|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Метросексуалните мъже
|
|
Автор |
oнзи (този) |
Публикувано | 25.07.06 18:27 |
|
Какво мислите за тях
уау..
| |
Тема
|
Re: Метросексуалните мъже
[re: oнзи]
|
|
Автор |
_Sexy_ (Hot) |
Публикувано | 25.07.06 18:29 |
|
....аз лично си падам само по МЪЖЕ....
Всичко е въпрос на вкус, желание и усет
| |
Тема
|
[re: _Sexy_]
|
|
Автор |
oнзи (този) |
Публикувано | 25.07.06 18:36 |
|
ето и една дефиниция на термина "метросексуален мъж": Метросексуален мъж е мъж, който обръща изключително внимание на външния си вид, ходи на козметик и т.н. Мъжът на новото време, рожба на метро-полията. Това е новият пазарен обект, към когото са насочени маркетинговите кампании. Неговата баня е пълна с лосиони и кремове. Обича да пазарува маркови облекла в бутици. Някои биха казали, че е феминизиран и не е мъж, но той харесва жените колкото и коравия мачо и иска да им се понрави. Рожба на рекламата и модните списания, той иска да изглежда като от корица на издание, или герой в рекламен спот.
Поведението на метросексуалните се обяснява с основния мъжки полов инстинкт. Те обичат да са добре облечени и да изглеждат привлекателно. Това, което ги ръководи преди всичко, обаче е фактът, че жените харесват елегантните мъже, които ухаят приятно и умеят да водят интересен разговор.
уау..
| |
|
Само да не станат много приказки, много интересни разговори, за няма нищо.
бау..
| |
Тема
|
|
|
Автор |
love_affair (еver...never) |
Публикувано | 25.07.06 18:42 |
|
няма нищо лошо в това един мъж да се поддържа - разбира се нищо прекалено не е прекрасно
...Винаги прекрасна, понякога опасна...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Лъчeзapa_ () |
Публикувано | 25.07.06 18:45 |
|
Ако не са гейове и си пазят главата - става.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Coнaтa (лед) |
Публикувано | 25.07.06 19:07 |
|
Сещам се за Патрик Бейтмън.
Хм, опасен тип беше.
Love is blindness
I don't want to see
Wrap the night around me...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_Sexy_ (Hot) |
Публикувано | 25.07.06 19:14 |
|
Благодаря за тълкуването.... знаех го и преди да го напишеш
Все пак наистина се изразих малко прекалено кратко, затова ще допълня: Харесвам Мъже, които се поддържат и то които са добре поддържани. На мнение съм, че не само жените трябва да полагат грижи върху своето тяло, външност, физика... Напротив - щом аз се поддържам: ходя редовно на фитнес, на маникюр, на педикюр, на козметик, на фризьор..... старая се да се обличам с хубави дрехи, да съчетавам чанти и обувки.... накратко щом аз полагам усилия за да изглеждам добре, то очаквам и мъжът срещу мене да го прави.... НО (едно голямо НО) при условие че го прави в умерени граници и че при всички положения ще си запази Мъжкото в себе си т.е. не очаквам той да се превърне в по-голяма `пудра` от мен.... Не, благодаря! Предпочитам тази роля аз да я играя! Някак си не ми допада идеята той да прекарва по-вече време от мен пред огледалото.... няма нищо лощо в това той да изглежда перфектно, но предпочитам МЕН да забелязват първо, а не него. За сега в живота си успявам да постигна този баланс - да бъда с мъже, които изглеждат добре и най-важното се поддържат перфектно, НО дори в тяхната компания, аз да играя ролята на кинозвездата, а не те. Това е накратко моят отговор.
Всичко е въпрос на вкус, желание и усет
| |
Тема
|
Преди няколко дни
[re: Coнaтa]
|
|
Автор |
Ocoroвeц (отвъд границата) |
Публикувано | 25.07.06 19:16 |
|
случайно го гледах. Учудих се, че в познато за мен заглавиe "Американски психар" играе мъжът от Еквилибриум.
Чак да му завиди човек.
| |
|
Като ги гледам, няма никаква тръпка в тия хора, но ... може и да се появи, знам ли. ... Когато те овладеят идеята, а не ходят по акъла на други.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|