|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Любопитна гледна точка   |  |  | Автор | cтapa_kлyбapka (мъдра) |  | Публикувано | 06.06.06 11:40 |  |  | 

Американски психолог на име Джейкъб Адисън е защитил дисертация в Колумбийския университет на тема "Форми на съвременната сексуалност". В нея е застъпил тезата, че мъжете, предпочитащи жени с малък бюст и къса коса, са латентни хомосексуалисти или педофили. Като правят секс с такива жени, те дават отдушник на подсъзнателно или полусъзнателно подтиснатото си истинско желание.

Вие как мислите - има ли логика в такова съждение? Сред вас, клубни мъже, има ли любители на плоски мацки с момчешки прически?

|  |  |  
             |  |  | 

Педофилът си е педофил, не може просто така да раздаваш такива имена .

Няма тънка червена линия линия между предпочитания, стил, вкус ... и ... престъпност ! Тази линия всъщност е огромна червена граница .

|  |  |  
             |  |  | 

Ахаха тоя е твърде тъп за да го коментирам но ще му се посмея ей така >>> Муааахахаха

Абе кажи психолог и няма какво да обясняваш повече

аре чакаме епизод две - мъжете, които харесват жени с много голям бюст и буйни коси са латентни зоофили и сублимират своето влечение към крави и орангутани ахаха

|  |  |  
             |  |  | 

Има някаква логика. Подозирала съм себе си в латентна педофилия заради това, че харесвам жени с малки гърди и мъже с по-скоро момчешки фигури и излъчване.

Редактирано от paзбиpaм на 06.06.06 13:07. 

|  |  |  
             |  |  | 

А дългите мъжки коси? Латентна лесбийщина?
 )))))))))))
 всичко ще си кажееееееш.....

блазе ти, ако си от тези, за които ми пука

|  |  |  
             |  |  | 

"Ако много дълго гледаш в бездната
 и тя ще започне да гледа в теб. "

Ницше

|  |  |  
             |  |  | 

Знаеш ли откога съм казала на Идиота, че е педофил? Само дето той ме харесва с дълга коса, но колкото са ми по-малки циците и по-кльощав задника, толкова по-добре. Да го сменям, викаш...

Стига простотии бе, тате!

|  |  |  
             |  |  | 

"Ако гледаш на света през оптически прицел, рано или късно ще натиснеш спусъка"

Незнаен войн

обрРквация!!!

|  |  |  
             |  |  | 

Тя си е явна, що да е латентна, само че си върви паралелно с хетеросексуалността. Като ми е сложил Господ мозък, дето е ту женски, ту мъжки, какво да сторя? Ей, нямам пишка, да не си помислите!

|  |  |  
             |  |  | 

Ми не, дай го насам (такава реклама си му направила)

само дето и аз съм с дълга коса и няма да я пострижа.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички) |   | 
 |