Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:02 16.11.24 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Закъснението или "късно е либе за кИтка"  
Автор EЛИHAЯ (тотольо мотольо)
Публикувано18.04.07 14:12

И понеже сега има свободно време ,ще си питам и пиша колкот си искам !!!
Ще питам не за късното,а за закъснялото.Има неща за които е късно ,но са поправими и такива в които се изпуска влака....Влаковете са много и за всякъде за където си изберете..Има ли закъснял секс?Закъсняло осъзнаване за нещо?Действие ,постъпка,разминавка?Разкажете ми за нещо закъсняло...моля!:)Искам да си направя изводи

Благодаря....благодаряяя...

Тема Re: Закъснението или "късно е либе за кИтка"нови [re: EЛИHAЯ]  
Автор Hot_ice (злобка)
Публикувано18.04.07 14:15

ммм, че то това редовна практика
късно е когато ти самата вече не го искаш
когато толкова си го искала, чакала, сънувала, молила си се за него, че вече душа не ти е останала дето се казва
и няма
и претръпваш
и тогава идва
ма не мож му се зарадва вече
щото си го прежалила

виж, закъснялото е друго....там има много фактори, някои от които не винаги можем да обхванем в момента

Нищо не е такова, каквото изглежда, че е.

Автор dalya_night (())
Публикувано18.04.07 14:32

Вървя и подритвам павета.
В миг са спъвами кво да видя?!

злато на буци!!!!???
Грабвам правата лопата и почвам копая, пръст фърчи и баластра, цялата съм кална и омазана, направо лопатен кеч, три пъти чупя сапа , без нокти съм , вече съм на кота минус 5609 метра, продължавам да копам, горе са чува песен на жътварки, през главата ми минава мисълта:"-Тее па ,простите кво са радват на очевидното и надземното", обаче две къртици ми прекъсват възмущението.Сядам си почина и се запознаваме , аз са описвам щото къртиците са кьорави, па аз нали съм оката...да нема неразбрали...))) попадам и на други артефакти, през ядрото минавам на шеста , щот ми пари на дупето, горя в червени пламъци, ама се гася с плюнка , добре че ми е разцепен езика , та като са плюя и разпрашавам струята, овъргалвам се в пясъка и изгасвам като вощеница.
Нагоре е тъмно-напред е като в сенегалски гъз.
По едно време кирката удря на корали ,защляпвам в тинята , баси гадорията, отдавна съм забравила кво търсех, некой горе може и да вади злато , ама тва вече не е мой проблем, чувам прибоя и изпълзявам на Големия Бариерен Риф, лекинко поизсъхвам и от плажа от една будка си купувам вестник "Интернешънъл кенгуру трибюн" и в графата "новини" прочитам, че неква смахната открила находище със злато някъде в европа, но изчезнала преди да разбере, че златото било толкова много и навсякъде и популярно , че с постъпката си сринала световните цени на борсата и сега вече тройунцията пак е мярка, ама за надървени въглища.
И тогава тихо си татаникам-"Късно е ,коало ,за китка-месечинка е изгреяла, и то торбеста...."

Добре дошла

Редактирано от dalya_night на 18.04.07 14:35.

Автор Poшko (куче в чекмедже)
Публикувано18.04.07 14:45

Не е толкова важно колко си закъснял, важното е другят колко желание е имал да те чака.

Тема Re: Закъснението или "късно е либе за кИтка"нови [re: dalya_night]  
Автор thebeliever (минаващ)
Публикувано18.04.07 14:53

Уникалнооооооооооооооооооо

Автор paзбиpaм (откачалка)
Публикувано18.04.07 15:37

Има, разбира се. Когато едно нещо, за което си „работил”, полагал си всякакви усилия, влагал си сърце, мозък, джигер (извинявайте, ама не мога да напиша едно изцяло сериозно изречение аз,

но вие ме разбирате - тези, които трябва) не се получава, когато му е времето, в един момент идва, но ти вече си „прегорял” и изсъхнал. Остава ти само една горчива усмивка. Усмивка все пак, защото е някаква победа, макар и пирова, а горчива, защото вече дочаканото нещо не ти трябва и не те топли. При мен така се получава и то често. (тъжна усмивка)

Публикувано18.04.07 15:39

Ти все едно разказваш с други думи моя повтарящ се кошмар, за който май бях разказвала в темата на Морския за сънищата преди време.

Тема Re: Закъснението или "късно е либе за кИтка"нови [re: paзбиpaм]  
Автор dalya_night (())
Публикувано18.04.07 15:43

не , аз просто съм бясна , щот гледам документ без подпис, па много ми се искаше да има такъв

иначе си откачам стандартно и без контрол...

Публикувано18.04.07 15:54

Изтрещяваме бавно (2), неусетно почти... много видимо аз

Редактирано от paзбиpaм на 18.04.07 15:54.

Тема Re: Закъснението или "късно е либе за кИтка"нови [re: paзбиpaм]  
Автор Sea_man (egur, egur)
Публикувано18.04.07 15:58

А при мен е полуусмивка....същото е и като си погледна ръцете накрая - уморени, охлузени от дърпане, и празни...
Нооо Цеко Сифоня е твърдо коп'ле.

Има хляб в теб, момче - ама типов.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.