|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
нормална ли съм
|
|
Автор |
love_affair (more and more) |
Публикувано | 09.07.06 22:47 |
|
реших да се светна тук - до колко съм нормална - според Вас, хора с отношения към секса и не "скрити-покрити"
питат ме, не рядко - дали са ми казвали, че има ненормално отношение към секса, ама нали си е моето отношение - на мен ми се струва - напълно нормално
не обсебвам - не искам партньорите само за себе си, дори да имам чувства и ме боли от идеята за share-ване - не посягам към избора
обичам адски разнообразието - дори в една моногамна връзка, днес да ме обладаят хищно, утре да съм мъркащо коте, вдругиден властна и безпощадна, колкото по-различно и неочаквано - толкова по-добре
обичам френската....
обичам анален
обичам всичко
може би не съм си попаднала на майстора, който ще ме отврати, имам нужда от секс всеки ден
това скъсване от секс - не ме убива - напротив
нормална ли съм, по дяволите
мога да пиша от тук до Афганистан....ама не трябва , може би
...Колкото повече, толкова повече...Редактирано от love_affair на 09.07.06 22:50.
| |
|
аз съм същата, само дето съм бааси ревнивото животно и не пускам анално. смятам себе си за нормална => и тебе
Сега в пустинята бушува дъжд...
| |
|
Пълноценна жена-ненаситница, но превес в тоя живот все повече имат ненормалните, та, да не ти пука
п.п. Иначе, добра реклама си праснала
Има на света едно единствено истинско съкровище-доброто сърце
| |
|
Реклама.....басси - това е живота ми
...Колкото повече, толкова повече...
| |
|
Тази седмица доста хора се чудят дали са нормални, идващата - също ще. Нормално. Пълна Луна след 2 дни, вълците вият нощем. Зверски нормална си.
Her love rains down on me as easy as the breeze...
| |
|
ебането и секса? е живота ти?
лошооооооооооо.....
| |
|
между другото - аз 10 години се дърпах анално....докато накрая....не знаеш какво изпускаш - честно - вярвай ми!!!
аз с моя опит - мога да го гарантирам, преградата е чисто психологическа и реакция на натиска
иначе рано или късно се святкаш - по-добре рано
не бих прецакала жена, но рядко говоря за това
| |
|
то и аз някой ден ше дам, споко
ма сега се запъвам като магаре на мост...психика, естествено, не нещо друго
бе я кажи - ти как така не ревнуваш?
ама сериозно - и аз ги знам теориите...кажи как става на практика
Сега в пустинята бушува дъжд...Редактирано от rainy_season на 09.07.06 22:58.
| |
|
ммм, мисля, че си твърде умна, за да ме разбереш погрешно - исках да кажа, че не си правя реклама, споделям живота си
в тая анонимност - каква реклама, е бати
| |
|
да.....в някой дъждовен пустинен ден....когато тръпнеш за слънцеее....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|