|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема
|
Търся
|
|
Автор |
DVD () |
Публикувано | 05.09.06 14:09 |
|
жена да ми роди дете. Предлагам пълен пансион докато детето спре да суче с всички екстри - качествена здравословна храна, страхотен секс, масажи, срещи с интересни хора, пътувания на интересни места и други... Като опция е възможно продължаване на услугата докато детето започне да ходи на училище или по-дълго и евентуално любов...
| |
|
ха ха, хареса ми
...Винаги прекрасна, понякога опасна...
| |
|
само че това е сериозно - не си правя майтап
| |
|
за какво ти е всичкото това?
Just Do It........
| |
|
И на мен.
Направо се изкуших. Ако не бях заета, щях направо да си помисля дали да не му пиша...
ДВД е готин на всичко отгоре
| |
|
Напиши критериите за майката де, и ще пуснем гугъла
| |
Тема
|
Re: Търся
[re: DVD]
|
|
Автор |
Hot_ice (злобка) |
Публикувано | 05.09.06 14:14 |
|
престани, щото ще вземеш да ме разплачеш накрая
и без друго съм емоционално лабилна в момента
Нищо не е такова, каквото изглежда, че е.
| |
|
с удоволстве бих откликнала. Само не разбрах като тръгне на училище, жената ли ще си загуби пансиона или в комплект с детето, или как?
Питам, щото имам една мацка предвид. И тя търси нормален мъж и иска дете.
Омръзна ми да светя като кру-у-у-ушка!Редактирано от ПOЛУидиoтчeтo на 05.09.06 14:16.
| |
|
ама и аз съм сериозна (искрена), дори в майтапите
...Винаги прекрасна, понякога опасна...
| |
|
всъщност кой го знае какво ще стане след N години.... няма никаква гаранция! поне се старая да не обещавам неизпълними неща от сорта на вечно не-знам-кво-си
Редактирано от DVD на 05.09.06 14:19.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
|
|
|