Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:18 14.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Тема предимно за женинови  
Автор cиньo мope ()
Публикувано28.05.06 14:46

Като си говорим за това кое е секси и кое не е какво мислите, че е по-еротично и възбуждащо при мъжете:

1. Да са окосмени от глава до пети, като Тарзан.
2. Да са гладко епилирани по цялото тяло , без нито едно косъмче.
3. Или да се поддържат умерено - например под мишниците и половата област да имат по-малко косми.

Тема Re: Тема предимно за женинови [re: cиньo мope]  
Автор Johny8O (lego my ego)
Публикувано28.05.06 15:20

Obezkosmiavaneto e vapros na lichna higiena!!!!
Ne na tova kakvo haresvat jenite i kakvo ne.

s farmahim sum nepobedim

Автор bushido (light)
Публикувано28.05.06 15:25

Третото лично за мен е най-привлекателно

If you are going through hell, keep going!

Автор EЛИHAЯ (тотольо мотольо)
Публикувано28.05.06 15:29

Номер 3..мога да понеса косми на всякъде но не и под мишниците

Тема Re: Тема предимно за женинови [re: EЛИHAЯ]  
Автор cиньo мope ()
Публикувано28.05.06 15:38

На мен също ми допада нй-вече №3. Много ме отвращават мъже, които откакто са се родили не са махнали и косъм от себе си. Особено в тези жеги ужас! Въпреки, че имам познати мъже, които смятат, че е въпрос на "мъжественост" да си ходят като Тарзан и мислят, че се обезкосмяват само обратните.

Тема Re: Тема предимно за жени [re: cиньo мope]  
Публикувано28.05.06 16:02

Има и друго ..примерно повечето си мислят че за да си обезкосмят пишките трябва и корема и гърдите и то..става така че все едно целите трябва да се обезкосмят заради една пишка..Да но аз не смятам така..мисля че е нормално интимните части и подмишниците да се обезкосмят без да е нужно да е навсякъде

Автор cиньo мope ()
Публикувано28.05.06 16:08

Аз мисля, че винаги е най-добра "златната среда" . Гадно е когато видиш мъж , който е с такава буйна растителност там долу, че чак забравяш, какво точно търсиш. А пък и космите задържат неприятна миризма, колокото и да се къпеш. Другия краен вариант - пълното обезкосмяване също не ми допада. Обаче като гледам различни списания там мъжете са напълно епилирани. Мода ли е това или какво?

Автор ClownTown (лидер)
Публикувано28.05.06 16:10

Ми тез пишки колко
да са обезкосмени,
да са избръснати ,
подстригани само
или как?

All rights reserved

Тема Re: Тема предимно за женинови [re: ClownTown]  
Автор cиньo мope ()
Публикувано28.05.06 16:13

Всеки мъж както и всяка жена сами си решават дали да имат прическа там долу или да нямат. Но както всяка уважаваща се жена се грижи за това, така и мъжът трябва да обръща внимание на това. С ножичка можеш да оформиш добре мястото според мен.

Тема Re: Тема предимно за женинови [re: ClownTown]  
Публикувано28.05.06 16:13

Ами..аз предпочитам гладко обръснатите..така става по приятно да си ги целуваме да си ги смучем да си играем с тях...иначе има момент в който да речем попадне косъмче и това косъмче може доста лоша шега да ти изиграе..Ми то и за мъжете е така

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.