Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:06 17.06.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема А ако човек реши да се откаже от секса отсега.....нови  
Автор тpиkcи ()
Публикувано01.06.07 14:25

ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ?

Какво бихте правили, ще е малко странно да продължавате да си говорите за секс, понеже това е като да си на диета и да обсъждаш рецепти за сладкиши... то вие сигурно от секс към кекс ще се преориентирате, де

, но представете си, че наистина решавате, че няма пък, няма да правя секс, удоволствието не е щастие, а наркотик, хормони, замъгляващи съзнанието, а аз искам да съм трезв/а!

"Въздържанието поражда творчески импулс" е още една мисъл, за повечето глупост, но няма ли това да е победа над живота, чиято цел е продължение на поколението - няма секс, няма бебета, ХА! НА ти го, да ти го начукам "нещастен, гаден, зъл живот", както поетите поетично се изразяват............

Главното е, че отказваш да бъдеш част от играта, а и нали се сещате, че все някога няма да го вдигате или от вас няма да го вдигат, така че хубаво човек да осмисли какво да прави тогава, когато това няма да го прави.....

Редактирано от тpиkcи на 01.06.07 14:36.

Тема Re: А ако човек реши да се откаже от секса отсега.нови [re: тpиkcи]  
Автор Фpeди ()
Публикувано01.06.07 15:01

Случвало ми се е да преживея подобна дилема. Няма да навляза в подробности за каква точно дилема ставаше въпрос, но беше остро и болезнено, докато не намерих сили да взема окончателното решение вътре в себе си. След това нещата си дойдоха на място.

Ебал съм ви... през оная работа сте ми! Поне повечето...

Тема Аз съм на път да взема такова решение.нови [re: тpиkcи]  
Автор *Жap-птицa* (с огнено сърце)
Публикувано01.06.07 15:05

Автор Дaниeл_ ()
Публикувано01.06.07 15:10

това наистина е доста тежко наследство от немислещите животни, но за съжаление няма как да се оттървем от него (поне засега)

Тема Re: А ако човек реши да се откаже от секса отсега.....нови [re: тpиkcи]  
Автор karea ()
Публикувано01.06.07 15:20

Отказвам го от раз, стига да намеря достатъчно добра причина.

Автор majemela4ka (жарка блондинка)
Публикувано01.06.07 15:32

Ти ще се скопяваш ли?

И винаги ли отстояваш решенията си докрай?!

И що да няма бебета?

Б@си питанката...

Тема Изглежда ми е бедна фантазиятанови [re: тpиkcи]  
Автор Masklin (ном)
Публикувано01.06.07 15:46

Когато реша да живея извън света, ще го напусна. Засега мисля да съм щастлив още малко в него, ако е възможно

Глупости който не е правил, най-вероятно предстои да направи. Никога не е късно да станеш за резил Но пък, ако не си безнадеждно зле, ще се оправиш, а какво по-важно има от щастливите моменти? На бас, че и в бъдещето има предвидени такива

Когато дойде момента да не правим секс, ще се радваме на нещо друго. И пак няма да се откажем от играта. А творческият импулс мисля да го използвам, за да измисля как да ми го начукват дамите, когато вече не умея да го вдигам

These smiling eyes are just a mirror for the sun

Автор impulce (тик - так)
Публикувано01.06.07 15:58

Гледай сега...при мен не само няма да се появи творчески импулс, ами и ще ми изчезне импулсът - не се отказвам аз сега, твърдо не - зарежда ме, тонизира, обичам си го.
Сексът си е част от всичкото...ако го няма..няма да цялостно.
Още мноооого имам за виждане, усещане и т.н.
Освен това искам деца, правени с любов, а любовта предполага и секс!

А когато вече няма да мога...и дядото и той...ми..тогава, живот и здраве, сигурно няма да ни пука, щот вече ще имаме внучета, на които да се радваме.

Време е за...трапчинки

Автор Slona_sf (касичка)
Публикувано01.06.07 17:10

прави пари. това е по яко

Разкажи за мен....

Автор Дoбpe,дe! (познат)
Публикувано01.06.07 17:32

"навъсен, мръсен, зъл живот" е.

Иначе. Ми иначе не мисля, че отказването от секса е победа над живота. Но дори да е победа над живота, ако говорим в абсолютни категории, интерес от победа над живота има само смъртта. Пък аз не съм й фен, засега. :)

От друга страна, предимствата на трезвеността са силно преувеличени, както би казал Мрк Твен.:) Най-хубавите неща ми се случват, най-забавните мисли и прозрения ми хрумват именно когато не съм трезв - било от алкохол, трева, любов. Защо трябва да съм трезв, скучен на самия себе си и омърлушен? За да докажа (на кого?), че имам инат? Ми нямам. Имам друго: стръв да живея, любопитство, желание да се чукам и да се влюбвам, състрадание.

А като спре да ми става ще лъжа внуците колко много съм чукал, колко много неща съм преживял и колко е бил интересен животът ми. :))) Белким техният е. :))))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.