|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Физическа липса
|
|
Автор |
svobodna (buni duhovete) |
Публикувано | 02.03.07 22:59 |
|
Извинявайте, за глупавия въпрос и тъжната тема, но как се замества чисто физическото отсъствие на човек, с който искате да бъдете. Знам, знам,времето лекува, трябва да има други хора, които да ни интересуват и т.н.Но докато мине това време и дойдат тия други хора, какво?
Какво се прави, като искаш да докоснеш някой и няма как? Почваш да мислиш за друго, да си спомняш ли, що ли? Разговорите по телефона и онлайн не заместват докосването...Докосването на други ръце и то не замества.
Да му се обадя и да му кажа, "искам да си тук и да те докосвам" На кой ще му стане по-добре от това?
Май няма решение...
I was out of touch and it wasn’t because I didn’t know enough. I just knew too much.
| |
|
няма заместител и утеха за това.Особено вечерите.Съжалявам.
| |
|
Не трябва ли да има някакъв начин? Не само вечер, през целия ден се чувствам така...при мен още е 4 следобяд и кротко си седя зат бюрото на работа...
Няма ли някакви стратегии за преодоляване на липси?
Вкъщи си имам плюшени играчки за гушкане, но и това не помага...
Но аз съм непоправим оптимист и си мисля, че трябва да има някакъв начин!
I was out of touch and it wasn’t because I didn’t know enough. I just knew too much.
| |
|
На мен лично ми помага пиенето, вярно, че е временно решение, но пък така минава времето и то също помага:-)
общо взето през деня яко работа и натоварване, за да не мислиш, а вечер пиийване и силна музика - тва е моето решение - банално и примитивно, но действа
| |
|
Няма,уви.Стратегий.Виж...аз не разбрах дали този човек е заминал за известно време или сте се разделили.Заприлича ми на първото.
Виждай се с хора.Не задължително познати.
Ще ти мине)))
| |
|
Незнам пиене всяка вечер дали ми е по силите, но ще опитам с наркотици всяка вечер.
| |
|
Не се знае за колко е заминал и какво ще се случи по-нататък, затова не ми се влиза в подробности...да се концентрираме върху сегашните проблеми
| |
|
О, тва също е еквивалентен вариант - на мен понеже ми става много лошо от наркотици, затва не ти го препоръчах
| |
|
Колко му е по някое хапче и малко трева всяка вечер...
Обаче коло съм зле, че не съм се сетила за това изобщо...
I was out of touch and it wasn’t because I didn’t know enough. I just knew too much.Редактирано от svobodna на 02.03.07 23:22.
| |
Тема
|
Re: Има начин
[re: svobodna]
|
|
Автор |
Oпиyм (онази - същата) |
Публикувано | 02.03.07 23:33 |
|
Ти сериозно ли?
Ебаси
"Tallulah, find the words and talk to me
Tallulah,
This could be…"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|