|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Секс с шефа??
|
|
Автор |
playgirl (любопитна) |
Публикувано | 23.05.07 20:42 |
|
Бихте ли се впуснали в авантъра с колега от работата (който ви се пада и малко шеф) просто защото го харесвате, а не поради някакви меркантилни цели?
| |
|
tvardo nie,nemoje da smesvash ednoto s drugoto
otdaleche i s hliab,nikoga s lukanka
| |
|
хмм, кво пък - "шеф" е малко или много временна позиция, пък и работните места идват и си отиват ... а и щом не го правиш от меркантилност, поне няма да се мразиш за това
знам, че сега повечето хора ще кажат, че не бива, но според мен всеки случай е индивидуален и трябва просто да решиш за себе си.
| |
|
ами да, защо не, щом ти харесва, може с всеки
| |
|
Еби и не питай
| |
|
Разбира се, щом ми харесва Човека.
Пък и днес може да е нещо като шеф, утре може да не е...
Днес аз работя някъде, утре не.
| |
|
строго забранено.
| |
|
Ако привличането може да бъде превъзмогнато, по-скоро бих си го спестила. Различните взаимоотношения предполагат различни роли, които влизаме - и тези на шеф и любим не се съчетават добре. Най-малкото защото едното взаимоотношение е йерархично, а другото - би трябвало да е равностойно. Била съм свидетел как цяла фирма се разпадна пред очите ми заради подобна авантюра.
Разбира се, съществуват примери и за обратното - понякога човек точно на работа среща интимните си партньори, защото това е част от социалната ни среда. Но все пак неслучайно в повечето фирми се внимава интимни двойки поне да не работят в един екип, защото се счита за "конфликт на интереси" и потенциален риск.
| |
|
Ами ако изведнъж се окаже, че този шеф смята за задъжително да спи с всички жени, които наема на твоята позиция, тогава ? /не си мисли, че е рядко/
| |
|
С жената на шефа винаги :) Народът е казал "Не си го вади там,където си изкарваш хляба" и много пъти съм се уверявал в правотата на това твърдение :) Наското имах авантюра (ебати думата ) с една колежка от офиса и в резултат на това половината фирма ме намрази.Момичето сега не ми говори-абе стана мазало,нищо хубаво не се получи,въпреки че инициативата беше главно нейна.
Не е разумно да се намесват лични отношения в работата,колкото и да сме делови там,ако имаме симпатии към някой от колегите ни това не може да не даде отражение и на отношенията ни към него.Но,от друга страна,разумът не е задължителен
http://vbox7.com/play:b8772df7
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|