Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:41 04.05.26 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Отец Силвестър е против.нови  
Автор Джoн Kpaйтън (the same:-))
Публикувано08.03.07 19:47

Отец Силвестър е против абортите.
Отец Силвестър вероятно е назубрил Библията, външно изглежда лъснал косъм и самоуверен. И, току-що го видях в някаква новинарска емисия, иска да се забранят законово абортите.
Вероятно отец Силвестър се мисли за много мъдър, или просто хитро търси популярност по тоя начин.
Твърде вероятно е отец Силвестър да е избрал това жизнено поприще поради негодност да върши каквато и да е друга трудова или креативна работа.
Отец Силвестър-безполезното, никому ненужно, освен на престарелите бабички и собствения си нарастващ търбух, православно попче да го духа.
Слава богу, в нашата държава едва ли би минал един подобен закон, но темата ми не иде за това мазнобрадо същество- той е ясен за всеки нормален човек.
За друго се замислих: Дали и по тая тема ще се намери някоя ЖЕНСКА, която да подкрепи подобна визия за нещата?
Да, казвам го иронично и полупрезриттелно, но го казвам единствено за това подмножество от иначе симпатичния и умен женски род.
Приятно празнуване тая вечер, аз отивам у чичо Сайко.

Не всеки, който е с брада, е твой баща.

Тема Re:нови [re: Джoн Kpaйтън]  
Автор Лъчeзapa_ ()
Публикувано08.03.07 20:16

Хм, за информация около 60те години абортите са били забранени в България и са се правели само криминално. Така че опасност винаги има. Дори веднъж видях подобни плакати в медицинско заведение в България. Всъщност винаги съм казвала,че тези проблеми трябва да се решават в 1вия месец /на ниво менструация/. Напразно медицината не акцентира всякак на това. Вярно, че ако се прави често, жената може да започне да помята постоянно, но точно затова казавам, че трябва да се търсят много начини.

А ако се загледаш в протестиращите групички на запад, там има и жени. За някоя, която спи само с мъжа си и то веднъж на 5-10 години, няма проблем да се изцепва всякак

Тема Re: Отец Силвестър е против.нови [re: Джoн Kpaйтън]  
Автор HAДEЖДA™ (Jedem das Seine)
Публикувано08.03.07 20:22

Отец Силвестър да го духа, съжелявам за цинизма. Много да го духа. Рядко ме е вбесявало нещо давано по тв както тая сутрин. Къде го тлъстото добиче, що не се разхожда из енорията си, когато разни нерези изнасилват някоя???? Що не насочи хъса си да откаже някой наркоман?? Дали ако дъщеря му закъса, ще има очи да се обърне към тая лекарка???
да не продължавам, че каквото имам да кажа по негов адрес е по-достойно за клуб попръжни

Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!

Тема Re:нови [re: Лъчeзapa_]  
Публикувано08.03.07 20:26

лъчееее, абортите бяха забранени единствено за семейни без деца или с 1 дете.

Тема Re:нови [re: HAДEЖДA™]  
Автор Лъчeзapa_ ()
Публикувано08.03.07 20:29

И за неомъжените. Разказвали са ми доста истории от онова поколение. Истински ужас .

Публикувано08.03.07 20:34

погрешна информация, неомъжените правеха съвсем законно аборт. Ева на 13-тия етаж -сети се , хубав филм беше. А и ти си от това поколение, би трябвало собствена информация да имаш

Редактирано от HAДEЖДA™ на 08.03.07 20:36.

Автор Лъчeзapa_ ()
Публикувано08.03.07 20:37

Не съм го гледала този филм, но ти говоря за конкретни истории. Очевидно говорим за различни години. И ти тогава не си била родена, няма как да го помниш. Тези жени сега са на 60-70 години .

Редактирано от Лъчeзapa_ на 08.03.07 20:43.

Публикувано08.03.07 20:42

Баща ми Бог да го прости е бил в системата, Главен педиатър на Републиката беше, отделно колежки дето са се възползвали от разрешенията.
Пак повтарям - забраната ловеше семейни с по-малко от 2 деца. Е, ако нямаха връзки да докажат, че бременността е противопоказна за здравето на жената.

Автор Лъчeзapa_ ()
Публикувано08.03.07 20:45

Е, добре, защо тогава неомъжени от онова време (няма нищо общо с моето поколение) 60-те са се чудели как да направят аборт и на кой лекар да се молят, ако е трябвало просто да си пуснат документите ?

Публикувано08.03.07 20:47

за да не се разчуе

, това е било по-страшното.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.