|
Тема
|
възприятия
|
|
Автор |
songbird__ (непознат) |
Публикувано | 25.10.06 13:00 |
|
Това ми го прати една "стара" клубарка, която за съжаление не пише вече тук, а е страхотна мацка.
Та изгледайте и кажете "Къде сте вие?" доколко е изкривено възприятието ви от медиите. Ако някой работи в медия да каже неща от кухнята.
| |
|
не тръгва нищо при мен.
Empta dolore docet experientia..
| |
|
нищо де можеш да ми отговориш на въпроса и без да го гледаш ... иде реч за дефиницията на красиво, която ни дават медиите
| |
|
гледала съм клипчето преди време... аз това го знам отдавна, но въпроса е, че мъжете си мислят, че момичетата от кориците имат идеални лица и тяло, а не знаят, че преди да се поставят там минават на фотоШОП:) и всяка пъпка дефект или каквото и да е там, което не трябва да се вижда го заличават, затова те изгледат, красиви,гладки и перфектни, е това никоя жена не може да го постигне:) каквото и да прави все някъде ще издишне
| |
|
В никаква степен не ми изкривено възприятието. Имам си собствени критерии за красиво.
| |
|
Илюзорна. Нищо не е това, което е.
Empta dolore docet experientia..
| |
|
Най-вероятно е детайлно изкривено, колкото и да си мисля, че не е....., но не мисля, че ми пречи кой знае колко.
А твоето възприятие в какво състояние е?
| |
|
Много е добро филмчето, не бях го гледал... но пък бях попаднал преди време на един туториал за фотошоп (обичам я тая програма! само дето е причина точно за такива неща като изкривени възприятия), където стъпка по стъпка една обикновена жена я направиха направо изумителна...
според мен летвата наистина е адски високо вдигната - колкото и да се заблуждаваме, че точно на нас такива неща не ни влияят...
Вместо да проклинаш тъмнината, запали свещ!
| |
|
|
|
|