Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:33 08.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема колко жени сте имали..?нови  
Автор Xoxi (усмихнат)
Публикувано27.02.07 20:02

колко жени сте имали за последните две години...дори за секс на 1-2 пъти?
аз от 3 години не живея в България, на изток съм в една бивша съветска република..засега няма да коментирам къде и защо, няма смисъл..Българите още не са узрели да възприемат такава информация ако я изсипя тук.
Значи..аз вече не ги броя ..съвсем честно ще споделя че моите са около 37 да кажем..може да са 35 или 40 но няма да издребнявам..и ще ви призная че аз съм най-капризния българин тук и съм с най-малкия брой:))аз предпочитам по-готини, по-развратни и давам предимство на Би-сексуалните пички.Тук е пълно с супер готини пички..такива е България съм виждал само 1% като ходя по улицата..а тук можеш да станеш кривоглед...толкова красиви жени,...стройни, почти нямат окосмяване по ръцете и краката и на дупето..( не като някои българки дето си чистят навсякъде)
бил съм с момичета между 19 и 46 годишни пички..дето изглреждат по-млади от нашите на 24...гените са други просто
момичетата са рускини или смешани ( тук има 130 нации които никога не сте и чували като татари, уйгури,кавказци,дунгани и т.н. ) при смесването на които стават
невероятно красиви деца и момичетата са безкрайно красиви, освен това....за тях в секса да доставят удоволствие на мъжа е мн важно
както пожелаеш, както и където...те си умират от кеф...почти всички обичат анален секс и досега само 2 момичета не искаха да
им свършвам в устата защото нещо си рещшили така..останалите си умират накрая да им свършиш там.
та..я се поделете и вие...как е при вас...дайте малко воля и откровенно си кажете какво е
аз съм безкрайно доволен!!!лятото си бях в българия...честно да ви кажа..бързах да си се прибера тук обратно...
аз тук разбрах какво значи минет от който ти губиш съзнание от удоволствието...тук почти всяка седмица ми предлагат тройки с две жени..
дори тук жените предпочитат тройка не М+М+Ж а М+Ж+Ж , разбира се аз съм отказвал защото не обичам случайни контакти..а предпочитам момичета
които не са за 1 път...макар че тук както казват.."Едно ебане не е повод да ти дадат авторизация в айсикюто"
последния случай е от преди 3 дни...запознах се с една много симпатична пичка..на 32 години е
супер стройна и слабичка ( 174 см, 55 кг)обезпечена е..има си абсолютно всичко.само си няма гадже...разведена е но не иска да се среща с който и да е
видяхме се..ходихме на кафе...днес я питам кога да се видим..тя вика утре след работа..ще оставя децата на гледачката и ще излезем
сега преди малко си пишем в айсикюто..лафим си ..а тя ми вика..утре няма да ходим на вечеря..ще отидем във вас...
което значи..секс разбира се..това е втора среща и самата тя си предлага...
ами това е..тук сами си ме ебат!
Преди нова година тук дойде делегация от София за 4-5 дена....ректора на Икономическия, други професори също бяха тук , аз бях с тях
също се мотахме из града, показвахме им го..насам натам моткахме
те просто гледаха като заслепени..толкова красиви жени и толкова скъпи коли не бяха виждали...никога пшреж живота си!!
това е!
чакам писма:)

Тема българките са комерсиализирали сексътнови [re: Xoxi]  
Автор File~99 (оперативная )
Публикувано27.02.07 20:34

В никакъв случай не съм имал толкова жени колкото теб. Освен това познавам отдалеч хора в България на възраст 27-28 години, които изобщо не са имали никога сексуален контакт с жена и когато споделя с тях, че съм легнал примерно с някоя обща позната те ме гледат като изумени все едно на Луната съм отишъл на почивка или съм си купил последен модел Ферари. По принцип понеже се засегна темата на рускините в и тези от бившият СССР в друг постинг и някои от съществата във форумът се изказаха неподготвени прави очевадно впечатление как българките са комерсиализирали сексът като го правят предимно за пари под една или друга пряка или косвена форма или/и са просто асексуални.

Тема Re: колко жени сте имали..?нови [re: Xoxi]  
Автор Epлиk ( BaltAvar)
Публикувано27.02.07 20:40

а теб да те броя ли?

