Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:47 26.04.26 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема айде пак да ...нови  
Автор TeOrEt (бял мишок)
Публикувано12.06.06 20:26

... помогнете с акъл на един, дето явно си няма.

та значи, дайте идеи за разни други начини да кажеш "айде пак да се ебем" (или "искам пак да те еба"), без използването на въпросната фраза дословно.

какво казвате, ако искате, хъм, да повторите с нов, непознат, партньор? (ама става дума за когато си говорите в паузите между; иначе ясно, то си се вижда искането), така че той/тя да не умре от смях междувременно и да се наложи да ставате некрофил

после.

давайте предложения, после (като бат бойко се кандидатира за президент), ще гласуваме (ама не за него).

заеби кучето ... зъл стопанин!

ПС. първата редакция беше леко нескопосана (извинения) и народът съответно не разбра какво се пита, тъй че правим втори опит:

въпросът е: как наричате и/или сте наричали "ебането" помежду си в разговор, примерно като сте седнали да хапвате с нов партньор, когото не познавате много добре и не знаете дали "ех, как юнашки се наебахме" няма да предизвика неочаквана реакция.

въпросът не е: как да си поискам да се видим пак; как да си поискам още.

въпросът е само за именцето на акта "ебане", нищо друго.

Редактирано от TeOrEt на 12.06.06 20:57.

Тема Re: айде пак да ...нови [re: TeOrEt]  
Автор Ginger. (глезанка)
Публикувано12.06.06 20:28

Желая те...пак...и пак....и пак!

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар

.

Автор Ckaпaния тъпaнap Джoнcън (даврандисан)
Публикувано12.06.06 20:30

Ами ето в съседната тема, една сладурана се тюхка, че бай ОНЗИ не й се обаждал, след като хм..., да не си ти БРЕ? Обади му се на момичето, да не вехне така по теб... ни тъй исрам!

Тема Уф,нови [re: Ginger.]  
Автор Brett (лейди)
Публикувано12.06.06 20:35

аз пък това "пак...и пак... и пак" не си го представям да го каже, освен на интервалите между вкарване и изваждане

Някак си няма подходящ за друго... ритъм

Тема Re: айде пак да ...нови [re: Ckaпaния тъпaнap Джo]  
Автор TeOrEt (бял мишок)
Публикувано12.06.06 20:36

ей

, аз съм кОлтурен и вАзпитан, бе, винаги се обаждам. те се случва (добре де, веднъж се случи, айде сега да не се правя) да не го дигат

"обаждаш се по телефона" е твойто предложение... така както си лежите, и се гушкате и си хортувате и й звънкаш? и като звъннеш к'во казваш?

Тема е много ясно,нови [re: TeOrEt]  
Автор fancier (джаста-праста)
Публикувано12.06.06 20:37

обаждаш се и казваш: "Искам пак да се видим".

Автор acid947 (Paladin)
Публикувано12.06.06 20:40

Отговора ми не се опитва да изчерпа всички възможни, а само някои... Прилагал съм всички варианти и всички "работят", но трябва да се внимава към кого са насочени...

№1
"Здравей, едва ли съм в състояние да опиша колко красива и изумителна беше онази петък вечер за мен, а надявам се, и за теб... Бих искал да те видя отново още днес!"

№2
"Ако ще говорим за петък, предпочитам да го направим наживо..."

№3
"Ще ти изпапкам клиторчето следващия път..."

№4
"Ако ти донеса онези обувки от любимия ти магазин на Денкоглу и Ангел Кънчев, ще ми обърнеш ли малко внимание?"

и пр. - мързи ме...

Откривам Нови Вселени!
Цена – по договаряне!

Тема а-а-а,нови [re: TeOrEt]  
Автор fancier (джаста-праста)
Публикувано12.06.06 20:40

ама ти питаш, като си лежите, преди да се разделите ли, как да кажеш? Ами аз бих казала: "Искам пак да те видя", ама съм чувала често: "Ще ми се обадиш ли?", съчетано с един объркан поглед

Тема Re: само ...нови [re: fancier]  
Автор TeOrEt (бял мишок)
Публикувано12.06.06 20:41

... по един телефонист на тема, моля. тука да не сте едни прикрити агенти на мобилните оператори, а? много неромантично ми се струва това да ставаш, че да си включваш телефона, че да ровиш из списъка с контакти... може да се обиди момето

.

Автор Ckaпaния тъпaнap Джoнcън (даврандисан)
Публикувано12.06.06 20:42

Абе искаш да кажеш, че просто искаш да я повториш? и сте си в креватя? Че като сте в креватя, просто я гушваш и повтаряш, къв е проблема, нищо не разбирам... Хващаш я, нацелуваш, наосмукваш, наомачкваш и наоблизваш, натаковаш я и толкоз.
Ако си тръгва вече, питаш "Гашта вида пак?", не виждам защо да не ти отговори, освен ако максимално си я отвратил с нещо си, което не виждам защо да е така... и ако беше така, и на теб щеше да ти е ясно, нямаше да постваш тука теми за това...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.