Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:27 26.10.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Его секснови  
Автор troublemaker_71 (Революция)
Публикувано29.01.07 18:57

Колко често си искате секс,който е само и само за вас- при който получавате тонове усещания ,но не давате целенасочено нищо от това на партньора си ?

Колко често партньоърт ви сам излиза с предложението да ви достави такъв вид секс ?

Разменяте ли ролите по ваша инициатива или сте супер егоист и такъв вид секс е винаги само в една посока-вашата?

Кога го предпочитате пред другия секс?

Freedom is not free!

Редактирано от troublemaker_71 на 29.01.07 18:59.

Тема Re: Его секснови [re: troublemaker_71]  
Автор 3aй4e_B_4a6ka (без опашка)
Публикувано29.01.07 19:36

никога.....гнусно и неприятно ми е

може би и за това напоследък секса с непознати не ми доставя такова удоволствие,както преди....
защото от обратното на това,което си писал...няма нищо по-хубаво на този свят....(е,и взетите изпити,разбира се)

Автор Manekena (минаващ)
Публикувано30.01.07 02:50

Извинявам се, ако мнението ми го приемеш за спам, но аз предпочитам точно обратното на описаното от теб - започвам да правя секс предимно с желанието да доставя удоволствие на партньорката си и винаги успявам да го постигна (по един или друг начин). Съвсем отделен е въпроса, че после и на мен ми го "връщат" подобаващо, но не за това става въпрос в тази тема.

Тема Re: Его секснови [re: Manekena]  
Публикувано30.01.07 04:52

Аз май останах неразбрана в тази тема

Не казвам,че аз го правя постоянно,нито обвинявам някого,ако го прави-интересно ми е колко често се случва на всеки от вас да изпадне в такава ситуация,в която иска да е само получаващ.
Нечовешко и нереалистично ми се струва ,ако някой да отговори,че никога не му се е случвало.
Имам напредвид случаите,когато заявяваш на партньора си съвсем директно,че искаш /предпочиташ в момента само такъв секс,а не използваш като прелюдия към нещо друго .
Та въпросът ми е такъв: колко често искаш сексуално удоволствие,доставено от партньорката ти , което е изключително и само за теб ?

Freedom is not free!

Тема Re: Его секс [re: troublemaker_71]  
Автор Ocoroвeц (senex)
Публикувано30.01.07 04:56

Николко, дори не съм си го и помислял.

Тема Re: Его секснови [re: Ocoroвeц]  
Публикувано30.01.07 05:19

Всички така мълчат,та ми се струва,че влизам в забранена зона.
Хайде,ще им дам материал да ме плюят- на мен пък ми се случва поне веднъж в месеца-когато съм толкова уморена и стресирана,та нямам сили да си мръдна дори пръстта,но имам желание да бъда докарана до върха и после да заспя безпаметно.
И си мисля,че се случва по често на жените,отколкото на мъжете,но колегите тук ,не ми дават да си направя статистиката

Freedom is not free!

Автор Ocoroвeц (senex)
Публикувано30.01.07 05:24

Чудесно, аз пък нямам нищо против някоя жена да не си мърда пръста.

Тема Често се получава таканови [re: troublemaker_71]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано30.01.07 06:54

но не защото го правя целенасочено. Просто човекът ми някак и сам го прави.

Та, сега като се замисля, не е точно така, защото ми се струва, че и на него така му харесва, защото изпитва удоволствие от моето удоволствие.

Искам, искам, искам, иска-а-а-а-а-а-а-а-а-ам...

Автор majemela4ka (жарка блондинка)
Публикувано30.01.07 07:04

Разбирам за какво питаш.
И едва ли е за статистиката

.

Мисля, че само с постоянния (дълговременен) партньор може да се случи. Иначе ще е в друга графа.

Може и да е в този вариант:
"Влюбена съм в друг. Не мога да съм с теб. Ако искаш ме чакай, докато/ако ми мине..." Другият е невъзможен...

Напоследък ми се случва. За разлика от теб, след това не мога да заспя.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано30.01.07 07:20

Не забравяй, че голяма част от хората тук

, ще го кажа пък, нищо, че не е политически коректно, имат едно наум, че от този форум може да излезе нещо за поебване. Е, как да си признаят, че правят егоистичен секс, като могат да бъдат обявени за дървета и т.н., и т.н. Имиджът преди всичко! Сега чакам да ме опровергаят и да попишат най-после по темата.

Искам, искам, искам, иска-а-а-а-а-а-а-а-а-ам...

Редактирано от ПOЛУидиoтчeтo на 30.01.07 07:20.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.