Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:36 08.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Случи ми се нещо много странно, та да ви питам...?нови  
Автор fascinatingoceanid (непознат )
Публикувано09.07.06 10:36

Преди време с едно старо гадже ми се случи нещо много странно.
Стараеше се човека, колкото може и както го разбира, така че нещата в общи линии бяха ОК в леглото. не свършвах , но не съм се чувствала и недоволна. Случвало ми се като сме го правили вечерта, без да свършвам на другия да ме обливат едни сладки вълни - в автобуса или още в леглото на сутринта, много по приятно и силно изживявание от самия секс ... и се чудех егати .... толкова дълго ли ме държи или сгрявам с егати космическото закъснение

Изглежда ми се трупало, щото все ме докарваше почти до края и свършваше преди това, но в крайна сметка се получи нещо като антиоргазъм, някъде по средата като всичко си беше ОК, изведнъж ме заляха силни и ръзтърсващи няколко вълни, но не от удоволдствие а от толкова силна болка че почти изгубих съзнание
Някой да му се е случвало нещо подобно или да има обяснение!?!

Тема Re: Случи ми се нещо много странно, та да ви питам...?нови [re: fascinatingoceanid]  
Автор Фpeдepиko (ебливо животно)
Публикувано09.07.06 10:39

Ако това е истина определено не ми харесва. Той самият какво каза по повод тази случка?

Тема Re: Случи ми се нещо много странно, та да ви питам...?нови [re: Фpeдepиko]  
Публикувано09.07.06 11:35

Ами беше тотално шашнат...както и аз между другото както миже би се досещаш след тази случка нещата не се развиха особено сполучливо

А колкото иначе да не ми харесва... е истина.
Аз поне не знам да се е случвало на мой/я познат/а или познат/а на мой/я познат/а

Редактирано от fascinatingoceanid на 09.07.06 11:38.

Тема Re: Случи ми се нещо много странно, та да ви питам...?нови [re: fascinatingoceanid]  
Автор Фpeдepиko (ебливо животно)
Публикувано09.07.06 11:47

Е... вече знаеш.

Автор divna (изкушение)
Публикувано09.07.06 12:38

хм, мисля да пиша и за двете, но ми е много ограничено времето и ще опитам набързо

за болката ми се е случвало 2 пъти, странна работа, първия път бях толкова втрещена, че го помня, като бял ден, беше сравнително нов партньор, за взаимното желание - да не говорим, за неговите размери -абсолютно стндартни - причината не беше в него

болката беше толкова силна, че изобщо не можах да спя след това, нито утихна....

не споделих, беше сравнително нов партньор и не счетох че има какво да го занимавам с такива неща или да хленча.....изобщо по време на акта стиснах зъби и си "изкарах до края"....общо взето не съм от хленчещите за каквото и да било.....

тогава разбира се горещо ме развълнува - какво по дяволите стана и защо.... за себе си го отдадох на това, че беше 8 март - бях с къса пола.... доста разголена и нещо съм се простудила, там нещо се е възпалило.... така и ми се случи втори път - доста по-слабо след няколко месеца, и двата пъти в една поза.....

трети път не е имало, но болката е зверска и шокираща

по първата тема....ако 1-2 дни не съм правила секс и ми се е понатрупало....и малко претупаме изживяването - по една или друга причина.....аз тъкмо съм загряла - а той е свършил.....и независимо дали съм свършила или не....възбудата си живее в мен....и на сутринта е още по-силно....все едно е набирало инерция - и ако следващите дни не са събота и неделя и не сме заедно - много лошо...но ми е готино на работа да си мисля за това...да ме близва оня гъдел.....

все пак по-добре така, от колкото нищо, а работата ми е адски напрегната, направо е живо убийство и това са малко глътки въздух и щастие, е все е по-добре да е уикенд - ама няма пълно щастие

че - горе долу - при мен е така, след първоначалното възбуждане - тръпката се засилва.....има как да се улавя този момент....ама не ми се пише

...Всичко е любов...

Редактирано от divna на 09.07.06 12:43.

Тема Re: Случи ми се нещо много странно, та да ви питам...?нови [re: divna]  
Публикувано09.07.06 12:53

абсурд беше да довърша или той да не усети

аз съм раждала след този случай и мога да кажа че раждането не представляваше нищо особено в сравнение с това
чудех се дали не е някакво натрупване на възбуда, което да е избило по някакъв сбъркан начин, беше късна пролет единственото по-осовено беше че го бяхме правили по-често и всеки път на косъм са свърша ама ниц, щото той свършваше пръв
може да се окаже че иначе циничния лаф "писна ми на оная работа" си има съвсем конкретно съдържание

е остава ми жалката утеха че щом се е случвало и на други не съм непоправимо сбъркана

Тема Re: Случи ми се нещо много странно, та да ви питамнови [re: fascinatingoceanid]  
Автор Hoвичok (наблюдател)
Публикувано09.07.06 12:59

Постъпи като модерен и цивилизован човек - отиди на лекар (за болезнената част от разказа). Ако си здравно осигурена ще ти струва 1.50 (или там някъде - май имаше някаква промяна в цената, ама все тая). За "сладките" вълни - дамската част от клубната общност е по-в час

, вероятно е нормално (а и не звучи зле ).

Във всеки звяр се крие капка милост.
Във мен я няма, значи звяр не съм...

Тема Re: Случи ми се нещо много странно, та да ви питамнови [re: Hoвичok]  
Публикувано09.07.06 13:19

Ами аз като модерен и цивилизован човек се порових из разни книги но не намерих нищо точно като това.
Приближава се до вагинизъм но и се различава достатъчно за да го отхвърля като вариант, защото при него проникването е невъзможно а и се акцентира на стягането на мускула не на болката а аз си бях възбудена мокра и всичко както си трябва
Иначе не е като да не си прав, ама сексолози няма във всяка поликлиника и практически отече тоя вариант още тогава, както и връзката де

щото то след тоя случай все си имахме едно наум да няма някой изненадка....

Редактирано от fascinatingoceanid на 09.07.06 13:19.

Тема Re: Случи ми се нещо много странно, та да ви питам...? [re: fascinatingoceanid]  
Автор divna (изкушение)
Публикувано09.07.06 13:20

сбъркана в никакъв случай....не знам до колко лекар ще помогне - защото ще се опира на разказ...и няма какво д ахванен в ръце и да изследва ...и всичко остава много хипотетично, едва ли опира до 20-те лева за преглед или 1,50.....

...Всичко е любов...

Тема Re: Случи ми се нещо много странно, та да ви питам [re: fascinatingoceanid]  
Автор Hoвичok (наблюдател)
Публикувано09.07.06 13:35

И все пак си мисля, че можеш да се консултираш пост фактум, защото "едно наум" може да ти скапе сексуалния живот в бъдеще

. Но решението си е твое. А за книгите - няма лошо, но все пак специалистът си е специалист . Освен ако не си медик де....

Във всеки звяр се крие капка милост.
Във мен я няма, значи звяр не съм...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.