Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:35 22.06.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Новогодишно...нови  
Автор Hoвичok (ироничен)
Публикувано31.12.06 19:49

Наближавайки този повтарящ се всяка година момент – идването на Новата ми се иска да ви напомня, че този път е различно – първо, че е една “Божествена” година както подметна неотдавна Бойко Василев, заради Божественото число седем. Историята защо седмицата е Божествена е свързана с различен прочит на някои исторически събития в България и множество вярвания на нашите предци. Но не това искам да кажа. Годината в някакъв смисъл е “неслучвала се”, различна от предишните, защото правим важна крачка в бъдещето – влизаме в една голяма обшност, която има ралични от нашите правила и разбирания. И това е важно и положително, каквото и да ми говорят пишман-политиканите, мрачно прогнозиращи края на Държавата, Социума, Културата и т.н. Единственото, което ми се струва по-значимо от този опит да не сме “сами”, а да станем “част” от нещо, което да ни допълни (което е и вечния ни стремеж, дори погледнато в частния случай мъж-жена-легло

) е моментът, в който това обединение ще прерастне в обединение на целия свят. Дано да съм жив да го видя. Та така... Но всичко това предизвика и един съвсем дребен, може да се каже – “частен” въпрос свързан с философията на клуба:
Мили клубари и клубаркини, всички сме чували за известната “сдържаност” или “хладност” на древните западно европейски култури и хората в тях. Сигурно и те си имат перверзни, полово-разюздани, ненаситни и майсторски “чукащи” чичковци и лелички, момченца и момиченца, жени и мъже... Но те не са правило, ако вярваме на споделеното по различни поводи от различни хора. Та въпросът ми е – Мислите ли, че ние самите ще се поддадем на рационалното и сдържано, обществено наложено поведение и разбирания в секса и дали когато сме вече “европейци" ще започнем да сдържаме импулсите а’ла “с’а тА награбИх и ш’та лашкам до зори...”. Или ние сме “загубена” кауза – “мръсници” сме си и такива ще си останем, да му мислят децата ни... Ще успеем ли да се научим да правим секс заради удоволствието и ценейки общуването между половете, а не заради комплексите си, страха, гнева и “връщането", за да постигнем “това”, да получим “онова”, за да се чувстваме еди как си (велики например) или просто за да не сме сами. И недейте да крещите, всички ме разбирате, а някои – повече . Ще се “цивилизоваме” ли достатъчно, за да знаем, че сексът е преди всичко общуване и то едно от най-удовлетворяващите...

Мдааа.... Не че е време за философски размисли, но така ми дойде. Сега ще си взема бутилката френско шампанско, приготвена специално за повода и ще отида на “Батенберг”, за да посрещна Новата Седма Година сред прогнозираните 400 000 мои мепознати приятели и хора, които обичам. Може някои от вас също да са там, други ще видят на екрана, а и си заслужава да се види обещаното уникално светлинно шоу на живо. Искам да ви кажа, че точно днес, сега, ви обичам и ви пожелавам да постигнете повечето от нещата, за които мечтаете, но не всички, за да не ви стане скучен живота . Жената, с която бих споделил този момент, уви, не е до мен, но е някъде Там, и аз ще мисля за нея и ще и пожелая Щастие точно в 00:00 ч. на новата 2007г. Дори да не се срещнем никога. Дори това щастие да не е споделено с мен... Защото великите Братя бяха написали:

” Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!”

Обичайте се! Наздраве!

"So I've got to turn the track up
Sit back and watch the royalties stack up"

Тема Толкова хубаво...нови [re: Hoвичok]  
Автор valenty (ентусиаст)
Публикувано31.12.06 20:17

си написал всичко......
Само едно бих повторила....

Мъжете, с която бих споделила този моменти, уви, не са тук, но са някъде Там, и аз ще мисля за тях и ще им пожелая Щастие точно в 00:00 ч. на новата 2007г. Дори да не се срещнем никога. Дори това щастие да не е споделено с мен... Защото великите Братя бяха написали:

” Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!”

Обичайте се! Наздраве!

Тема Re: Новогодишно...нови [re: Hoвичok]  
Автор 3aй4e_B_4a6ka (с пяна)
Публикувано01.01.07 05:57

браво,мило....както винаги-вери дийп

I've got peace deep in my soul...свръхдоза ми дойде хауса тая вечер,ама е верно

Тема Re: Новогодишно...нови [re: 3aй4e_B_4a6ka]  
Автор Hoвичok (ироничен)
Публикувано01.01.07 12:52

Май не само хауса ти е дошъл в повече...

Честита нова година . Дано да е "нова" за теб

Автор Coнaтa (Tuonela)
Публикувано01.01.07 13:00

Честито!
Не беше ли отегчителен двучасовия концерт на ФСБ на площада?

За ЕС не се тревожи, няма да промени идентичността ни - по-скоро ние ще вкараме доза несериозност в цялата работа. Пак ш'са лашкаме до зори.

Love is blindness
I don't want to see
Wrap the night around me

Тема Re: Новогодишно...нови [re: Coнaтa]  
Автор Hoвичok (ироничен)
Публикувано01.01.07 13:24

Целувка и честита Нова година

. Не съм стоял на ФСБ, предпочетох да се прибера да си допия шампанското с черен хайвер пред елхата - обожавам да се глезя понякога. Но светлинното шоу си заслужаваше наистина .

За ЕС - дано си права. Че иначе - скукаааааааа.....

Тема Аз не ща да ставам европейка съвсемнови [re: Hoвичok]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано01.01.07 13:48

Няма лошо да не обиждаш хората, да се усмихваш когато ги срещнеш, да бъдеш галантен. Тези неща нямам нищо против да прихванем от европейците. Обаче искам да си запазя правото да се смея високо и от все сърце, когато ми се смее, а не ми се усмихва. Искам си и якия балкански секс, в който не се налага накрая да кажеш: "Благодаря, скъпи, за причиненото удоволствие и извини ме, ако съм ти причинила неудобства."

И най-вече искам да си запазя правото в неофициална среда да си употребявам "мамка му", без Осоговеца да ми прави забележка за това.

Искам, искам, искам, иска-а-а-а-а-а-а-а-а-ам...

Тема Re: Аз не ща да ставам европейка съвсемнови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор Hoвичok (ироничен)
Публикувано01.01.07 13:57

Дано да го получиш, щом толкова го иска-а-а-а-а-аш... Мамка му

, човек трябва да знае да иска . Прегръдка за теб и щастлива Нова година !

Автор 3aй4e_B_4a6ka (с пяна)
Публикувано01.01.07 14:01

хайде хайде,не съм прекалявала с коката и ЛСД-то...

бъзикам се

честита нова година,принце...

Тема Re: Толкова хубаво... [re: valenty]  
Автор Hoвичok (ироничен)
Публикувано01.01.07 14:02

Не бива само да го повтаряш, трябва и да повярваш. Усмихни се, прегърни някой приятел и си пожелай да изпълниш със смисъл и любов тази година. Аз ти го желая също. Щастлива Нова година

. Прегръщам те .

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.