|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Re: кога бихте пренебрегнали секса
[re: donPablo]
|
|
Автор |
Salem (Нега) |
Публикувано | 05.04.07 09:56 |
|
Всеки път когато се занимавам с нещо по-интересно или важно за момента.
saltwater
| |
|
в моя живот кот нестава бьрзо начи ше са прецакам ако продьлва да упорствам,винаги така се получава и затва бьрзам все за всичко
barai mecha
| |
|
а кат' ви го вкараха отзад надълбоко в ШЛ не се ли кефеше ?
| |
Тема
|
Re: кога бихте пренебрегнали секса
[re: Tъпyнrep]
|
|
Автор |
donPablo (arhitekt) |
Публикувано | 05.04.07 18:03 |
|
е че кво толкоз ти дава секса 10 секунди удоволствие на оргазьмКо изнаи ко,аз пьк точно обратното сьмискам да чукам през времето когато няма интересни за мен занимания,в смисьл примерно чукам,после гледам мач после отивам на купон,врьщам се и чукам и разбираш ли,ама да пропускам мача зарад чукане е ебати тьпото праиул сьм го само за да не обидя жената ама вьтрешно.........................Ти си като повечето хора-секса е всичко важното е секс да имаНемога да ви разбера,моита система нещо е различна
barai mecha
| |
|
да тук си прав,но заради работа сьм губил пьрвото ебане и оттам мацката,мноо е гадно ама работата за мен е по важна от жените и акт немое се сьвмести нема как,инак зарад пьрвото ебане ше пропусна мача купона и т.н. но не и работатаВинаги сьм мислил че за всички мьже пьрвото ебане е наи яко щот им е интересно кво се крие под дрехите как ли изглежда,и аз сьм тьи,хубавото е че в моя живот преобладават красиви путки,такива коит ос кеф да ги лигавиш цяла вечер сещаш се за кви устни говоря сигурно
barai mecha
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|