да му го натряскат ... нъл тъй!
... алкохолното насищане не води до хормонно презасищане ...
... ни моа разбера /вероятно от жегите ще да е / що трябва да се киприм все в някви премяни .. лъснати, сатенени, УглЯдени ... къте се вписва тва в тефтерите на Св.Петър, м?

... знаиш ли ... тва ми прилича на: "на диета съм, ма тайно си хапнах половин пица ... ма никой не разбра/ шушу/" ... "силна съм! диетата продължава!"

Тема Re: До колко сте критични или безкритичнинови [re: ШEПOT™]  
Публикувано22.06.07 17:44

Уцели от 30 метра бялото петънце по средата на мишената с 54 мм. цев

7 патрона 70 точки.
"На диета съм и ям само салати поръсени със златен прашец, облечена в бална рокля на Пиер Карден, но нощем към 3, тайно набивам кучешка радост с чесън, на светлината на хладилника, по чехли пробити на палеца и с нощницата на баба"

То ясно, всеки е нужно да е красив обаче, както и да се върти човек, за да даде хубав художествен полу-анфас, гъза му винаги е отзад

Тема Re: До колко сте критични или безкритични [re: Kotaranko]  
Публикувано22.06.07 17:52

... хахаха ... напомняш ми как се ужасих като отидох да оразмерявам къщата на една видна столична кукличка ... из цялата къща кутии...ама кутии да ти види окото ... кутии с обувки ... половината от които не си знаеха другарчето къде е ... всичкото това поръсено обилно с дрешоци ... у секи ъгъл, на секи километър ...
... иначе вече цял месец се пазарим кви точно гардероби да й сътворя ...

опс - тва беше як спам ... сори

Автор O!Sag (so seductive)
Публикувано22.06.07 17:58

Аз съм вечно нагазен от хормона. Отдавна не си позволявам да еба крокодили, само за да го потуша. Предпочитам да си прасна една здрава и да ми държи ден-два :-)

Тема Re: До колко сте критични или безкритичнинови [re: O!Sag]  
Публикувано22.06.07 18:01

... отдавна прилагам и аз този лечебен способ ... даже не е нужно да се усмихвам мило

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.