Mvlti svnt vocati, pavci vero electi

Автор gogata1987 (флюбен)
Публикувано27.02.07 20:55

3

Тема ибах го...в литва да не си?!?!нови [re: Xoxi]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Mr.Anderson?)
Публикувано27.02.07 22:03

"наистина е добре да работиш за пари. Но още по-добре е парите да работят за теб"....

Тема Ашкулсун? Маша-а-ала!нови [re: Xoxi]  
Автор Kotaranko (хулиганко)
Публикувано28.02.07 03:02

За всичко вярвам, но за това, че нямат никакви косми по дупетата не

Козметичките ще умират от глад

Давай, няма много време!
Губя търпение!

Тема Re: Ашкулсун? Маша-а-ала!нови [re: Kotaranko]  
Автор Xoxi (усмихнат)
Публикувано28.02.07 05:46

Мен не ме бройте:) аз съм с космат задник и не си правя кола маска:))
тук където съм, а именно в Казахстан почти няма козметични салони ..има СПА центри..масажи..дето богатите да си харчат парите ( тук има по-богати от хора от Кувейт заради нефта и природните богатства, Каспийско море с най-хубавия нефт), но тук е пълно с салони за маникюр..почти преди 50 метра на всяка улица по центъра на града.
Относно космите..наистина можете да ми повярвате...по ръцете имат леки власинки..толкова да малко че никой не ги чисти..само армянките, туркините, азербаджанките, грузинките са с косми по ръцете и вежди като при мъжете.
преди седмица бяхг в кирзистан, в столицата им Бишкек ( или старото име Фрунзе) и преди да отида с един приятел реших да погледна кви пички има в сайтовете за запознанства...за пътвия ден имах в телефона си 6 номера на мобилни телефони..едната веднага ми предложи да се праснем, но аз отирдах да се помоткам а не да еба..иначе съм бил и преди това..още с пристигането са ме посрещали тези и вечерта сме в кюпа:)там няма цър мър...руснаците само поркат и не са добри любовници
а те са чували че българите са най-готините мъже, стилни и добри в леглото.
Ако имате път...добре сте дошли...ще се чувствате мъже а не парцали за употреба както в България!въпреки че там не попадах на лоши момичета..но ...там е трудно..сякаш влизаш в банка...
но имайте впредвид че и руските са различни...тук са други и се различават много от тези е Русия, на север..онези за меркантилни..искат пари или като нашенките
а тук...сме се карали кой да плати..тя иска да си плати нейното..
а с казашките..не ми върви...те са с мн тесни пички..2 пъти вече се изложих..можете да се смеете , но изобщо не ми влезе...те са просто за други пишки...на изток са им по-малки и на едните и на другите...
сега като се запролети ще наснимам малко пичоци по улицата и ще ги метна за разглеждане:)
лек ден!

Тема Re: българките са комерсиализирали сексътнови [re: File~99]  
Автор svobodna (buni duhovete)
Публикувано28.02.07 06:52

Щото рускините изобщо не са комерсиализирали секса...

I was out of touch and it wasn’t because I didn’t know enough. I just knew too much.

Тема Re: Ашкулсун? Маша-а-ала!нови [re: Kotaranko]  
Автор svobodna (buni duhovete)
Публикувано28.02.07 06:56

Вярвай, и аз имах едно руско гадже, при това мъж, и нямаше косми нито по ръцете, нито по краката, а по гърдите и на другите места съвсем малко. Човекът е прав, тези неща са генетични. Не че по принцип имам нещо против окосмени мъже. Качеството на секса няма нищо общо с космите.

Или както казва една моя приятелка гъркиня, "Така ще те изчукам, че няма да ми забележиш мустаците."

Което, разбира се, не пречи на много от нас да имат руски фетиш. Аз имам украински фетиш примерно.

I was out of touch and it wasn’t because I didn’t know enough. I just knew too much.

Автор axxxelll (минаващ)
Публикувано28.02.07 08:58

Сега явно се очаква на нас в България да ни потекат лигите. Само дето защо ли не мога да си представя разните там арменки, грузинки , татарки и други подобни тъмни типове жени които са синоним на горили по отношение на окосмяването, да са съвсем без косми. И ако все пак всичко което казваш е истина ще ти дам един безплатен съвет. Направи си тест за СПИН и изчети всичко за тази болест.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.