|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Миришееееееееееееееееееееее?!
|
|
| Автор |
Precctum (оРАЧ) |
| Публикувано | 22.06.06 16:44 |
|
|
Здравейте,
искам незабавно мнение!!!
До преди 2 часа "бях" с жена на, която пут***а мирише на мъртва РИБА ???
ГОСПОДИ....
Добре, че навреме се усетих...
И се направих, че не съм на "разположение"
/от миризмата малкия стана на охлювче/
И тя вика какво става ?
E KAK KAКВО МИРИШЕТИ ....... НА РИБАААААААААААААААААА МЪРТВААА И ТО...
СТРАХУВАМ СЕ ДА НЕ Е ОТ НЯКОЯ БОЛЕСТ...
ПОМОГНЕТЕ МИ
АКО Е НЯКАКВА БОЛЕСТ ДА ВЗИАМ МЕРКИ!!!
/БЯХ С ПРЕЗЕРВАТИВ/
2006
| |
|
|
|
но не това е най=-важното.В тия моменти трябва да се действа хладнокръвно,и трябва да уважаваш себе си.Никоя уважаваща себе си мацка няма да лапа сиренясъл хуй,с изивинение.
Просто е трябвало да кажеш-хайде само да се поизмием млако или нещо от сорта,виж кви жеги са батко,спокойно. Вместо да ти пада малкия направете едно еротично миене!
Аз имах преди дооооооооооооста време подобно изживяване с една петнадасетгодишна девойка,уж много културна,но не беше усвоила хигиенните навици-сиренясала путка,сори ама тва са фактите,е-казах й да се изкъпем под душа малко,сторихме го и всичко беше Ок.Дали се е сетила,дали й е било неудобно-бне знам,все пак от нея идва миризмата,нали? Бъди тактичен, но твърд, не навлиза в подробности,за да не се пък сдухаи да пропадне секса
както всички знаем,много по-лесно е да измиеш един морков(КУР),отколкото да измиеш една лива-па да я разтвориш,да й махнеш и костилката...повечко услия,приеми,че девойката е искала да си легне по-бързо с теб))))Нямала е търпение!
Холандия -Аржентина 0:0Редактирано от !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ на 22.06.06 16:53.
| |
|
|
|
охххххххх
какво говориш????
преди това я чаках 20 минутки да се изкъпи...
и пка МИРИШЕЕЕ
незнам дали на някой му се е случвало но не се ШЕГУВАМ.
СТРАХ МЕ ! СТРАХ МЕ е дали да не ме е ЗАРАЗИЛА с някоя гадост...
къпа се 20 минути и пак мирише...
ТЯ САМАТА в лицето и т.н. НЕ МИРИШЕ ама ДОЛУУУ на мъртви пъдпъдъци МИРИШе, на умрели ХОРА, на РИБА....
падна малкия, падна в битка за свобода...
2006
| |
|
Тема
|
Re: Миришееееееееееееееееееееее?!
[re: Precctum]
|
|
| Автор |
Casper. (Добро духче) |
| Публикувано | 22.06.06 17:01 |
|
|
Г-жа Петрова, учителка по бълг. език в редово училище, отива разревана в дирекцията:
- Господин Директор, моля, тоя път да накажете Иванчо ... пред целия клас ме обиди, като каза, че ми мирише оная работа...
Директорът ядосано взел телфона и звъннал в къщата да привика веднага баща му в училище, но се включил телефонен секретар: "тук е телефонния секретар на Министърът на образованието и науката ..." и той тутакси затворил слушалката, обърнал се към учителката и спокойно казал:
- Ами, госпожо Петрова, пък, земете, че ги мийте тези работи ...
Има на света едно единствено истинско съкровище-доброто сърце
| |
|
|
|
ми тук вече става по-сериозно положението. По принцип,ако е от течение или нещо друго-нямам идея дали може да е от това,би трябвало сама да не ти даде да я лижеш,тогава щеше само да пускаш теми за жените,които не пускат френска.
споко,при орален секс по-трудно може да те зарази с нещо,а страшните болести....не миришат
Холандия -Аржентина 0:0
| |
|
|
|
нееее
аз не исках да я лижа т.е. аз не съм я лизал аз я чуках, за кратко но пенисът ми беше вътре....
тя ми го лапа и като, чели искаше да я лижа ама казах, че нещо не ми е добре и се изкъпах на секундата...
бях с презерватив...
иии тя беш много "лигава" ... стори ми се странно...е бати и възбудата дето...
2006
| |
|
|
|
Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .
| |
|
Тема
|
Re: Спокойно! (може и да е от течение)
|
|
| Автор |
Ginger. (глезанка) |
| Публикувано | 22.06.06 17:58 |
|
|
Естесвено, че е болна!!!! Отиди на доктор след една седмица. Най-вероятно е остра форма на кандидоза или трихомони. Кофти, но нее фатално.
Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
himka () |
| Публикувано | 22.06.06 18:00 |
|
|
като се е къпала може да е забравила да си я измие;)
споко щом си бил с гуми4ка от какво се притеснява6?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Grace (sex-addicted) |
| Публикувано | 22.06.06 18:10 |
|
|
Гарднерела, трихомони или в най-лошия случай - гонорея (т.е. трипер).
За първите две, щом си бил с гума, няма страшно, ама за третото - ходи си направи една микробиология след 1 седмица
If you truly want something in life, you need to work for it.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|