Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:04 20.03.26 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Съвети - бързо свършваненови  
Автор erode (непознат )
Публикувано25.05.06 17:56

Момче на 25. Полов живот от 4-5 години, не много активно. Сега имам възможност за по-активен такъв. Но все още свършвам доста бързо. Просто е различно (много различно) от чикията. Дори да си прасна една преди секс - започне ли истинския такъв - пак мога да свърша доста бързо. Вярно, вторият и третият тек са по-бавни, но като цяло си е бързичко. Слава Богу, за сега не се оплакват жените, но аз искам да съм им полезен все пак, не само аз да се кефя.

Какво съм пробвал:
1. Разни упражнения за свиване на някъв мускул зад тестисите - не помогна грам.
2. Да си мисля за други неща по време на секс - домати, краставици, ябълки - е не помага, освен това е и доста тъпо нали :)

Забелязах, че в позите, в които аз контролирам движенията - свършвам малко по-бавно, но когато жената прави това (например тя е отгоре) и аз нямам почти никакъв контрол - тогава приключвам доста бързо.

Все още не съм се психирал от този факт, но искам да разбера дали има някви тактики, мактики, които да помогнат...мамка му, искам да мога да се контролирам

Благодаря

П.С. Това е така и с грозни и с красиви жени ... тоест не са ми виновни другите :)

Редактирано от erode на 25.05.06 17:59.

Тема Re: Съвети - бързо свършваненови [re: erode]  
Автор MopфиycМодератор (Матричар)
Публикувано25.05.06 18:01

Научи се да използваш добре пръстите и езика, така ще можеш да доставяш удоволствие и след като си свършил или ще имаш много повече възможности да възбудиш жената преди самото проникване.
Иначе за забавяне техники бол, ама не са панацея...

Welcome to the real world

Тема Re: Съвети - бързо свършваненови [re: Mopфиyc]  
Автор erode (непознат )
Публикувано25.05.06 18:05

Жената си я възбуждам, но не там е проблема. Проблемът е, че като се вкара и ... на мен ми става толкова хубаво, че ... дай ми насоки за тези техники, моля

Автор Svoboden_Duh (непознат )
Публикувано25.05.06 18:49

Kupi si prezervativi Durex s udyljavashto dejstvie...niama da imash problemi...shte chukash s chasove ...

Автор kotaranko (хулиганко)
Публикувано25.05.06 21:04

Не прави секс ( Засърбя ме езика ! )... Шегааааааааа..

Назад из темите е говорено много Разрови се

Сладолед N=5

Автор ClownTown (лидер)
Публикувано25.05.06 22:30

На мен ми харесват бързо свършващите жени,
които се овлажняват много и докато им го вкараш
им идва края.

All rights reserved

Тема Re: Съвети - бързо свършваненови [re: Pablo]  
Автор erode (непознат )
Публикувано26.05.06 11:43

Здрасти, относно алкохола май си прав - не е зле да се вкара малко в кръвта.
Относно тековете - при мен и след втория и след третия на члена ми му е все интересно ... да му се невиди. Не използвам презервативи, но може би ако ползвам това ще помогне до известна степен, но там пък друг проблем се появява понякога - като си сложа презерватива и ми пада и след това става по-трудно ... може би ми стяга, не знам.

Относно стимулирането на главичката - за да не я стимулирам трябва да не я движа, не е ли така? Всяко движение я стимулира по някакъв начин.

Тема Re: Съвети - бързо свършваненови [re: Svoboden_Duh]  
Автор erode (непознат )
Публикувано26.05.06 11:44

Това е нещо, което наистина може да пробвам ... въпреки, че съм малко скептично настроен

Благодаря

Тема Re: Съвети - бързо свършваненови [re: ClownTown]  
Автор erode (непознат )
Публикувано26.05.06 12:30

по този повод виж това:
http://www.bgnes.com/news.php?NewsID=18733&Gr=q

Автор O!Sag (exquisitesinner)
Публикувано26.05.06 13:39

Опитай с малки паузи когато ти идва да свършиш. Можеш да я лижеш, да я стимулираш мануално, да попушиш, да пиеш уиски, все интересни неща. И така като се спреш 2-3 пъти претръпваш ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.