|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Деликатните жени :)
|
|
Автор |
Brett (лейди) |
Публикувано | 14.06.06 19:19 |
|
Ей, Богу, дразнят ме.
Тези, които са винаги точни на срещи, изискано, но ненатрапчиво облечени, предпочитат да мълчат, ако нямат какво да кажат, когато кажат нещо, то е винаги на място и с лек хумористичен привкус (тип английски виц), помагат на всеки с фина, недосадлива загриженост, правят услуги, чието връщане деликатно отклоняват, и никога не си им длъжен за нищо, усмихват се сякаш от сърце, ама всичко е само сякашшш...
Виждам, че гореизброените неща не са кофти сами по себе си. Струват ми се кофти тогава, когато въпреки всичките старания на въпросните особи, под лустрото личи някаква плахост, не нежност, не ранимост, а плахост, затвореност, липса на самочувствие... личи опит да се скрие сърце на сърничка под фасон на афганистанска хрътка
Към жените: дразнят ли ви тези, бе? Не ви ли иде да им креснете "Ти си повече от това, което показваш, само остава да се размърдаш малкоооо"
Към мъжете: привличат ли ви с нещо тези съкровища? Дощява ли се да пробудите чувствата и либидото им, за да видите дали ще разцъфнат или ще се спаружат? Кое от двете ще очаквате, кое би ви харесало повече - да ги събудите, или да ги досмачкате?
Това ли са истинските проекто-стари моми?
Днес пътувах в автобуса с една такава колежка. Още ми е в главата тоя жена, сори за обърканото изложение...
| |
Тема
|
Re: Деликатните жени :)
[re: Brett]
|
|
Автор |
ClownTown (лидер) |
Публикувано | 14.06.06 19:48 |
|
За една жена е важно да е хубава,
другите неща които си изредила
нямат абсолутно никакво значение
All rights reserved
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zlodeika (eнтусиаст) |
Публикувано | 14.06.06 19:56 |
|
Разбра ли сега...важно да била хубава,другото...майната му...хахахахаха
Самата дума - деликатно- за човек е гнусна)))))А колежката ти...... ми незнам.Не съм общувала много много с такива.Пък и ще ме подразни само ако ми е много близка.Иначе - не ми дреме!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gripen (летящ) |
Публикувано | 14.06.06 20:02 |
|
Според мен има две опции:
1. Деликатните (тихите) води са най-дълбоки ......
2. Деликатните мацки определено кур до сега не са видели
А ти що се дразниш - да не е некоя убавица ей ...... шото ако е - да ма запознаеш веднага ...... ше залижа перчема и яхам ЗИЛа още сега
Животът не се мери с броя вдишвания,
а с моментите, които спират дъха ни!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kotaranko (хулиганко) |
Публикувано | 14.06.06 20:20 |
|
Не ме привличат. И да се събудят се стряскат от всяка моя прищявка и я "обмислят дълбоко" търсейки под слона кокоше яйце. Добри душици са, но само за приятелки. Рядко стават за секс.
Обичам лоши момичета и порочни души. Те и да мълчат тихичко в някой ъгъл, се набиват в очи от 100 км.
Сладолед N=5
Редактирано от Kotaranko на 14.06.06 20:22.
| |
|
Бе те че се набиват,набиват,ама
и ако знаеш и как слагат рога
All rights reserved
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Фpeди (abyss) |
Публикувано | 14.06.06 20:30 |
|
Тези, които са винаги точни на срещи, изискано, но ненатрапчиво облечени, предпочитат да мълчат, ако нямат какво да кажат, когато кажат нещо, то е винаги на място и с лек хумористичен привкус (тип английски виц), помагат на всеки с фина, недосадлива загриженост, правят услуги, чието връщане деликатно отклоняват, и никога не си им длъжен за нищо, усмихват се сякаш от сърце, ама всичко е само сякашшш...
усмихват се сякаш от сърце, ама всичко е само сякашшш...
Без последните думи познавам точно такава жена, но определено тя е далеч от това, което бихме нарекли сърничка и макар и да не е груба това за мен е една силна жена, която изисква до себе си партньор поне от своето ниво. А останалите неща... поне спрямо мен ги е правила.
Нямам какво повече да кажа освен едно - харесвам такива жени, но без двуличието и без вложената плахост а когато са осъзнали силата си и когато това, което правят го правят по свое желание и с ясното съзнание за последствията... и не обичам да им оставам длъжен.
| |
|
Описанието което си дал е на точна жена, жена на място а не на деликатна! Гореописания вид жена (точна и на място) ми допада и то много.
Baby ........the night is on FIRE!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Salem (Нега) |
Публикувано | 14.06.06 20:38 |
|
Афганската хрътка всъщност е доста деликатно създание. И доста глуповато май.
По темата - един път си внуших, че мога да се изкажа така пряко очи в очи с такава жена, не точно деликатна по твоето описание, но в тоя дух.
Нараних, ужасно се изложих и сбърках защото вътрешната плахост и тих темперамент не означават липса на богат социален и емоционален живот, изкачвания, падания и всичко.
Не ме дразнят. Дразнят ме съвсем други хора. Ако моя близка виждам, че е плаха и я е страх да се пресегне за тортата, пак няма да ме подразни, вероятно ще я заведа на сладкарница.
Иначе акъл давам на хората как да живеят мога само ако някой се е мултиплицирал в мен.
Ако проекто-стара мома означава просто да не се омъжиш - не са те.
Slave to love
| |
|
... На хубав човек всичко му отива !
Да слагат ... И аз ще слагам ! Ще сме като двойка елени Лопатари
Сладолед N=5
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|