Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:10 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема "Нито една жена не е въвела мъжа си в рая"нови  
Автор Lady Likes Sex (фенка на мъжете)
Публикувано14.10.06 17:39

М?

Далеч съм от тоталното отрицание, въпреки че ме боли някак от това изречение. Далеч съм от овчето съгласие, въпреки че това са основите на християнската вяра и религия, а самото твърдение е от 14 век - цитат на Патриарх Евтимий, ДА именно на този стожер наш български и християнски.
Всъщност съм именно провокирана по неотрицателен начин.

Естествено, говорим си за секс - как жената отвлича вниманието на мъжете от духовното извисяване и победата над страстите телесни, чрез самото си съществуване размива целите на мъжкия живот земен, пие му силата и духовна и телесна, мъти му сетивата чрез плътта и вида си, и го отдалечава от духовните вселенски висоти. Духът на мъжа следвал да води битовизма на жената.

С три думи, ако бъде воден, мъжът няма да бъде въведен в рая!

Още три думи - Атон, където женски същества са тотално баннати, и отношението към жените в повечето религии като спешъл агенти на лукаваго.
ТАКА ЛИ Е?? Има ли го това? Питала съм поповете - нищо интересно освен горното, че жените са греховни същества по природата си, затуй мъжа следва да ги води и управлява правилно, иначе те ще го заведат ...хв.. не в рая

Мдам. Какво ще кажете? М? А? Е? Днес не е много за навън, чакат се интересни включвания....

Тема Не разбирам какъв е проблема?нови [re: Lady Likes Sex]  
Автор acid947 (Paladin)
Публикувано14.10.06 17:42

Никой не те кара да се съобразяваш с религията или пък да цитираш хора, живели преди 700 години някъде, ако не се лъжа...

Дай да си говорим за орална любов по-добре?

Като не те кефи толкова Патриарх Евтимий - събирай подписка да му бутнат Паметника - така може би ще получиш известна компенсация за грубото му отношение към теб...

Impossible is... shriek.

Редактирано от acid947 на 14.10.06 17:45.

Тема Re: "Нито една жена не е въвела мъжа си в рая"нови [re: Lady Likes Sex]  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано14.10.06 17:49

Ако оставим настрана религиозните мотиви в изложението, мъжете също "разсейват" жените и следователно трябва да са не по-малко гузни от тях, че портите райски сцепват нечий нос при затръшването си

Тема Re: Не разбирам какъв е проблема?нови [re: acid947]  
Публикувано14.10.06 18:34

Жалко, пич.

не е до Патриарха ама хич - или пък че бил груб ... или пък че не ме кефи. Нищо от това не е верно.

то е до това доколко е валидно и значимо днес това - че секса .. хммм ... ви отдалечава от духовните неща ... и че ако се отдаваме безкрай на нещата, за които тук говорим колко искаме да им се отдаваме, не се отдаваме на каквото е духовно...

Тежка тема да - някак обречена

Тема Абе ..нови [re: Бpeт]  
Публикувано14.10.06 18:44

да верно е това, но същината на проблема всъщност е християнския някак сексизъм - че той се стреми към духовност, а ние го влачим към ... секс и недуховни битовизми и неща... Той се стреми да не мисли за плътта - а ние - все това ни е в главата и го влечем натам ....

Абе има нещо тука ..

Тема Отново не разбрах...нови [re: Lady Likes Sex]  
Автор acid947 (Paladin)
Публикувано14.10.06 18:44

...искаш да кажеш, че като влизаме да четем и пишем тук, нямаме духовен живот ли или какво?
Аз съм убеден, че доста от хората тук редовно "хранят" душата си и това изобщо не им пречи да си пишат за секс...

И чак тежка тема...
Малко ми приличаш на тия дето говорят - ех... едно време какво беше, а сега си е ебало мамата...

Impossible is... shriek.

Тема Re: Отново не разбрах...нови [re: acid947]  
Публикувано14.10.06 18:48

Не, не искам да кажа това, доста е сепло, да ти кажа. Смятам че е очевидно, но нека си го кажа.

И аз така мисля, че доста от хората тук редовно "хранят" душата си и затова клубувам тук. Затова и постнах тази тема тук - тя е по скоро въпрос какво мислят по този въпрос ..

Напротив сега е доста по.-добре от преди

Тема Така е. Никоя не го е отвела в рая.нови [re: Lady Likes Sex]  
Автор Фpeди (дайди)
Публикувано14.10.06 19:13

Доста жени са отвели мъжете в леглото си, което определено е било желано и от мъжете... а една част от тях са отвели мъжете си, без въпросните мъже да го подозират, ако не в ада, то поне в един добър негов заместител.
Да имаш нещо напротив това, което съм казал?

Обичам ви всичките... но по различен начин.

Тема Re: Не разбирам какъв е проблема?нови [re: Lady Likes Sex]  
Автор Фpeди (дайди)
Публикувано14.10.06 19:22

Просто не си подхванала темата правилно или пък не си спомняш, че точно това е обсъждано вече, макар и формулировката на темата да беше различна. И имаше доста интересни неща казани в темата, като трябва да призная, че бяха обосновани и издържани и нямаше начин да намеря аргументи, които да разбият това, което беше крайният извод за религията и секса.

Обичам ви всичките... но по различен начин.

Тема Re: "Нито една жена не е въвела мъжа си в рая"нови [re: Lady Likes Sex]  
Автор Leonsio_ ()
Публикувано14.10.06 19:26

НЕ сьм сугласен че ако не контролираш жена си тя ще те заведе в ада,една жена ако знае как може да направи от просяка милионер и обратно!!!!!!важнтоо е да попаднеш на правилнатаИ това е 100%ва истина което написах.А че сте греховни така е,само кьм ебане ма подтиквате,немгоса да разботя ,забравям мнгоо работи игнорирам мои прищевки заради вас.....ит.н.

shtasliwrob na Izaura

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.