Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:10 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Фалшивата страна на вашата сексуалностнови  
Автор troublemaker_71 (Революция)
Публикувано07.03.07 19:51

Наскоро говорих с един приятел, който беше присъствал на семинар " Секс и интимност", а поставената му домашната работа след семинара беше да помисли - С какво не е искрен в секса ? Коя е фалшивата страна, която показва пред другите?
Аз супер-набързо направих разбор за себе си и съответно реших, че нямам такава. Той продълкжи да твърди, че такава страна имам и ако не желая да дам отговор пред него, то трябва да се постарая да отговоря поне пред себе си.
Много е трудно човек сам да достигне до лъжата, която проповядва , защото някъде из всички пластове на съзнанието и подсъзнанието, тя се е превърнала в истина, която не иска да се разбули, но след няколко дни внимателно разлистване на собствения си "зелник", аз все пак достигнах до сърцевината на моята Лъжа, която предполагам далеч не е единствената.
Въпросът ми е - съзнавате ли, че има такава Лъжа или набързо ще отречете съществуването й?
Който е по смел, може и да си признае с подробности !

Freedom is not free!

Редактирано от troublemaker_71 на 07.03.07 23:45.

Тема Re: Фалшивата страна на вашата сексуалностнови [re: troublemaker_71]  
Автор Дaниeл_ ()
Публикувано07.03.07 20:37

Ами ако скриването на нещо го смятаме за лъжа то тогава всички лъжем, но изопачаване на същността на нещата мисля че много рядко има.

Тема hmнови [re: troublemaker_71]  
Автор Margich:) (ChupChik :))
Публикувано07.03.07 21:06

ми аз не моа да се сетя да имам нещо фалшиво в момента.. ... хм..... и циците ми щом са естествени...

Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka

Автор Markizata (лошо момиче)
Публикувано07.03.07 21:18

На мен не ми се е случвало да бъда фалшива. Но светът е пълен с такива. Фалшът започва от съзнаването или несъзнаването на реалната сексуална ориентация , минем през там, че светът е пълен със садисти, мазохисти, зоофили, некрофили и всякакви други извратеняци, които , поради собственото си его или представа за себе си, отказват да приемат и признаят истинската си същност. Най - често, защото тя е грозна в техните очи. Грозна е и на практика.
Светът е пълен със съпруги, които всяка вечер лягат с мъжа си по задължение, лъжейки себе си и него, че са нещо си, които не са...после отиват при любовниците си, които също така лъжат, че не спят със съпрузите си. Лъжат и себе си. И, което е най - лошото - вярват си! И са много убедителни - в секса и всички други видове лъжи. Забелязали ли сте, че хората вярват много повече , когато ги лъжеш?
Дали това означава, че всички ние искаме да бъдем лъгани и затова се оставяме да ни лъжат, въпреки че, в повечето случаи, винаги вътрешно знаем истината?...
Що се отнася до секса и лъжите в него - сексът е много точно отражение на емоционалната, духовната и всякаква същност на хората. Може би най - точното.
Точно заради това, много хора лъжат в секса - представят се като нещо, което не са. За да скрият тази своя истинска същност. Защото се срамуват - от тялото и най - вече, от душата си. Душа...колко клиширана дума! Звучи точно като извадка от някаква църковна проповед. Или от някой евтин булеварден любовен роман. Звучи толкова брадато, че направо е проява на лош вкус да я споменаваш.
Една индианска легенда казва, че Създателят сътворил определен брой хора, животни и точно толкова броя души. Те се прераждали - идвали и си отивали от Големия Кръговрат на Живота.
В един прекрасен момент, хората измислили топлата вода. Лекарствата, мощните оръжия, за да ловуват, да оцеляват и да живеят повече и по - добре. Размножавали се и се умножавали все повече и повече...Но душите били все толкова, колкото бил сътворил Създателят в самото начало. Защото на хората било дадено да създават тела, но не и души....
И тогава започнали да се раждат хора, които били само обвивка. Тяло без душа.
Тяло, за което няма нищо. Нищо, извън него. Ето , например, една

Тема Re: Фалшивата страна на вашата сексуалностнови [re: Markizata]  
Автор Лилит (вещица)
Публикувано07.03.07 21:32

Боже, ти пък намери какъв пример да дадеш за представителна извадка, кръстоса ми погледа, честно!

Тема Re: Фалшивата страна на вашата сексуалностнови [re: Лилит]  
Публикувано07.03.07 21:42

Ядеше ли?

извинявай!

Тема Не мога да се съглася с тебнови [re: Markizata]  
Автор Дaниeл_ ()
Публикувано07.03.07 21:49

едно е да лъжеш в безконтактното си общуване с хората, а съвсем друго е да лъжеш когато се съблечеш и от дрехи и от думи

според мен е изключително трудно да си фалшив във секса който правиш - точно там човек е най-истински!

абе не мога да го обясня много добре, но се надявам че колежките които имат дар слово да го направят вместо мен!

Автор dalya_night (())
Публикувано07.03.07 22:13

какво да ти напиша?
знам за какво питаш, ама това са упражнения за луди...
отдавна съм истинска , нищо не пестя и не насилвам и това е най-хубавото нещо , което ми се е случвало...
не знам дали на всички наоколо им харесва и дали ги устройва-но с топда ме биеш -в чужди секссценарии не играя...
преди малко се прибрах-нямаше ме дни
нарече ме "моята принцеса" , разцелува ме и ми подари колие от бяло и жълто злато-изящно и много хубаво

Сигурно защото моята нефалшива сексуалност напълно го заслужава и защото съм му липсвала
Пожелавам го на всички дами утре да им се случи -нещо хубаво и истинско

Тема Re: Не мога да се съглася с тебнови [re: Дaниeл_]  
Публикувано07.03.07 22:15

Малко познаваш жените!

Автор Бpeт (лейди)
Публикувано07.03.07 22:17

Хм, добре, почвам да я търся.
Само че още преди да съм я намерила тая сексуалност-менте, вече съм наясно, че хич и не ми е нужна

With the lights out it`s less dangerous
Here we are now
Entertain us

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.