Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:10 04.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Mnogo skuka v toia klub neshto,eto interesna temaнови  
Автор Pablito (don_Pablo)
Публикувано10.09.06 20:27

Три вьпроса кьм клубарките,предполагам голяма 4аст от тях попадат под ударите на темата

1.Защо си намирате сериозно гадже-за да има какво да се ебе всеки ден нали?
2.Защо не си отваряте бузките при пьрвиа секс с нов партниор(демек анален)?защо се отдавате на предрасьдьците а не на удоволствието от секса защо сте толкова задрьстени?
3.Защо винаги ходите дса разправате как е бил секса с новия на приятелките си?
стига ви толкова засега и разбрете 4е секса е за удоволствие не за престиж и задоволяване на потребностите,нау4ете се да позлвате секса като стимулатор за живот

забравих да поздравя клубарките сьс RIHANA-UNFAITHFUL

jivei kakto ti haresva i mu ebi maikata na vsichko vednuj jiveish

Редактирано от Pablito на 10.09.06 20:30.

Тема Re: Mnogo skuka v toia klub neshto,eto interesna tema [re: Pablito]  
Автор love_affair (еver...never)
Публикувано10.09.06 20:30

1.сигурно ще е по интересно, ако оставиш хората (жените) сами да преценят за какво им е секса

2.интересно как все попадаш на жени, които не искат от първия път да правят анален секс и които после разправят на приятелките си как е било...

(въпроси, които са отговори

)

П.П. айде малко след редакция:

1.ако ме е предразположил да правя анален секс или просто го искам - не виждам защо да чакам втора или някога си следваща среща...времето е адски цене ресурс....пък и мигът е важен...

2.ако някой ме е качил на осмото небе - много ясно, че ще сияя цялата - то и да го крия.....абе друго си е да изкараш емоцията....докато разказваш си го преживял още веднъж...

...Винаги прекрасна, понякога опасна...

Редактирано от love_affair на 10.09.06 20:34.

Тема Re: Mnogo skuka v toia klub neshto,eto interesna tнови [re: love_affair]  
Публикувано10.09.06 20:32

dobre znahci i ti si v tova chislo ne pravish izkljuchenie ot tia opisanite ot men shtom ne pisa neshto konkretno po vuoprosite,ia kaji ti ot purvia put li otvarq6 buzki?na vseki?

Тема Re: Mnogo skuka v toia klub neshto,eto interesna tнови [re: Pablito]  
Автор love_affair (еver...never)
Публикувано10.09.06 20:36

писали сме едновременно

за аналното - зависи от случая и дали искам - аз съм субекта, от когото зависи - ако искам "да" - а ако не искам "не" - от него може и да зависи дали ще искам....но не винаги

...Винаги прекрасна, понякога опасна...

Тема Re: Mnogo skuka v toia klub neshto,eto interesna tнови [re: love_affair]  
Публикувано10.09.06 20:38

qsno

Тема Re: Mnogo skuka v toia klub neshto,eto interesna tнови [re: Pablito]  
Автор Jitterbug (vehemence)
Публикувано10.09.06 20:46

В отговор на:

Голяма заблуда, че ако имаш постоянен партньор сексът всеки ден ще ти е все така сладък и че изобщо го има. Ама много се заблуждаваш. Виж, ако ти разсъждаваш така...
В отговор на:

2.Защо не си отваряте бузките при пьрвиа секс с нов партниор(демек анален)?защо се отдавате на предрасьдьците а не на удоволствието от секса защо сте толкова задрьстени?

Щото веднъж за 27 години ми се случи да се получи от първото чукане. Просто някои неща мъжете си мислите, че ги умеете, ей затова разсъждавате така... задръстено.
В отговор на:

Така ли правят приятелките ти? Пък и няма кофти да споделиш, не го ли допускаш.

въпрос от мен - това ли беше интересната, нескучна тема, която липсваше тук? :)

Wake me up before you go-go

Тема Re: Mnogo skuka v toia klub neshto,eto interesna temaнови [re: Pablito]  
Автор Лъчeзapa_ ()
Публикувано10.09.06 20:53

1. Сериозното гадже се търси за много неща, не само заради секс, там всъщност е и проблема .

2. Не обичам анален секс, не го намирам за естествен и не бих насилвала тялото си при това положение.
3. Уведомявам приятелките си за новите ми връзки, за да има някой наясно какво правя. А за секс говоря само когато те ме попитат, нали са ми приятелки

Автор HAДEЖДA™ (dum spiro spero)
Публикувано10.09.06 20:57

Заблуда №1 - за секс - желаещи мноооооооооооого.

Заблуда №2 - на пияно можеш да се изчукаш със всеки, ама орално или анално пускаш или ако човека е по-специален за теб, или за пари.
стига ви толкова засега и разбрете 4е секса е за удоволствие не за престиж и задоволяване на потребностите,нау4ете се да позлвате секса като стимулатор за живот

Заблуда №3 - ний се ебем за удоволствие - вие за престиж.Мъжки лаф - ако не се похваля, все едно не съм ебал

а в същност кое и беше интересното на темата, а???

Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!

Редактирано от HAДEЖДA™ на 10.09.06 21:03.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква)
Публикувано10.09.06 21:01

1.Защо си намирате сериозно гадже-за да има какво да се ебе всеки ден нали? Не, за да има с кого да си говоря всяка вечер, да има кой да ме гушне преди да заспя и да има кого да цункам сутрин. А-а-а, да... и да има с кого да танцувам, когато пуснат блус в заведението, вместо бързо, бързо и гледаща небрежно в пода, да си сядам на масата.
2.Защо не си отваряте бузките при пьрвиа секс с нов партниор(демек анален)?защо се отдавате на предрасьдьците а не на удоволствието от секса защо сте толкова задрьстени? Аз и при втория не си ги отварям и всъщност много рядко ми иде отвътре да го направя, така че няма нищо общо с предразсъдък.
Никога не говоря за това с приятелките си.

Омръзна ми да светя като кру-у-у-ушка!

Автор divna (изкушение)
Публикувано10.09.06 21:01

всъщност - ти ще даваш ли от първия път (отзад) на всеки, който си поиска (било мъж или жена......???)то си е все дупка, к'во ти пука?

...Всичко е любов...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.