|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
Ами искам да го чукам... ама не ми стиска
|
|
| Автор |
dival (луда) |
| Публикувано | 02.05.06 15:33 |
|
|
ето на! появи се мъж, който го искам. Засега си играем - виждаме се, говорим много усилено за секс, за фантазии, без задръжки. Той ме иска, аз се правя че се дърпам, но всъщност искам да го чукам.
Но има проблем - имам си сериозно гадже. Обичам си гаджето и искам да съм си с него. Ама този мъж ме побърква бе. Иде ми ей така както ми седи на масата в кафето да го хвана и да се изчукаме. Всеки път като го видя се подпомкрям... и на него му става. Това даже е тема за смях между двама ни. Не знам... Може би ще поддам. Ама след това съвестта ще ме гложди дъъълго време. Даже не съм сигурна, че го искам САМО веднъж. Предполагам че връзката ни бързо ще се изчерпи, но за първи път изпитвам такова животинско желание да се чукам. Да, точно това е думичката - "Чукам". Не ща любов, не ща романтика... Искам да го правим навсякъде - в офиса, на стълбището, в асансьора, в колата... ужас. Не знам кво ми става. 
| |
|
Тема
|
Re: Ами искам да го чукам... ама не ми стиска
[re: dival]
|
|
| Автор |
kифличka (луда) |
| Публикувано | 02.05.06 15:45 |
|
|
нормално е - при доста жени се е случвало - въпроса след това диво животинско чекане - да не вземеш да хлътнеш ,че тогава става драмата !!!!!Да ти кажа то големите драми така започват - уж нищо не искаш - просто да го наебеш - ама мъжката гордост казва- ааааааааааааа как така тя ще иска само да ме ----- и той почва да се натиска щото му е писнало от жени дето искат да се женят за енго - пък ти не щещ - и ти колкото и да не искаш да се занимаваш с него освен да те...... в един момент сантименталната женска природа поддава и тогава ..................................незнамкакво да те посъветвам ,защото всичко зависи от това колко си силна психически и дали се поддаваш наманипулации от страна на мъжете - изобщо не ти е лесно ,но те разбирам ,защото ми се е случвало и оттогава бягам надалече от такива истории само за секс
| |
|
Тема
|
Re: .. ама не ми стиска
|
|
| Автор |
GOMORRAH (FUBAR) |
| Публикувано | 02.05.06 15:53 |
|
|
"Всеки път като го видя се подпомкрям... "
Ама ти серизоно ли така правиш ?  
OVERTHERE
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
asFARas (Teller) |
| Публикувано | 02.05.06 16:21 |
|
|
и ?

обрРквация!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
!HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (НКМП-2UNlimited) |
| Публикувано | 02.05.06 16:24 |
|
|
Ами действа пиле,чукнете се,защото желанията ви ще отминат или ще се трансформират нещо,знам ли...
То дали ще те гризе съвестта-не знам,днес ще пренебрегнеш това изкушение,утре друго,но на трето няма да устоиш. Въпросът е да си подбираш изкушенията така,че после да не съжаляваш, че си била с тях,мдам
NATO- Chorjavon....
| |
|
Тема
|
[re: kифличka]
|
|
| Автор |
HAДEЖДA™ (dum spiro spero) |
| Публикувано | 02.05.06 16:27 |
|
|
определеноооо, май и тук съм съгласна с теб !!!
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !!
| |
|
Тема
|
[re: HAДEЖДA™]
|
|
| Автор |
kифличka (луда) |
| Публикувано | 02.05.06 16:34 |
|
|
Що пък трябва да си съгласна ?????Аз говоря от позицията на моя опит и преживявания- ти сподели своите !А девойката ще си прави избора според нейните и така - не може всички да имат еднави възприятия за света нали ?????
| |
|
|
|
ми чукай го. неудовлетворените фантазии ще ти причинят повече грижи отколкото пристъпените етични норми. еби ги у нормите...
ама едно не мога д аразбера - младежа защо ти оставя право на избор ... а не те подхлъзне по налонената плоскост просто ...
щастлив
| |
|
|
|
може да е високоморален. ама не го казвам като подигравателен израз а сериозно. може да знае че Тя има приятел, затова Тя трябва да реши, защото Тя е в по-сложна ситуация.
| |
|
|
|
На кака умното дете - цунки
блазе ти, ако си от тези, за които ми пука
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|