Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:45 07.11.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Ами искам да го чукам... ама не ми стисканови  
Автор dival (луда)
Публикувано02.05.06 15:33

ето на! появи се мъж, който го искам. Засега си играем - виждаме се, говорим много усилено за секс, за фантазии, без задръжки. Той ме иска, аз се правя че се дърпам, но всъщност искам да го чукам.

Но има проблем - имам си сериозно гадже. Обичам си гаджето и искам да съм си с него. Ама този мъж ме побърква бе. Иде ми ей така както ми седи на масата в кафето да го хвана и да се изчукаме. Всеки път като го видя се подпомкрям... и на него му става. Това даже е тема за смях между двама ни. Не знам... Може би ще поддам. Ама след това съвестта ще ме гложди дъъълго време. Даже не съм сигурна, че го искам САМО веднъж. Предполагам че връзката ни бързо ще се изчерпи, но за първи път изпитвам такова животинско желание да се чукам. Да, точно това е думичката - "Чукам". Не ща любов, не ща романтика... Искам да го правим навсякъде - в офиса, на стълбището, в асансьора, в колата... ужас. Не знам кво ми става.

Тема Re: Ами искам да го чукам... ама не ми стисканови [re: dival]  
Автор kифличka (луда)
Публикувано02.05.06 15:45

нормално е - при доста жени се е случвало - въпроса след това диво животинско чекане - да не вземеш да хлътнеш ,че тогава става драмата !!!!!Да ти кажа то големите драми така започват - уж нищо не искаш - просто да го наебеш - ама мъжката гордост казва- ааааааааааааа как така тя ще иска само да ме ----- и той почва да се натиска щото му е писнало от жени дето искат да се женят за енго - пък ти не щещ - и ти колкото и да не искаш да се занимаваш с него освен да те...... в един момент сантименталната женска природа поддава и тогава ..................................незнамкакво да те посъветвам ,защото всичко зависи от това колко си силна психически и дали се поддаваш наманипулации от страна на мъжете - изобщо не ти е лесно ,но те разбирам ,защото ми се е случвало и оттогава бягам надалече от такива истории само за секс

Тема Re: .. ама не ми стисканови [re: dival]  
Автор GOMORRAH (FUBAR)
Публикувано02.05.06 15:53

"Всеки път като го видя се подпомкрям... "

Ама ти серизоно ли така правиш ?

OVERTHERE

Автор asFARas (Teller)
Публикувано02.05.06 16:21

и ?

обрРквация!!!

Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (НКМП-2UNlimited)
Публикувано02.05.06 16:24

Ами действа пиле,чукнете се,защото желанията ви ще отминат или ще се трансформират нещо,знам ли...
То дали ще те гризе съвестта-не знам,днес ще пренебрегнеш това изкушение,утре друго,но на трето няма да устоиш. Въпросът е да си подбираш изкушенията така,че после да не съжаляваш, че си била с тях,мдам

NATO- Chorjavon....

Тема Re: Ами искам да го чукам... ама не ми стисканови [re: kифличka]  
Автор HAДEЖДA™ (dum spiro spero)
Публикувано02.05.06 16:27

определеноооо, май и тук съм съгласна с теб !!!

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !!

Тема Re: Ами искам да го чукам... ама не ми стисканови [re: HAДEЖДA™]  
Автор kифличka (луда)
Публикувано02.05.06 16:34

Що пък трябва да си съгласна ?????Аз говоря от позицията на моя опит и преживявания- ти сподели своите !А девойката ще си прави избора според нейните и така - не може всички да имат еднави възприятия за света нали ?????

Автор B.лaxyдзи пocлeднa вepcия (путколюбeц)
Публикувано02.05.06 16:39

ми чукай го. неудовлетворените фантазии ще ти причинят повече грижи отколкото пристъпените етични норми. еби ги у нормите...
ама едно не мога д аразбера - младежа защо ти оставя право на избор ... а не те подхлъзне по налонената плоскост просто ...

щастлив

Тема Re: Ами искам да го чукам... ама не ми стисканови [re: B.лaxyдзи пocлeднa в]  
Автор Blue Dog (непознат )
Публикувано02.05.06 16:46

може да е високоморален. ама не го казвам като подигравателен израз а сериозно. може да знае че Тя има приятел, затова Тя трябва да реши, защото Тя е в по-сложна ситуация.

Тема Re: Ами искам да го чукам... ама не ми стисканови [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор unlimitted (на границата)
Публикувано02.05.06 16:47

На кака умното дете - цунки

блазе ти, ако си от тези, за които ми пука

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.