|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Какво ви е мнението ви за външният ми вид?
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 18.10.06 21:57 |
|
Каквото и да напишете имайте предвид, че аз си се харесвам и евентуални отрицателни вотове ни най-малко няма да повлият на самочувствието ми. Просто като попрочета отговорите ви ще ви кажа какво съм искал да видя в тях...
| |
Тема
|
Re: Какво ви е мнението ви за външният ми вид?
[re: FileO99]
|
|
Автор |
Jitterbug (глезла :-)) |
Публикувано | 18.10.06 22:00 |
|
Велик е нашият войник :)
п.с
По-скорошна снимка нямаш ли, или примерно от 4-5 клас :)
Wake me up, before you go go...
| |
|
Глупости, та аз почти не съм мърдал от 1998 година. Тайната на запазване на младостта е в храната - мед, ябълки, натурални сокове и никакво месо и много малко хляб.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
a|iaS (наричана още) |
Публикувано | 18.10.06 22:11 |
|
Първото, което ми изникна е, че имаш много правилен нос.
Don't forget to be
| |
Тема
|
|
|
Автор |
every_me (online.on life.) |
Публикувано | 18.10.06 22:13 |
|
след като си имаш самочувствие и евентуалните негативни коментари няма да бъдат забелязани от теб,какъв е смисъла да отговарям?
OBSESSION
| |
Тема
|
|
|
Автор |
impulce (runaway) |
Публикувано | 18.10.06 22:14 |
|
Устните ми се виждат....читави
Защото другите момчета нямат бански на лалета, нямат твоите сини очи...
| |
|
Ето, ето, моят любимец пак се появи
Здрасти File, ко прайш, гледам и сходна диета сме имали Ама хлябът да е пълнозърнест или ръжен, а за предпочитане е все пак да добавяш и рибешко в менюто... Ко приказваш на микрофона - тва ти ли си?
Са се сещам за една песничка от драматизация на приказка на Братя Грим - "войник съм аз, напет и строен..."
та и ти така
Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka
| |
|
Не си говорим сега за тайни а за вид. И понеже имам набито око ти казвам, че си се променил.
Но ако ти харесва да мислиш противното - ОК.
Wake me up, before you go go...
| |
|
File, File, ti tka li sha se izdokarash za sbirshtinata ni, a? Nali shte doidesh?
Pazete se ot Margicha, zashtoto ima dulug um i kusi kraka
| |
Тема
|
и правилно разположение на ушите
[re: a|iaS]
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 18.10.06 22:17 |
|
Действително имам много правилен нос и доста по-правилно разположение на ушите. Второто ми го казаха още в 9ти клас. Иначе физически това, което не показва снимката е много добре развито тяло, но слаби ръце. Примерно гръдна 114-116 с 80 кг от лежанка вдигнати 1х20 пъти, но неоформени ръце. Но гърбът ми е много добър, даже смея да каже доста обемен и орелефен. Е там играят щанги над 120 кг в серия, просто няма начин. Обличам се предимно в черни дрехи с черна прилепнала фланелка, черни панталони и черно манто. Костюмите ми единствено са сини и сиви, черни изглеждат доста подсказващо.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|