|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Платената любов
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 09.02.07 11:15 |
|
Реших и аз да опитам от този непознат до този момент за мен плод.
Бях доста притеснен в началото. Не знаех какво да очаквам и изобщо дали ще стане работата. Исках да е хубаво, така че бях готов да инвестирам колкото се налага. Това как я открих не е важно.
Беше с дълга тъмно-руса (към кафеникава) коса, кафяви очи, червени наситени перверзни устни, червено боди, дънкова поличка и дълги червени кожени ботушки на високи токове. Горе-долу почти ме достигаше на височина. Още в началото ми уточни - без анален секс и свършване вътре. 100 лв за половин час, 200 за един. Ако искам да я наричам с имена - 50 лв за име. При всяко наричане с друго - още 50.
Без да навлизам в подробности, мога да споделя, че ми беше супер яко да правя каквото си искам и да знам, че си плащам за това. Харесваше ми да виждам, че и тя си харесва професията.
Не ми пукаше дали й е удобно, дали я боли, дали й е приятно. Плащах си затова на мен да ми е гот. Харесваше ми да защипвам пари под бельото й, да лепя стотачки между краката й, да я карам да ги целува. Даже една от тях беше внимателно пъхната там, където трябва.
Тя пък ми го връщаше като си забиваше токовете в зърната на гърдите ми.
Освен това момичето беше доста способно - за първи път ми се случи някоя да ми го налапа, така че носът й да се допре до корема ми. През цялото време ми говореше на Вие - на фамилното име, с което се представих.
Два часа. Три имена. 550 лв.
Смятам, че си заслужаваше и възнамерявам да повторя. А само до вчера осъждах този вид взимоотношения.
Вие? Какво бихте си поискали и колко бихте платили?
Everything louder than everything else...
| |
Тема
|
Re: Платената любов
[re: Dakota]
|
|
Автор |
Salem (Нега) |
Публикувано | 09.02.07 11:18 |
|
Честно казано, мисля че малко си се минал във финансовата част за това, което си получил...
entre dois mundos
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ocoгoвeц (отвъд границата) |
Публикувано | 09.02.07 11:21 |
|
200 лева на час без анален. Има много хубави момичета и за половината. Бих си поискал + анален, както и кунилингус (мда, едно време се плащаше допълнително и за това, а свирките влизаха в основната тарифа).
Инак - преживявания като това според мен имат смисъл само за идеята. Ако някога отида пак, ще е само заради това.
~*~
Капли на лице - это просто дождь, а может плачу это я...Редактирано от Ocoгoвeц на 09.02.07 11:22.
| |
|
Аз имам един въпрос. Ако всичко това беше получил в същия вариант с имената, токовете, червените ботушки и дълбокото гърло от девойка, на която не плащаш, щеше ли да има разлика? Лично за теб? Или да парафразирам: Плащането беше ли част от кефа? Голяма част?
| |
|
не разбирам какво толкова намирате в идеята да си платите и да Ви обслужат.....мен лично ме отвращава!
пп.същото би го получил и без да си платиш и подозирам че и качеството би било доста по високо...но явно влагате някаква психологична нотка, която е водеща, но аз не я разбирам..нито пък и искам
Всичко е суета!
| |
|
Общ отговор на теб и Осоговец.
Идеята беше всичко. Разбира се, че мога да получа всичко това и без да си плащам. Но самият факт, че си плащах, ме побъркваше. Полудявах.
Всичко е в главата.
Everything louder than everything else...Редактирано от Dakota на 09.02.07 11:28.
| |
Тема
|
Re: много ясно...
|
|
Автор |
Ocoгoвeц (отвъд границата) |
Публикувано | 09.02.07 11:29 |
|
Защо за мен? Прекрасно те разбирам, както казах "за идеята".
~*~
Капли на лице - это просто дождь, а может плачу это я...
| |
Тема
|
[re: Salem]
|
|
Автор |
valenty (пристрастен) |
Публикувано | 09.02.07 11:30 |
|
ти пък сега....
ще му падне самочувствието,а то доста е натежало цели 550 лева
| |
Тема
|
[re: Salem]
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 09.02.07 11:30 |
|
Ако гледах само финансовата част щях просто да отида до Околомръсното.
Everything louder than everything else...Редактирано от Dakota на 09.02.07 11:31.
| |
|
Толкова ли е натоварваща емоционалната ангажираност и съобразяването с другия при неплатения секс, че не нуждата от секс да ви кара да плащате?
amor selvagem
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|