Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:02 09.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Платената любовнови  
Автор DakotaМодератор (erotoman)
Публикувано09.02.07 11:15

Реших и аз да опитам от този непознат до този момент за мен плод.

Бях доста притеснен в началото. Не знаех какво да очаквам и изобщо дали ще стане работата. Исках да е хубаво, така че бях готов да инвестирам колкото се налага. Това как я открих не е важно.

Беше с дълга тъмно-руса (към кафеникава) коса, кафяви очи, червени наситени перверзни устни, червено боди, дънкова поличка и дълги червени кожени ботушки на високи токове. Горе-долу почти ме достигаше на височина. Още в началото ми уточни - без анален секс и свършване вътре. 100 лв за половин час, 200 за един. Ако искам да я наричам с имена - 50 лв за име. При всяко наричане с друго - още 50.

Без да навлизам в подробности, мога да споделя, че ми беше супер яко да правя каквото си искам и да знам, че си плащам за това. Харесваше ми да виждам, че и тя си харесва професията.
Не ми пукаше дали й е удобно, дали я боли, дали й е приятно. Плащах си затова на мен да ми е гот. Харесваше ми да защипвам пари под бельото й, да лепя стотачки между краката й, да я карам да ги целува. Даже една от тях беше внимателно пъхната там, където трябва.

Тя пък ми го връщаше като си забиваше токовете в зърната на гърдите ми.

Освен това момичето беше доста способно - за първи път ми се случи някоя да ми го налапа, така че носът й да се допре до корема ми. През цялото време ми говореше на Вие - на фамилното име, с което се представих.

Два часа. Три имена. 550 лв.

Смятам, че си заслужаваше и възнамерявам да повторя. А само до вчера осъждах този вид взимоотношения.

Вие? Какво бихте си поискали и колко бихте платили?

Everything louder than everything else...

Тема Re: Платената любовнови [re: Dakota]  
Автор Salem (Нега)
Публикувано09.02.07 11:18

Честно казано, мисля че малко си се минал във финансовата част за това, което си получил...

entre dois mundos

Автор Ocoгoвeц (отвъд границата)
Публикувано09.02.07 11:21

200 лева на час без анален.

Има много хубави момичета и за половината. Бих си поискал + анален, както и кунилингус (мда, едно време се плащаше допълнително и за това, а свирките влизаха в основната тарифа).

Инак - преживявания като това според мен имат смисъл само за идеята. Ако някога отида пак, ще е само заради това.

~*~
Капли на лице - это просто дождь, а может плачу это я...

Редактирано от Ocoгoвeц на 09.02.07 11:22.

Автор thebeliever (новак)
Публикувано09.02.07 11:22

Аз имам един въпрос. Ако всичко това беше получил в същия вариант с имената, токовете, червените ботушки и дълбокото гърло от девойка, на която не плащаш, щеше ли да има разлика? Лично за теб? Или да парафразирам: Плащането беше ли част от кефа? Голяма част?

Тема Re: :(нови [re: Dakota]  
Автор sweety! (Mercan)
Публикувано09.02.07 11:23

не разбирам какво толкова намирате в идеята да си платите и да Ви обслужат.....мен лично ме отвращава!
пп.същото би го получил и без да си платиш и подозирам че и качеството би било доста по високо...но явно влагате някаква психологична нотка, която е водеща, но аз не я разбирам..нито пък и искам

Всичко е суета!

Тема много ясно...нови [re: thebeliever]  
Публикувано09.02.07 11:27

Общ отговор на теб и Осоговец.

Идеята беше всичко. Разбира се, че мога да получа всичко това и без да си плащам. Но самият факт, че си плащах, ме побъркваше. Полудявах.

Всичко е в главата.

Редактирано от Dakota на 09.02.07 11:28.

Тема Re: много ясно...нови [re: Dakota]  
Автор Ocoгoвeц (отвъд границата)
Публикувано09.02.07 11:29

Защо за мен? Прекрасно те разбирам, както казах "за идеята".

~*~
Капли на лице - это просто дождь, а может плачу это я...

Тема Re: Платената любовнови [re: Salem]  
Автор valenty (пристрастен)
Публикувано09.02.07 11:30

ти пък сега....
ще му падне самочувствието,а то доста е натежало цели 550 лева

Тема Re: Платената любовнови [re: Salem]  
Публикувано09.02.07 11:30

Ако гледах само финансовата част щях просто да отида до Околомръсното.

Редактирано от Dakota на 09.02.07 11:31.

Тема Re: много ясно...нови [re: Ocoгoвeц]  
Автор Salem (Нега)
Публикувано09.02.07 11:31

Толкова ли е натоварваща емоционалната ангажираност и съобразяването с другия при неплатения секс, че не нуждата от секс да ви кара да плащате?

amor selvagem

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.