|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Грешна дупка ...
|
|
| Автор |
Poшko (куче в чекмедже) |
| Публикувано | 21.06.06 08:44 |
|
|
Бъркате ли ги
добре де знам, че не ги бъркате ... ама случвало ли ви се е да сте толкова разпалени, че вместо едната уцелите другата ... съвсем неволно разбира се ... неумишлен взлом ... ей тъй ... залитнали сте през оградата и сте паднали в чуждия заден двор
Провокирано от разговора ми с един полу пиян приятел, който в момент на пиянско откровение ми разказва за негови такива ... които ми се сториха леко странни
обрРквация!!!
| |
|
|
|
В смисъл, че не е толкова лесно да го вкараш там и нарочно, пък още повече по погрешка.
Не е лесно да си тиква-а-а-а-а!
| |
|
|
|
Да де, ама може да пробваш
Луда съм по него.
| |
|
|
|
абе ако си мно-ого мокра и вече са те докарали до състояние да питаш „Какво ми правиш?”, може и да се случи. Пък и в такава ситуация отпада неизбежното стягане, което го има при нарочното заради това, че при неволното не го очакваш.
| |
|
Тема
|
Re: Леко ми е съмнително такова попадение
[re: ПOЛУидиoтчeтo]
|
|
| Автор |
Casper. (Добро духче) |
| Публикувано | 21.06.06 11:57 |
|
|
Абе, зависи от скоростта и течността И става като в оня виц: как се правят яйца на очи ? - Топваш си яйцата в тиган с вряла мазнина и очите сами падат
Има на света едно единствено истинско съкровище-доброто сърце
| |
|
|
|
само веднъж. не съм голям почитател на задния двор. веднъж се случи - беше се наместила девойката неудобно за нормания вход а аз бех твърде превъзбуден - жена ми спеше в съседната стая - а девойката беше изненадана и девствена там но мълчеше поради същата причина
щастлив
| |
|
|
|
:)) И как така се случи, че ти чукаше девойката в едната стая, а в другата спеше женати.)) Това е по-интересното.)
| |
|
|
|
Ми, като имаш жена дето спи
Има на света едно единствено истинско съкровище-доброто сърце
| |
|
|
|
А Вие, госпожо, да не сте от нравствената полиция?
| |
|
Тема
|
Re: Грешна дупка ...
[re: Obstinacy]
|
|
| Автор |
Poшko (куче в чекмедже) |
| Публикувано | 21.06.06 13:01 |
|
|
бяха няколко освен да е имало 2-3 интерпретации свободен стил
обрРквация!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|