Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:24 07.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Тема с елементи на разсъждениенови  
Автор Sea_man (bedouin)
Публикувано28.09.06 13:39

Наскоро се зазяпах по вечеря в един филм по една от националните телевизии.

Къде гледах, къде си пиех питието, но изведнъж една реплика ми се заби в съзнанието.

Но да обясня-млада майка, запитана не иска ли да се омъжи отново-съпругът беше просто биологичен баща. И тя отговори-искам мъж, който е готов да бъде глупак заради мен.

Kакво влагате в това понятие?
Искате ли такъв мъж до вас?
И най-вече-бихте ли уважавали такъв човек?

Together we will conquer

Тема На тая мацка...нови [re: Sea_man]  
Автор acid947 (Paladin)
Публикувано28.09.06 13:43

...летвата й не е много високо вдигната според мен...

Impossible is... shriek.

Тема Re: Тема с елементи на разсъждениенови [re: Sea_man]  
Автор love_affair (еver...never)
Публикувано28.09.06 13:45

когато иска дан аправи нещо за мен от обич, което в очите на други би го представило за глупак - да не му пука - щом иска и има порив (примерно - да застане на челна стойка и да ми подари цвете)

да

абсолютно

...Винаги прекрасна, понякога опасна...

Автор unlimitted (на границата)
Публикувано28.09.06 13:48

да може да оглупее от любов, от страст, от нежност, от болка, от глад....не само по мен....по децата, по приятелите.....значи да усеща, да реагира, да няма скрупули на тема "къв съм мъж - джелезен", да не смята, че оглупяването го прави глупак)

да, бих уважавала този, който оглупява без да е глупав и не бих този, който не си го позволява, за да не проличи, че е глупак

Автор Obstinacy ()
Публикувано28.09.06 13:49

Аз го разбирам като поведение, което изключва съображението "Оу, ама какво ще си помислят другите, ако аз направя това..."
И не виждам нищо лошо в готовността на един човек в даден момент да бъде това, което друг човек иска от него. И защо да не уважавам човек, който не се интересува от мнението и вероятните осъждания от останалиге, и не го е страх да бъде еди какъв си...било то и глупак.

Най-обичам като ми кажат да не правя нещо и аз да правя точно обратното.

Тема Re: На тая мацка...нови [re: acid947]  
Автор Sea_man (bedouin)
Публикувано28.09.06 14:02

какви са твоите критерии за висока летва, в контекста на темата ми/дай да поразсъждаваме, м?/

Together we will conquer

Автор impulce (runaway)
Публикувано28.09.06 14:04

Незнайно защо хората определят другите като "глупаци", когато са склонни да се раздават напълно за човек, било то приятел, познат, любим и т.н. Толкова ли сме свикнали да получаваме, че сме забравили да даваме?Та нали една връзка, независимо от характера и е точно това - взаимно да си даваме

Да, искам такъв мъж до мен - който да ме кара да летя, който да оглупява така, както оглупявам аз.И не само бих го уважавала, а бих му се и възхищавала.Защото не всеки може да оглупява от любов. За това се иска смелост.

Искам те...

Тема Re: Тема с елементи на разсъждениенови [re: love_affair]  
Автор paзбиpaм (откачила)
Публикувано28.09.06 14:04

Благодаря, че ми спести писането.

Да, само в такъв смисъл бих искала мъж-глупак.

Лоша съм, но тези, които могат да ме преглътнат, са хората, с които сме си необходими.

Автор Лилит (вещица)
Публикувано28.09.06 14:05

Въпросният биологичен баща и съпруг очевидно не е бил твърде щедър емоционално към женицата и тя просто е прегладняла за мъжка ласка и внимание, които нежно да напоят сгърченото й женско самочувствие. И кодовата дума "глупак" вероятно загатва колко тежка и мъчителна е била преживяната суша - един вид иска някой да я обича до пълно видиотяване.

Другият вариант е репликата да изразява тайния й копнеж за пълен контрол и власт над мъжа (може би също компенсация на преживян аналогичен такъв над нея самата). Или просто е прекалила с четенето на Космополитън.

Лично аз бих предпочела мъж, който е готов да поумнее заради мен.

Но ако "глупак" означава просто волен и независим от хорското мнение дух, тогава много бих му се радвала и щедро бих му отвръщала с подобна "глупост".

Редактирано от Лилит на 28.09.06 14:14.

Тема Ха!нови [re: Sea_man]  
Автор acid947 (Paladin)
Публикувано28.09.06 14:06

Не му е времето сега да споделям критериите си - твърде малко време имам в момента... Някой друг път... Сорри...

Impossible is... shriek.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.