Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:16 14.11.24 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Случвало ли ви се е.....IIнови  
Автор Hoвичok (наблюдател)
Публикувано25.08.06 02:12

Случвало ли ви се е да сте влюбени, без да обичате? Да срещнете човек, когото въобще не познавате и между вас да се случи онова Нещо? Някои го наричат "искра" други - "магнетизъм", но както и да го наречете - това е Нещото, което ви изкарва въздуха, сякаш сте тичали бясно и изведнъж - стена... бетонна... дебела.... И оставате без дъх и без сили да помръднете... и искате само да се свиете в праха и да скимтите от болка след сблъсъка...

Случвало ли се е да видите всички онези мечтани, дребни жестове - толкова наивни и трогателни, толкова искрени и нежни, и смешни в своята безпомощност да прикрият взаимността и знанието за случващото се?

Случвало ли ви се е да чувствате изгрящия поглед на другия, опитващ се да стигне до вас през бездната на времето и пространството, за да ви разбере, да ви познае и почувства? За да ви погали през невъзможното разстояние на различните ви съдби?

Случвало ли ви се е да виете от болка в себе си, но морала, етиката, обществото да ви задължават, да ви мачкат и крещят в лицето ви, че тази крачка е фатална? И трябва пак да се усмихвате, да кимате разбиращо и да се гърчите от яростта си скрито?

Случвало ли ви се е да предадете себе си? И когато видите мечтите ви да си отиват с вълча мъка в погледа, когато разстоянието неумолимо се увеличава, искало ли ви се е да се хвърлите с цялото си тяло срещу стената на предразсъдъците и да я сринете... или умрете?

Случвало ли ви се е да предатете себе си?

Случвало ли ви се е? Сигурно...

A аз не научих дори името и....

Не исках първата ми тема да е мрачна, но ми се крещи. И си позволих да заимствам стила и заглавието от Evil надявайки се да не се разсърди. Провокира ме не защото е еднакво, а защото е толкова противоположно, че ми се струва болезнено близко... Затова е този писък (тихо Ациде - не е Онзи Писък), с надеждата, че няма да ме заклеймите като агент-провокатор на клуб "ЛибоФ"

Офф... Лека нощ и сладки и пухкави на нощните

. Утре като се върна от работа ще използвам мненията ви за сълзопопиватели, че ми свършиха кърпичките.

Стари приятели се намират по-трудно
от нови любовници...

Тема Re: Случвало ли ви се е.....II [re: Hoвичok]  
Автор MopфиycМодератор (Матричар)
Публикувано25.08.06 04:15

Дам, конфликта социус - индивид... май няма някой който да не се е насаждал по такъв начин.
Влюбеноста предхожда любовта, та твоето мяза на влюбеност от пръв поглед.
Е понякога нещата не стават както ги искаме...

Welcome to the real world

Тема Re: Случвало ли ви се е.....IIнови [re: Hoвичok]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква)
Публикувано25.08.06 07:15

Това твоето е по-реално май.

Чак с такава сила не ми се е случвало, иначе щях да съм увеличила бройката. Нещо подобно- да.
искало ли ви се е да се хвърлите с цялото си тяло срещу стената на предразсъдъците и да я сринете... или умрете? Не, не ми се е искало, защото за мен не са предразсъдъци, а собствения ми разсъдък. И никога не съм се чувствала в клетка, за да ми се иска толкова много да избягам от клетката или да умра. Ако мислех, че предавам себе си, нямаше да съм била толкова щастлива, колкото съм била.

Омръзна ми да светя като кру-у-у-ушка!

Автор HAДEЖДA™ (dum spiro spero)
Публикувано25.08.06 08:01

Случвало ли ви се е да сте влюбени, без да обичате? Eми то нормално бе Новичок, първо идва влюбването и после евентуално обичта.

А иначе като цяло, това все едно аз съм го писала. Случи ми се и то съвсем скоро - пролетта.Още се лъжа, че уж вече съм го преодоляла и уж вече гледам напред, ама....

...само се залъгвам май.

Е, аз не смятам че съм предала себе си, по-скоро казвам, че поради една или друга причина не се е получило.Не че и "обществото" не беше замесено, ама да стоваря цялата вина върху него - доста пресилено.

Така че - стекче носни кърпички от мен, стискаш зъби, опитваш се да не мислиш, и да не си задаваш през пет минути шибания въпрос "Защо" и така.
Не че на мен много ми помогнаха тези съвети, болката още ме раздира, ама...няма начин.

Този Свят и Прекрасен, и Грозен е МОЙ !
Той е Капка от МОЕТО СЪРЦЕ !!

Автор expat ()
Публикувано25.08.06 08:07

Да...

Още мисля за нея.

М.

Автор unlimitted (на границата)
Публикувано25.08.06 08:27

многото лица на невъзможната любов...сетих се за част от стихче, но не помня автора и не го намирам в нета

".....прости ми дързостта хлапашка
Не запомних твоето име
от себе си се уплаших...."

Защо се уплаши от бетоновите стени, морала, обществото и разстоянията между световете? Кое те уплаши? Че ще обичаш или ще те обичат? Че ще боли повече след това?

Автор CлънчoГлeд (сладоледена :)))
Публикувано25.08.06 08:33

Трябваше да я попиташ за името....

Автор bushido (light)
Публикувано25.08.06 08:38

ДА! случвало ми се е

страхотно повдигащо, кога кратко, кога още по-кратко усещане, но много, много силно и вдъхновяващо ...
странно е как всичко това в един момент потъва сякаш никога не се е случвало ...

Тема Случи ми се в момента!нови [re: bushido]  
Автор acid947 (Paladin)
Публикувано25.08.06 09:06

Ех... Бушидо...

Impossible is... shriek.

Автор the_baobab (дървото)
Публикувано25.08.06 09:13

аха случвало ми се е,
и жестовете - как добре си го описал и вярно. опитваш се да прикриеш усещането докато цялото ти тяло крещи "обичай ме"

колко еднакви неща се случват на хората, пречупени през собствените им мисли и съдби. по колко еднакъв начин харесваме, влюбваме се, обичаме, плачем...

Редактирано от the_baobab на 25.08.06 14:07.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.