|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
Тема
|
Обрязан vs. Необрязан
|
|
| Автор |
theGoddess (hot chick) |
| Публикувано | 23.08.06 15:30 |
|
|
Днес в няколко форума ми попаднаха теми и доста противоречиви мнения относно обрязването при мъжете и тъй като аз лично не съм спала никога с обрязан ми е интересно да чуя и вашите впечатления.
Според някои изказвания обрязването води до по-голямо и трайно сексуално удоволствие и полова издръжливост. Това постоянно оголване на главичката и търкането до бельото довежда до "обезчувствяване" на пениса, тъй като нервните окончания привикват на постоянното "дразнене" и това всъщност е причината за издръжливостта. За жените удоволствието идва в резултат на по-добрия релеф, който ги стимулира повече и усещането на ръбчето на главичката при движение назад, което ги докарва до оргазъм. Освен това някои жени го намират за много по-естетично при орална любов примерно. Кажете мненията си по въпроса, плз, ще ми е интересно.
Редактирано от theGoddess на 23.08.06 18:28.
| |
|
Тема
|
Re: Обрязан vs Необрязан
[re: theGoddess]
|
|
| Автор |
EVlL (ходещо зло) |
| Публикувано | 23.08.06 15:37 |
|
|
Аз съм ЗА обрязаните
Била съм с такъв и беше меко казано страхотно - и орално и вагинално. Виж анално не съм пробвала
Доста по-издръжливи са , наистина, което пък е в наша полза
Богинке, сега как ще ни нападнат НЕобрязаните
Ама какво от това, важното е, че сме изпитали страхотно удоволствие, поне аз де.
RELIGOIN IS OPIUM FOR THE MASSES
| |
|
|
|
Аз пък не намирам никаква разлика.
Тихо, тихо...
| |
|
Тема
|
[re: Obstinacy]
|
|
| Автор |
EVlL (ходещо зло) |
| Публикувано | 23.08.06 15:41 |
|
|
Их,
сега се изказа неподготвена
| |
|
Тема
|
[re: EVlL]
|
|
| Автор |
Obstinacy () |
| Публикувано | 23.08.06 15:41 |
|
|
Така ли...щом знаеш по-добре от мен...
Тихо, тихо...
| |
|
Тема
|
[re: Obstinacy]
|
|
| Автор |
EVlL (ходещо зло) |
| Публикувано | 23.08.06 15:49 |
|
|
Абе аз не знам ти кво знаеш,
но базирайки се на опита смятам, че не се изказа правилно
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
DVD () |
| Публикувано | 23.08.06 15:52 |
|
|
никой никого няма да напада...
просто за мен няма логика да си правя разни хирургически намеси по тялото само заради кефа на жените с които ще съм!
затова обрязването за мен е принципно еквивалентно на силиконовите цици
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Obstinacy () |
| Публикувано | 23.08.06 15:52 |
|
|
Аз пък знам, че много са ми интересни такива изказвания като твоето и въобще много са ми странни хора, които смятат, че техните усещания и впечатления ТРЯБВА да са еднакви с тези на останалите. И, че от техния опит вече могат да се изказват с убеждение, че чуждият такъв не бил "правилен".
Просто ще си падна...
Тихо, тихо...
| |
|
Тема
|
[re: DVD]
|
|
| Автор |
CлънчoГлeд (сладоледена :))) |
| Публикувано | 23.08.06 16:02 |
|
|
не мога да се съглася напълно с теб ...защото силиконовите цици в повечето случаи са прищявка, докато обрязването / изключвам религиозните подбуди/ най- често е предизвикано от здравословен проблем...и то в повечето случаи в ранна детска възраст.
Лично мое мнение е, че това, което годесата е написала е напълно вярно ...
| |
|
Тема
|
[re: CлънчoГлeд]
|
|
| Автор |
DVD () |
| Публикувано | 23.08.06 16:09 |
|
|
ситуациите когато здравословен проблем го налага изобщо не ги коментираме - там не става въпрос за избор.
аз имах предвид обрязването по инерцията на обществото, защото така е модерно, защото всички така правят, защото ставаш по-добър и по-издържлив ебач както това сега се прави масово в цяла Америка (северна и южна) че вече е взело да навлиза и в Европа... добре че европейците са малко по-разумни
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|