Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:49 14.08.26 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема С колко жени...  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано17.06.06 11:49

Въпросът ми е към мъжете, но и дамите могат да отговарят с обратен знак естествено - С колко жени сте спали /тук броим и свирката/, искам да проверя едни мои наблюдения, но за това - по късно...

Тема Re: С колко жени... [re: mizrahi]  
Автор Фpeди (abyss)
Публикувано17.06.06 11:51

Готов ли си да започнеш с твоите бройки? И може би е добре да поставиш въпроса и за годините на отговарящия, защото на 20 и на 40 е нормално бройките да са различни.

Автор Slona_sf (джедай)
Публикувано17.06.06 13:04

Малко, реално след секса се разделяме. Така, че с малко съм спал.......буйствам на сън. не за друго.....

Just Do It........

Автор tantra (божествен)
Публикувано17.06.06 13:06

Срам ме е да си призная

,но на теб ще кажа
Избягвам да спя с жени,от учени хора в ГЗС,чух че от сън спомени не остават
А с колко съм будувал е конфиденциална информация,не е здравословно да се публикува в пресата

Тема Re: С колко жени... [re: Фpeди]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано17.06.06 15:09

Това, което исках да проверя е, как стоят нещата при хетерото, защото според една доста мащабна анкета по същата тема сред гей мъжете, резултатите са горе долу такива :

до 100 бройки - 10 процента

от 200-500 - 70 процента

над 500- 30 процента

Преди да си ме попитал, ще ти отговоря, че аз съм във втората група, както и по голяма част от гей мъжете...

Та това което ме интересуваше е, как изглежда тази анкета в хетеро вариант

Автор Фpeди (abyss)
Публикувано17.06.06 15:37

УАУ... ако това е истина аз съм в десетте процента и при това нямам и половината от бройките на въпросните проценти. Този отговор достатъчно точен ли е целта ти?

Автор wika (oh well..)
Публикувано17.06.06 15:43

Знаеш ли, че това е изключително интересна тема...Може би просто не си я формулирал като хората (така никой мъж няма да си каже)

Наистина съм обсъждала подобна тенденция с хомосексуален приятел и разликите са фрапиращи!
Можеш ли моля да ми обясниш защо се получава така....Наистина ми е интересно
Доколкото разбрах от него, срещите само за секс и секс-уикендите са напълно в реда на нещата. Вярно ли е?

I was feeding on the need for you to know me
Devastated at the rate you fell below me

Тема Re: С колко жени... [re: wika]  
Автор Фpeди (abyss)
Публикувано17.06.06 15:47

От това, което зная за гейовете, а то е прочетено до голяма степен в Адам и Адам при гейовете секса е много по-разкрепостен отколкото при хетеросексуалните. Ако не съм прав съм готов да си редактирам мнението, стига да ми се каже достатъчно навреме.

Автор Salem (Нега)
Публикувано17.06.06 15:48

леле, мене трябва да ме пишеш в някоя доста назаднала подгрупа на 10те процента

Slave to love

Тема Един въпрос. [re: mizrahi]  
Автор Фpeди (abyss)
Публикувано17.06.06 16:03

А къде отиват 100-200?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.