|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
фистинг
|
|
Автор |
samodiv4e (непознат) |
Публикувано | 01.09.06 00:58 |
|
бих искала да чуя мнението на специалист, опасно ли е за здравето на жената веднъж - два пъти на месец да практикува влагалищен фистинг? Притесненията ми са относно евентуално трайно разширяване на влагалището, никъде не намирам информация за това, темата е сякаш табу, пък знам, че има доста практикуващи двойки... Между прочим, не смятам че е извращение, особено когато се прави внимателно и нежно от двама влюбени партньора :) Прлеживяването е невероятно !
| |
|
Докторите пишат в друг клуб, по принцип. Аз ще дам неспециализирано мнение. Стига да не се късат мускулни влакна, не виждам как фистингът би довел до разширяване. Това е все едно като клякаш два пъти на месец, мускулните влакна на бедрата ти да си остават нон-стоп разтегнати. Не твърдя, че съм права. Просто си разсъждавам.
Омръзна ми да светя като кру-у-у-ушка!
| |
|
преживяването е свръх приятно - на ръба на откачането от кеф...
На мен ми се е случвало много рядко и то досега само с двама мъже, затова не мога да мина за специалист.
Но понеже в началото и аз като теб бях притеснена, че нещо ще се повредя / пък и се чувствах някак нелогично виновна, защото такова голямо удоволствие ми се стори ненормално/ си направих проверка.
Около половин час след акта, като дойде ред да се запътя за банята взех със себе си и един от моливите на дъщеря ми / тя ги пръска из цялата къща/ - и след като го измих хубаво със сапун пробвах и установих, че все още мога да го задържа във влагалището си като се стегна мускулите на таза.
Това ме успокои достатъчно.
Доколкото знам, критерият за безопасност е болката.
Не трябва да има такава!
Non nova, sed nove.Редактирано от MamaNetty на 01.09.06 11:00.
| |
|
И от медицинска гледна точка положението е същото!
Важното е, да не се късат мускулни влакна - тоест да няма болка при разтягането.
А иначе мускулът се съкращава почти веднага до предишните си размери и дори компенсаторно поддържа относително по-голям тонус известно време след разтягането.
Non nova, sed nove.
| |
|
Благодаря ви, малко ме поуспокоихте...
| |
|
За да се практикува фистинг първо мъжа трябва да е добре запознат с физиологията на жената. След това внимателно трябва да я подготви тъй като влагалището не може да се разшири достатъчно за толкова кратко време и ако бърза да си пъхне ръката вътре може да се достигне наистина до разкъсване на някои мускулни влакна. Освен това ръката на мъжа не трябва да е някоя голяма лопата :) Усещането наистина е неповторимо за жената и е значително по-силно от всякакви други оргазми. А доколкото за разширяването - споко... не е толкова страшно :)
| |
|
А да са ти правили мозъчен фистинг?
| |
Тема
|
Саг, не се подигравай...
[re: O!Sag]
|
|
Автор |
MamaNetty (блондинка) |
Публикувано | 01.09.06 18:38 |
|
Темата е интересна!
Кажи ми често - ти лично докарвал ли ни някоя жена дотам, че да и приложиш фистинг... щото то не става ей така.
А удоволствието наистина е много интензивно!
Non nova, sed nove.
| |
Тема
|
Re: Саг, не се подигравай...
[re: MamaNetty]
|
|
Автор |
O!Sag (exquisitesinner) |
Публикувано | 01.09.06 18:41 |
|
Не се подигравам :-)
Да, правил съм фистинг, достави ни голямо удоволствие.
| |
|
А сребърната резка в края на молива изми ли се от сапуна?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|