|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
Страст - прас!!!
|
|
Автор |
the_baobab (дърво) |
Публикувано | 20.04.07 14:14 |
|
Малко тъпо, ама да питам.
Мъже, късали ли сте бикини, сутиени, чорапогащи и всекви гащи от страст?
Жени, давате ли да ви ги късат, как реагирате?
Аз не, миглите ще му оскубя, ако ми скъса бельото. Имам приятелка, на която и беше писнало да и ги къса /то много страст, много искри и плюнки/ и накря си купуваше гащи от два лева, от ония китайски, за тази цел.
Редактирано от the_baobab на 20.04.07 14:24.
| |
|
както казва една моя приятелка: Доброволно си ги събувам!!!
как тъй ще ми ги къса:)))
та сериозно явно съм изостанала доста ама никога неса ми късали ни бикини, ни сутиен.....пък и неси го представям какви ще са тия афиф бикини че да ги скъса със зъби
Всичко е суета!
| |
|
със зъби, с нокти, с ръце с всичко дет се сетиш.
или от толкоз страст може и сама да си ги скъсаш, праз и без гащи.
не си изостанала, девойко, не си живяла достатъчно.......
| |
|
Ще реагирам много остро, може и на бой да ме избие, или ще се облека и ще си тръгна. Не вярвам в такава „страст”.
| |
|
моя дразнител веднъж преди 7-8 год. ми скъса 80 ден чорапогащника, а вънка беше минус 15 и после ме остави да си ходя в тоя вид с рейса, като даже не ме изпрати до спирката. Разбира се скандала, който отнесе му изби всякакви понататъшни мисли за такива работи - окончателно и завинаги
| |
|
стига бе, той къса, ти късаш неговите гащи и сте квит, продължавате по същество...
| |
|
божке!
на мен пък мъжа ми ми смъкна чорапогащника насред магистралата и ме остави боса посред зима, щото скъса ремък.....
не стига това ами ме прати сама на стоп до варна
страст ли? определено!
щях да му прегриза гърлото, ама се тръшнах болна.....
Нищо не е такова, каквото изглежда, че е.
| |
|
е само скандал ли, в такъв случай му пускаш неговите гащи в гърнето и пускаш водата...да му се задръсти тоалетната.
| |
|
Къде ги тия, страстните, дето късат гащи и сутиени бе?
Ночью в поле звезд благодать...
В поле никого не видать.
| |
|
либоф, после ти прави топла супа, нали.......
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|