|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Айде бе мрънльовци...
|
|
Автор |
3aй4e_B_4a6ka (без опашка) |
Публикувано | 15.01.07 21:44 |
|
тука не се било пишело за секс,кви били тея зоологии,риболов някакъв се циклел,кайсиеви компоти,дюли...
ми пишете уа?
Кво искате да ва направят точно в тоя момент?
Аз искам да ме разчекне права,да ми го вкара,да ме хване за единия крак,а с другata ръка да ми разтрива клитора,после да ме тръшне на задна прашчица,да ме залови за кръста и да ме клати дъъълго така,като от време на време ми бърка с пръстче отзад в ДУ ПИ ТО,после ме обръща и без право на мнение ми качва краката на раменете,набучва ми го със засилка,а аз усещам как главичката се е нацепила в слънчевия ми сплит.....аха,говори ми мръсни думи от сорта на кефи ли те тоя надървен кур,ебати секса,ще те чукам като кучка....после ми сваля краката,разчеква ме,разтваря ми задника и ме чука,докато циците ми се клатят пред разлигавената му муцунка....след това ми го натиква отзад,а аз викам ли,викам,а той не ебава....
и със сигурност ще го довърша с брутална свирка,дълбоко гърло и старателно облизване на топките....мда,кремчето си остава за мен....ямиии
е ТОчНО ся това искам....
на вас кво ви се ще............
или вече сте си наебани.....в добрия смисъл
Редактирано от 3aй4e_B_4a6ka на 15.01.07 21:47.
| |
|
аз искам масаж на врата, че се схванал
"...но нека знам - в тъмното кой отвърза луната?" - Мирела Иванова
| |
|
ама не ми обяснявай на мене кво искаш,а си го опиши възможно най-подробно,се едно че в момента ти го правят...
нали тва е целтът...ГЗС ли сме или не сме ГЗС
| |
|
не може. имам определени часове за петък или събота. сега избирам. като избера ще напиша какво искам да ми правят.
"...но нека знам - в тъмното кой отвърза луната?" - Мирела Иванова
| |
|
ухаа, хайде намери ме за да си го получиш
| |
|
Искам да ме рисува - бавно, деликатно, с върха на пръстчетата и устни. Етно си предствям и свещи тук - там. Но много бавно и прецизно, да си поиграе, да усуква, да докосва като с перце, навсякъде - но без да се задържа много. Без проникване, без бързи оргазми, просто да изследва и да гледа, да търси всяка точка, да ме омаже със собствния ми сок, да ме подраска тук - там, да пипа навсякъде, дори с риск да ме погъделичка и да се нахиля, да открие нещо ново, каквото даже и аз не зная, че го има. Просто релакс.
Да ме докара до предела и да ме държи там за много дълго време.
Винаги съм се чудила дали може да има и такива оргазми...само от докосване, единично и леко - разсеяно..не концентрирано, по обичайните места..
Защото другите момчета нямат бански на лалета, нямат твоите сини очи...
| |
|
на мен ми се ще гореща вана, чисти чаршафи, "войната на таралежите" и бурканче "нутела"
| |
|
да вечерям и да си легна
Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!
| |
|
Как си го представям, хмм ... , я да видим ...
...Хващам я, разчеквам я права до стената, вкарам и го около 3/4(още не целия) , хващам я за единия крак(левия да ми е сводобна дясната ръка) , а с другaтa ръка и разтривам ентусиазирано клитора, после я тръшкам на задна прашка, залавям я за кръста и я клатя дъъъъ...ъъъъълго така , от време на време хубаво я наплясквам по задника, и и бъркам с пръст отзад, после я обръщам с замах и без право на мнение и качвам краката на раменете, набучвам и го със засилка , но и елегантно, усещам как главичката ми се е нацепила чак в слънчевия и сплит, може и по нагоре да отива,.....аха, говоря и мръсни думи от сорта на кефи ли те тоя надървен кур, ебати секса, ще те чукам като кучка....после и свалям краката, разчеквам я, разтварям и задника и я чукам, докато циците и се клатят пред разлигавената ми муцуна....след това и го натиквам отзад, а тя вика ли, вика, а ма аз не ебавам....
Когато и го разтварям с пръсти е ставал около цол, цол и една четвърт.
И със сигурност ще ме довърши с брутална свирка, дълбоко гърло и старателно облизване на топките....мда, кремчето си остава за нея....free of charge...
| |
|
ей ся вече те скъсаха отвсекъде... на бележки
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|