|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
В депресия съм!!!
|
|
| Автор |
Плaтoничнo (А стига бе!) |
| Публикувано | 08.01.07 14:23 |
|
|
Хахахах, не става дума за мен. Просто много често взех да го чувам от разни хора.Що така бре народе? И кой по-често изпада в депресивни състояния - мъжката или женската половина от народонаселението? Тук има ли "Рицари на печалния образ'? За рицарите - аналиери в ГЗС вече се знае - има такива. Я, как се присетих ходом - АНАЛНИЯТ СЕКС ЛЕКУВА ЛИ ДЕПРЕСИИ?
| |
|
|
|
Ти се радвай, че не става дума за теб.
В България като разберат чат-пат, най-вече неправилно, значението на една дума и става модерно да се накичат с нея, та и с депресията същата работа.
Редактирано от paзбиpaм на 08.01.07 14:40.
| |
|
|
|
клизмата-антидепресант?
пролет е=избухват кокичета= разнася се съмнителен мирис...?
| |
|
|
|
Защо на мен разправяш за клизми?
Макар, че хидроколонтерапията, дето си е един вид клизма, или едни други йогийски чистки на дебелото черво като нищо могат да ти подобрят душевната хармония – тва сюрьозно.
| |
|
|
|
разсъждавам към теб без аспирации към задника ти , щото ти нямаш депресия...
за другото е така; просто ми стана смешно
а Платонисимо пусна нова тема-и ако до сега не е бил в депресия-сега ще изпадне задължително
но ако да не пиша към теб-ще спазвам
| |
|
|
|
Пиши, бе, нали знаеш, че нося много?
| |
|
|
|
бе минаха две години-мож да са отгърмели хормоните...
| |
|
|
|
новогодишният ми подарък под номер 33 се опитва да впечатли с познания по техниките на очистване от Хатха Йога? Ммм, впечатлен съм. Можеш да започнеш с джала-басти.
~*~
In Neci Renascor Integer
| |
|
|
|
Предполагам празниците са основен депресиращ фактор ... за много хора, които са сами. Нормално е да го чуваш точно по това време на годината. Аз уж не съм сама .. даже хич не съм сама, но се чувствах сама и също се бях депресирала. Може пък фактът, че оставам вкъщи повече от нормалното и успява да ми стане скучно, също оказва влияние ...
| |
|
|
|
да се опитвам да впечатля? Объркал си човека. Винаги се опитвам да НЕ впечатлявам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|