Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:06 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ангола-Португалия малко наопаки, еле пък:)нови  
Автор Ckaпaния тъпaнap Джoнcън (даврандисан)
Публикувано12.06.06 19:02

второто полувреме...

Принцесата е луда фенка, пък аз хич не си падам.

Снощи ме предупреди да не смея да я разсейвам по време на мача.... пък аз се увих като смок около нея и 45 мин й се радвах как се вълнува..

Ама после изпуснахме фронта през почивката може би щото мача взе да става малко безинтересен..

Във всеки случай се изхитри така да си легне, че хем да си зяпа в екрана, хем да ме побърква с разни сладки работи... и даже и фЕнските (да, фЕнските, ФРенските също - бел.авт.) й избухвания и реплики бяха много секси и си се включваха идеално в общата атмосфера.. Абе страхотно съдийство, спор няма..

Съвестно ми е само, че аз не загубих нищо, щото мача не ме интересува, пък тя гледА втората половина с раздвоено внимание, което май съвсем замина на кино, като се включих пък аз... хм.. и мърр..

И са кво? Кой от двама ни е за порицание? Кой е за възхищение? Кой е за съжаление? Повъзмутете се, посъчувствайте де...

Редактирано от Ckaпaния тъпaнap Джoнcън на 12.06.06 19:25.

Тема Re: Ангола-Португалия малко наопаки, еле пък:)нови [re: Ckaпaния тъпaнap Джo]  
Автор E3DA4KATA (4e6it)
Публикувано12.06.06 19:28

ни въ йе срам и 2мата....
ти найш кво става като гледаме конни състезания с моята принцеса,опаа,принц

водила съм го специално....

Тема Да не бинови [re: E3DA4KATA]  
Публикувано12.06.06 19:32

да не би в боксовете, м? Там ли ги вършите? При кончетата, да ги развращавате, ни въ йе срам вазе! На трибуните по-може...

Много вдъхновяващо си беше беее

Тема женски приоминови [re: Ckaпaния тъпaнap Джo]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (НКМП-2UNlimited)
Публикувано12.06.06 19:34

използваш, брато!

аз пък вчеражертвах-забележи- ХОЛАНДИЯ-сърбия!!! но карай,преживях го
обаче,внимавай,не винаги е подходящо
вчера особено се зарадвах като коментатора Катев прату саудитска арбия в африка,и неколко пъти упорито ги пльоскаше на черния континент...
се едно някой неграмотен американски коментатор да каже,че отборът на българия,който е васал на турцияв азия,стои много добре на терена,примерно

Холандия - Сърбия (&Монтенегро) 1:0

Тема Re: женски приоминови [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Публикувано12.06.06 19:42

Не са женски бе, просто са нефенски прийоми предназначени за фенове...

Абе чух я и аз някак си с периферния слух тая простотия за Саудитска Арабия... ама реших, че са я преместили някак си в Африка... както Израел участва в конкурсите на Евровизия, ако ми позволиш сравнението...

Абе мачът си е хубав фон за секс, искам да кажа, чукаш си и ти реват запалянковци... все едно на теб се радват, кофти, като земат да дюдюкат..

За предпочитане е пред това дето трябваше да слушам оня ден, като нацелих от някаква кабеларка масивна реклама за протези и имплантати за полови членове, бляк (баш докато чукам!!), а дистацнионното ми беше далеч...

Тема Re: женски приоминови [re: Ckaпaния тъпaнap Джo]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (НКМП-2UNlimited)
Публикувано12.06.06 20:04

о,ужас и таков али има бе,кви са тяи протези

всъщност за израел е много интресно,теучастват и във всички квалификации по футбол в зона Европа
хауевър,секс по време намач си е хубаво нещо,де
сега , ще й позволиш ли довечера да гледа "манекените" от италия? Я тогава дай малко по-жега,мче да не се заглежда много,нали по едно време се казваше,че жените гелдали футбол само заради италия

Холандия - Сърбия (&Монтенегро) 1:0

Тема Re: женски приоминови [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор Gripen (летящ)
Публикувано12.06.06 20:08

Добре ще наште убавци не се класираха че тогава шеха да се разкалят улиците

Животът не се мери с броя вдишвания,
а с моментите, които спират дъха ни!

Тема Алоууууууууу,нови [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор Brett (лейди)
Публикувано12.06.06 20:11

аз за последен път съм гледала мач "заради Италия" 90-та година и то на доста невинна възраст

Но съм фен на Милан и от по-отдавна

Тема Re: Алоууууууууу,нови [re: Brett]  
Публикувано12.06.06 20:16

Ама и португалците, че и неграта си ги биваше, бе, прелест, аз хвърлях по един белтък, няма да си кривя душата, хубави момчета бяха..

Тема Re: Алоууууууууу,нови [re: Brett]  
Автор Gripen (летящ)
Публикувано12.06.06 20:20

Сега ако кажеш че искаш или караш БМВ имаш два от характерните белези на блондинката

Животът не се мери с броя вдишвания,
а с моментите, които спират дъха ни!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.