|
|
|
Тема
|
Изневярата
|
|
| Автор |
Sam (сини очи) |
| Публикувано | 11.03.07 01:19 |
|
|
Мисля, че има хора оперирани от това чувство. Защо ли? Защото много вярват на половинката си.
Което обаче не им пречи те самите да не оправдават доверието. Защо ли? Защото имат нужда. От какво? От повече и по-различен секс? От самодоказване?
Може ли така? Защо? А защо не?
Въпроси...
| |
|
Тема
|
Чай ся,
[re: Sam]
|
|
| Автор |
PLD (непознат) |
| Публикувано | 11.03.07 01:25 |
|
|
изневярата не е чуство. По скоро е действие или най-малкото желание за определено действие.
На някои да речем просто им е слаб ангела, или дет се вика ги влече егоизма - паднало що да се лишават?
Други не изневеряват, а просто са останали с "партньора" си именно до момента, в който се го заменят.
И т.н.т.
| |
|
|
|
който иска, където иска
.... щастлив ....
| |
|
Тема
|
Re: Изневярата
|
|
| Автор |
Фpeди (дайди) |
| Публикувано | 11.03.07 01:39 |
|
|
Зависи. Някога, когато прочетох един текст от един клубар не приех сериозно едни думи, които ми се сториха странни. Думите са "Шкартирай бисексуала!" и са писани от Никам.
Сега, повече от две години по-късно и след поне две връзки с бисексуални жени смятам, че той е бил прав, но явно е трябвало сам да си науча урока.
А от изневярата винаги боли. Понякога обаче част от хората не си дават сметка, че не са дали достатъчно на партньора си, за да им бъде той верен.
Това е клуб Говорим си за секс в Дирника.
| |
|
Тема
|
[re: Фpeди]
|
|
| Автор |
PLD (непознат!!!) |
| Публикувано | 11.03.07 02:03 |
|
|
С давене трудно можеш спря някой дето е фанал къра.
Не е то до даване, а по скоро някои не се дават сметка, че с действия, поведение, бездействие - карат другия да тръгне да търси "другото".
| |
|
|
|
аз нямам нищо против, щото не вярвам в чуСвата. кво ти пука къде се чеше някой, когото не обичаш?
poor is the man whose pleasure depends on the permission of another.
| |
|
|
|
Не е нужно да обичаш някого, за да ти пука за него.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
TиMoTдиM™ (Трън в окото) |
| Публикувано | 11.03.07 10:19 |
|
|
Аз много пъти съм си задавал този въпрос, а и честно да ти кажа не е заради половинката! Ти може да обичаш, може да обичаш и 2, нали се сещаш! Когато изневеряваш, това е характер, това е себедоказване, че го можеш, че не могат да те хванат. Че обичаш риска.
Какво точно е изневярата. Изневеряваш на момиче или изневеряваш на себе си. Много хора предпочитат да не си усложняват живота. Изневеряват с идеята, че отмъщават, защото не могат да застанат с проблема на половинката си, тоест страхливци. ЛЕсно е, особено без чувства е лесно!
Живота постоянно ти предлага капаните си, ти си този, който поема риска. В идна изневяра няма нищо страшно, ако самия ти си така устроен.
Търся най-лошата.
| |
|
|
|
|