|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Електронен секс след 20 години??
|
|
| Автор |
Lady Likes Sex (с мъжефилия) |
| Публикувано | 29.01.07 09:57 |
|
|
Какво ще кажете за това???
Всяка прилика с реални хора е абсолютно случайна!!
"Здравей.
Искам да ти кажа някои неща не за по телефон, по-скоро за лична среща, за която ти все нямаш време или по-точно воля или кураж или желание да имаме.
Какво ти дава този начин на общуване с мен? Електронно-eмoционална атака с признания, описания и желания по смс и мейл, без да го развиваш по-нататък или пък да имаш волята да се видим или каквото и да било реално.
Сваляш ли ме, закачаш ли ме, разтоварваш се eмoционално върху мен или какво всъщност правиш? Ако искаш да си с мен и това е някаква свалка - защо е само в електронен формат - плаша ли те с нещо или се плашиш или притесняваш от последствията? Аз ли те притеснявам, плаша, и с какво? Неуверен ли си в по-нататъшното развитие на нещата или се плашиш от възможното развитие или просто не ти стиска да докараш нещата по-нататък или не искаш? Какво те спира да участваш на живо, така да се каже, щото наистина заприличваме на интернет свалка по-този начин... само дето сме били гаджета и се познаваме много добре ..
Вече ти казах, че това средно положение ме натоварва доста emoционално и психически, предполагам ти така си се товарил, като си ме виждал по общите срещи преди и затова отказваше сбирките.
Фактът, че винаги досега при възможност да се видим все някак не можеш, а продължаваш с признанията и с писмените атаки, щото това са си свалки, дето ми ги пишеш и описваш, много ме тормози и не знам как да го приемам вече... Честно казано, мисля, че се прави или всичко накуп, тоест цялата работа докрай, или не е гот така да се разтоварваш ти, а пък мен да ме объркваш и вадиш от равновесие по този начин..
Освен ако не искаш и целиш точно това - да си общуваме електронно и да правим електронен секс по мейла и по смс, като нямаш мерака или куража за повече от това. Може би просто ти е гот да си спомняш колко силна и сексуална е била връзката ни преди повече от 20 години, да черпиш заряд оттам и ти е гот да си представяш, че може да се изживее пак, па даже и електронно ... и не смееш да го претвориш на живо, щото може би да е голямото ти разочарование...
Това е пак ОК, ако е така, просто имам нужда да го знам и подобаващо да се отнасям към всичкото, и толкова. Да не се връзвам, казано просто.
Чакам отговора ти, най-добре в очите ми... Мълчанието ти ще приема като съгласие ... с последние параграф."
Край на цитата.
Ква става тук собствено???
| |
|
|
|
Тия неща новите по интернет любов и секс и т.н не ги разбирам, но това е сигурно защото предпочитам търкане кожа в кожа, не може всички да израстват, някой си остават австралопитеци и харесват това дето могат да пипнат.
IGEN...én akar több
| |
|
|
|
Това чудо електронния секс не го разбирам, няма такова чудо
Усмихвайте се по често
| |
|
|
|
Само не ми казвай, че това е писано от мъж. Според мен е писано от жена или поне е преразказано (с промени) от жена.
Това е клуб Говорим си за секс в Дирника.
| |
|
|
|
бе Хищнико, пич, тези двамата са били яко заедно преди 20 и повече години, а сега или от едната страна, от неговата, или от двете, не е ясно, има недоизживяни неща или поне така им се струва, явно пак са се захванали, но нещо не могат да се изкарат наживо, така да се каже, и увисват нещата в електронния етап - и тя явно не е на кеф от цялата тази работа... или не ме почвай, му казва, или ме довърши до края - ол дъ уей на албански диалект.
А за кожата в кожа и произтичащите от това нещица не вярвам да има повече от едно мнение - точно твоето!
Но ето този пич или не му стиска, или не го иска това, или го е страх от не се знае какво - всъщност въпроса ми е:
Защо един мъж на явно средна възраст някаква (като са били заедно, и то сериозно преди повече от 20 години, значи са на най-малко 37-8-9) ще се закача така със старата любов, вероятно първата, само електронно де, така да се каже, ще демонстрира сексуално желание по електронен път, а ще отклонява живия секс?? Тя явно не е против, но е объркана от както се казва противоречивите омешаните послания...
Кво го кефи това - секс послания, а после нищо - все пак не е на 15 годинки, тука някои клубари и на 13-14 демонстрират повече практическа секс зрялост от това...
Като какво се изживява този мъж - страх го е да не разруши спомена, иска му се, ама не му стиска?? На близо 40?!?!?! Да те е страх да праснеш първото гадже, щом и двамата (явно от текста) искате??
КВО??
| |
|
|
|
ти изчете ли поста изобщо?
На енрапчър ли си доставчик? Четем ние..
| |
|
|
|
че е от жена или от женския гей партньор поне, обектът му е в мъжки род ...
| |
|
|
|
Изчетох го, но нещо не го разбирам този секс
А енрапчър доставям във всякакъв вид
Усмихвайте се по често
| |
|
|
|
бройка да се обзаложа кой клубар го е писал , ама той побърза да отрече.
ми к'во да ти кажа - недоебана работа. вместо да пишеше 3 страници подробно обяснение на кой какво защо как, всичко това авторът може да го обобщи с помощта на вълшебните 5 думи...
заеби кучето ... зъл стопанин!
| |
|
|
|
много си як обаче!
Кой секс не разбираш? Май аз подвеждам със заглавието на темата...
Екзекютив самъри за теб:
Пише, че пичът атакувал мацката, с която имал силен секс преди 20 години, с електронни и телефонни послания със сексуално съдържание, ама на живо не го вади нещо.... Та се пита - е-секс ли желае или какво желае?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|