Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:50 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Абе,хора,моля ви,кажете ми...нови  
Автор 3aй4e_B_4a6ka (без опашка)
Публикувано06.06.07 15:22

има ли някакъв момент,в който ПРОСТО ВИ ПИСВА....някакъв момент,в който просто ви пада пердето,кипват ви лайната,забравяте всякакви форми на приличие,учтивост,всякакви такива "е,ама нали аз го обичам" или пък "м,още малко ще живея точно с тези съквартирантки",теглите путки майни на теориите,че винаги трябва да сме добри и мили,или пък просто не си струвало да се занимаваме...

кое ме кара да си мълча...страха да не го загубя?От другата страна на везната е моето АЗ,което винаги съм потъпквала...кога везната се накланя обратно?

Добре,а кога си струва да се занимаваме....къде е границата...да спра да си мълча,да кажа всичко,което ми тежи,което не е честно спрямо мен-заради това струва ли си????М???Да спра да ме е страх и да стана месомелачка,дори с риск да ми счупят нарочно чашката на Йори или най-лошото...да ми фрасне телефона и да не го чуя никога повече....и просто да се моля един ден да оцени всичко,което съм била и което съм му давала...

оф,отклоних се...въпроса беше прост....Кога точно се яха метлата,спира да ми пука....и въобще правилно ли е поне веднъж да помисля за себе си по този начин?

Тема Re: Абе,хора,моля ви,кажете ми...нови [re: 3aй4e_B_4a6ka]  
Автор Haннa (член)
Публикувано06.06.07 15:29

Кога се яхва метлата ли?Ами ако имаше пълноценна връзка нямаше да питаш - иначе, когато решиш

Тема Re: Абе,хора,моля ви,кажете ми...нови [re: Haннa]  
Публикувано06.06.07 15:32

много неконкретен отговор

и да,така е-вързката ми нито е пълноценна...нито пък е връзка май...вече...

Автор la_luna (yoga)
Публикувано06.06.07 15:34

Аз не допускам да се стига до яхане на метлата, щото яхна ли я, след мене ще има потоп. Вместо това при най-първите признаци, че нещо не е наред, сядам и мисля - оглеждам ситуацията внимателно от всички страни, от моята, от неговата, не реагирам според първата си емоция, но анализирам безпощадно. И после, ако се окаже, че нещо наистина куца, а не съм в ПМС, примерно, хващам бика за рогата и казвам страшната фраза "Трябва да си поговорим"

Само че от първите наченки на проблема до страшната фаза минава не повече от седмица. Седмица, за да съм сигурна, че наистина има нещо нередно, а не си го въобразявам. Но не повече, защото иначе рано или късно ще гръмна като атомна бомба насред панелка.

Не си падам по затлачени истории. Обичам картите да са на масата, видими за всички и всеки да има полагащото му се време и пространство, в което да може да каже какво не му е наред.

Освен това адски мразя отсреща да се натрупва напрежение и човекът да не смее да си каже. Аз искам да знам, мога да го понеса. Единственото, с което не мога да се справя, е тягостно мълчание. Щото още не чета добре мисли.

Автор impulce (тик - так)
Публикувано06.06.07 15:35

Яхнах я, когато разбрах, че си играят с мен и при това съвсем са наясно с това - не е нещо недоизказано или да сме се объркали.

Такива неща ме отвращават безумно.
Пък фактът, че беше от човек, за когото никога не съм предполагала, че така ще направи...направо ме смаза - преценките ми, нещата, в които съм била убедена - отидоха вдън земя.
А две думи - яхвам я при болка и обида в комплект.

Време е за...трапчинки

Тема Re: Абе,хора,моля ви,кажете ми... [re: la_luna]  
Публикувано06.06.07 15:59

а ако на "трябва да си поговорим" ти отговарят всеки път-аз на никой не дължа обяснения...и ти си търпиш по твои причини?

ако фазата трае вече 3 години?

и аз не мога да чета мисли?Ама ако отсреща нямат интерес да изкажат своите....истинските мисли...по въпроса

Автор sisita (Lady)
Публикувано06.06.07 16:02

Ако съм "яхнала метлата" това вещае след себе си да оставя трупове, това така метафорично, т.е. яхането на метлата при мен е много крайна фаза и в повечето случаи е излишна, ако навреме си намериш и поставиш границите.
А границите в отношенията въобще, са си точно нашето АЗ, или по-точно това от "аз"-ът, с което не сме готови да правим компромиси при никакви обстоятелства.

Автор la_luna (yoga)
Публикувано06.06.07 16:08

Това нямаше да съм го понесла три години никога. Мисля, че и три месеца нямаше да съм го понесла. Аз съм доста радикална. Предпочитам клишето за ужасен край, отколкото ужас без край. Знам си "цената", да речем.

Тема Re: Абе,хора,моля ви,кажете ми...нови [re: impulce]  
Публикувано06.06.07 16:14

да де,ама...то и мене ме отвращават....но случаят е ЧАСТЕН

Тема Re: Абе,хора,моля ви,кажете ми...нови [re: la_luna]  
Публикувано06.06.07 16:16

3 години не е ли мн време за беснеене....то аз си го направих...ама са по-силни от мен

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.