Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:06 04.05.26 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Обрязан vs. Необрязаннови  
Автор theGoddess (hot chick)
Публикувано23.08.06 15:30

Днес в няколко форума ми попаднаха теми и доста противоречиви мнения относно обрязването при мъжете и тъй като аз лично не съм спала никога с обрязан ми е интересно да чуя и вашите впечатления.

Според някои изказвания обрязването води до по-голямо и трайно сексуално удоволствие и полова издръжливост. Това постоянно оголване на главичката и търкането до бельото довежда до "обезчувствяване" на пениса, тъй като нервните окончания привикват на постоянното "дразнене" и това всъщност е причината за издръжливостта. За жените удоволствието идва в резултат на по-добрия релеф, който ги стимулира повече и усещането на ръбчето на главичката при движение назад, което ги докарва до оргазъм. Освен това някои жени го намират за много по-естетично при орална любов примерно. Кажете мненията си по въпроса, плз, ще ми е интересно.

Редактирано от theGoddess на 23.08.06 18:28.

Тема Re: Обрязан vs Необрязаннови [re: theGoddess]  
Автор EVlL (ходещо зло)
Публикувано23.08.06 15:37

Аз съм ЗА обрязаните

Била съм с такъв и беше меко казано страхотно - и орално и вагинално. Виж анално не съм пробвала

Доста по-издръжливи са , наистина, което пък е в наша полза

Богинке, сега как ще ни нападнат НЕобрязаните
Ама какво от това, важното е, че сме изпитали страхотно удоволствие, поне аз де.

RELIGOIN IS OPIUM FOR THE MASSES

Тема Re: Обрязан vs Необрязаннови [re: theGoddess]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано23.08.06 15:37

Аз пък не намирам никаква разлика.

Тихо, тихо...

Тема Re: Обрязан vs Необрязаннови [re: Obstinacy]  
Автор EVlL (ходещо зло)
Публикувано23.08.06 15:41

Их,
сега се изказа неподготвена

Тема Re: Обрязан vs Необрязаннови [re: EVlL]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано23.08.06 15:41

Така ли...щом знаеш по-добре от мен...

Тихо, тихо...

Тема Re: Обрязан vs Необрязаннови [re: Obstinacy]  
Автор EVlL (ходещо зло)
Публикувано23.08.06 15:49

Абе аз не знам ти кво знаеш,
но базирайки се на опита смятам, че не се изказа правилно

Автор DVD ()
Публикувано23.08.06 15:52

никой никого няма да напада...

просто за мен няма логика да си правя разни хирургически намеси по тялото само заради кефа на жените с които ще съм!

затова обрязването за мен е принципно еквивалентно на силиконовите цици

Автор Obstinacy ()
Публикувано23.08.06 15:52

Аз пък знам, че много са ми интересни такива изказвания като твоето и въобще много са ми странни хора, които смятат, че техните усещания и впечатления ТРЯБВА да са еднакви с тези на останалите. И, че от техния опит вече могат да се изказват с убеждение, че чуждият такъв не бил "правилен".

Просто ще си падна...

Тихо, тихо...

Тема Re: Обрязан vs Необрязаннови [re: DVD]  
Автор CлънчoГлeд (сладоледена :)))
Публикувано23.08.06 16:02

не мога да се съглася напълно с теб ...защото силиконовите цици в повечето случаи са прищявка, докато обрязването / изключвам религиозните подбуди/ най- често е предизвикано от здравословен проблем...и то в повечето случаи в ранна детска възраст.
Лично мое мнение е, че това, което годесата е написала е напълно вярно ...

Тема Re: Обрязан vs Необрязаннови [re: CлънчoГлeд]  
Автор DVD ()
Публикувано23.08.06 16:09

ситуациите когато здравословен проблем го налага изобщо не ги коментираме - там не става въпрос за избор.

аз имах предвид обрязването по инерцията на обществото, защото така е модерно, защото всички така правят, защото ставаш по-добър и по-издържлив ебач както това сега се прави масово в цяла Америка (северна и южна) че вече е взело да навлиза и в Европа... добре че европейците са малко по-разумни

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.