Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:14 08.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Off: Рускинитенови  
Автор Hungry eyes (can't disguise)
Публикувано22.02.07 13:45

Разказвали са ми много истории за рускини, които са успявали да влязат под кожата на някой мъж - българин, а впоследствие сериозно му разказват играта. И най-странното е, че въпреки гадостите, които са натворили, мъжът продължава да обича и съжалява...

Според вас кое в техния манталитет, възпитание, психика, ги прави такива добри ловци на мъже?

Някой от мъжете тук имал ли е връзка с рускиня и какви спомени има от тогава?

Disfruta lo que tienes
Piensa que el mundo es todo tuyo...

Тема Re: Off: Рускинитенови [re: Hungry eyes]  
Автор HAДEЖДA™ (Jedem das Seine)
Публикувано22.02.07 13:54

Е, това което ти описваш може да го направи жена от всякаква националност. Не съм мъж, ама известно време служебно контактувах с доста рускини (събирателно казано де, гражданки на бившия ссср) , все омъжени за българи,и съм с идеални впечатления от тях.

Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!

Тема Re: Off: Рускинитенови [re: HAДEЖДA™]  
Автор the_baobab (дърво)
Публикувано22.02.07 13:56

хора разни и между тях. познавам и много точни рускини, познавам такива мамата си тракали, пожари.

I have your arms around me
Warm like fire
But when I open my eyes...
Your gone

Тема Re: Off: Рускинитенови [re: HAДEЖДA™]  
Публикувано22.02.07 13:58

Аз например съм чувала, че на рускинята, дори и да не й харесва да прави нещо в леглото, тя ще го стори заради мъжа (сега, дали го обича или важи винаги - не знам...).

Disfruta lo que tienes

Автор dalya_night (())
Публикувано22.02.07 14:03

там много мъж е измряло , и то здраво младо и квалитетно откъм физика през войните..
дефицитът е изиграл ролята да стори рускинята приспособима , вършеща и "мъжката работа" в домакинството и в трудовата заетост -знаем , че от там избликнаха мъжките момичета с мъжки професии-стоманолеарки , кранистки и т.н. ударнички-т.е. рускинята е корава и доста безцеремонна-и вън и вътре в къщи...
рускинята има и винаги е имала тежък живот-тя се радва на малкото от една страна, щото най-често не е получавала нищо-следователно и е нисък прага на доволност, а от друга някак е по-склонна да вкара меркантилност и полезност като очакване от връзките си. А като тръгнат касовите бележки у мъжа се формира привързаност..))
оттам: жертвите на рускинята , третирани в горния аспект се превръщат в зомбита , трайно прикрепени и вманиачени в нейното излъчване и самогонен чар...
рускинята е еблива и очень промискуитетна, и хич не е гнуслива, ебе се порядъчно и набира челен опит за кратко време-с това нахранва мъжкият глад да имаш мръсница под ръка..най-често-обща с общежитието, ама душа да е широка))
накрая-като жени нито са особенно чисти , нито кой знае колко фини и изтънчени-та ,това , колкото и да звучи невероятно харесва на БГ мъж, защото най-малкото му разхлабва възела от очаквания , с които една българка би го натоварила...
има и други, но според мен тези са основните...

Автор HAДEЖДA™ (Jedem das Seine)
Публикувано22.02.07 14:05

Е там вече мъжовете имат думата.

Аз по-скоро като хора ги познавах, и то непредставителна извадка - бях главен счетоводител на Просвета към общината и Руското училище и детска градина ми бяха в района, та все учителки познавах, дето казах, много приятни хора. И наистина май нямаше ни една разведена. Щури купонджийки междудругото.

Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!

Тема Re: Off: Рускинитенови [re: dalya_night]  
Публикувано22.02.07 14:09

Благодаря ти, много изчерпателно.

А какво да кажем за потомъка на рускините - дъщеря с майка рускиня и баща българин, които живеят на българска земя? Трябва да има някакво целенасочено възпитание от страна на майката, за да бъдат те подобни на майките си в тази среда, тук? Какво ли им говорят?... Какви примери им дават?... И още - защо толкова често всъщност това са непълни семейства, тоест мъжът по някое време си е плюл на петите, или пък жената го е натирила?

Disfruta lo que tienes

Автор dalya_night (())
Публикувано22.02.07 14:17

рускинята е самодостатъчна за себе си , на нея след определено време мъж изобщо в къщи и не трябва-руската мечка всъщност е дамска такава ;
тя за ебане става от 15 до към 28-30 годишна възраст-после става тетка.
след този освестителен период дори тъпия бг мъж вижда , че така няма как да се живее и започва да се спасява от рускинята...))))
много от смесените бракове са породени от желанието на бг мъжете да гушнат големия брат или част от него, белким спечелят лелеяни дивиденти и т.н. в миналото-всяка рускиня вървеше в едно с преводни руски рубли...

освен политическите и икономическите аргументи има и други примамки , на които нашите мъже не успяваха да устоят-ама те са по маловажни
и накрая-може пък да са искали съвсем на ниво клетки да го нацепят на освободителите-знаеш, че през мъжките глави войната върви заедно с ебнята в завладяното село/ в случая-вие ни командорите-ние ви туряме национални рога/...

Автор Karea ()
Публикувано22.02.07 14:17

Виж сега! Рускини има всякакви, както вече ти казаха по-горе хора, които познават достатъчен брой екземпляри от вида.

Все едно да кажеш каква е българката. Можеш ли? А рускините са ххх пъти повече.

Тема Re: Off: Рускинитенови [re: Karea]  
Публикувано22.02.07 14:27

Ясно, трябваше да уточня за точно онзи вид - ловци на мъже. Как го правят?! Как, при положение, че си е*** м***** на един мъж, той продължава да си те иска и да тъгува за теб?...

Disfruta lo que tienes

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.