Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:53 17.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема ПОМОЩ....нови  
Автор Ada Moor ()
Публикувано25.04.06 13:03

Знам, че аз съм си виновна за всичко и нека подминем псхологическият аспект на въпроса. Може би темата би била по-подходяща за клуб Любов, но тъй като тази връзка започна като секс, и тъй като аз чета и пиша само в този клуб, и тъй като тук са най-интелигентните клубари, поставям темата тук.
Въпросът ми е по-специално към мъжете, но и мненията на жени са добе дошли. Значи връзка за секс, преминаваща в нещо повече.
Всичко върви идеално, до един момент в който изведнъж той изчезва...В смисъл престава да се обажда, (точно преди празника), престава да праща мейли и не отговаря на SMS.
Попадам в инвизибъл листата му.
(Да не говорим, че отначало си помислих какви ли не страхотии – от скапване на нета, до катастрофа!?)

Искам да попитам мъжете – защо прекратяването на една връзка не би могло да стане по нормален и културен начин?
Защо обиждате интелигентността ни, наранявате чувства ни, разбивате сърцата ни и не щадите гордостта ни?
Честно казано, мислех си, че това са тийнейджърски похвати и не са присъщи на зрели и интелигентни мъже.
Какво значи това? Неувереност?Страх от обвързване? Страх от близост, привързаност и обич? Непознаване на любовта?
Приемам всякакви обяснения, разсъждения, и съвети за лекуване на разбито его, кървящо сърце и наранена гордост.

Тема Re: ПОМОЩ....нови [re: Ada Moor]  
Автор Бpeт (лейди)
Публикувано25.04.06 13:51

Като гледам, на опашка се редят да ти отговарят мъжете, които Дават обяснение. Да видим колко още ще почакаш и ако някой сбърка да се обади, какви излияния ще има в подкрепа на поведението "дай газ и не се обръщай".

Изнизването на тоя принцип може и да не е укоримо, но във всички случаи е признак на лошо възпитание

Die Form besticht. Die Technik überzeugt.

Автор Odilija (a може и Оdeta)
Публикувано25.04.06 13:57

Привет! Въпреки, че съм жена, ще споделя моето мнение. Много съм мислила по въпроса, още повече, че и на мен ми се случи нещо подобно. Как може човек, който ти е пращал 500 СМС на месец, изведнъж да стане много зает. Ами мисля, че ги плаши отговорността. Изведнъж разбират, че работата става дебела, трябва да се вземат решения, да се поеме някаква отговорност за чувствата на другия, за усещанията му...и понеже не им стиска, не им достига смелост да кажат "виж какво, идва ми много, страх ме е, задушавам се или..." бог знае още какво...правят най-лесното - спасяват се в мълчание. Бих казала, че е незрялост, слаб характер...абе...мъж! Жените сме много по-смели и по-истински! И обичаме "право куме, та в очи". Ама отсреща рядко има такива...
Стискай зъби! Повярвай - с времето ще отмине!
Успех!

Автор -Tишинa- (и спокойствие)
Публикувано25.04.06 14:02

Еми ти си си отговорила сама : Неувереност, Страх от обвързване, Страх от близост, привързаност и обич, Непознаване на любовта.

Какво да добавя към това? Несигурност в самия себе си, СТРАХ от вземане на категорично решение във формата "ДА" - "НЕ". и пак СТРАХ ако някой ден останеш н сухо, че няма да можеш да се обадиш на същата жена да я замаяш с 2-3 мили думи и пак да я вкараш в леглото си.

Дано да ги чуем и мъжовете по темата

Тишината вали във прозореца
като бяла надежда до мен

Тема Re: ПОМОЩ....нови [re: Бpeт]  
Автор Ada Moor ()
Публикувано25.04.06 14:02

Едно телефонче, или обаснетие в Кю-то, на мейла - можеше да измисли каквато и да е лъжа...ако го е страх от истината.

Автор DVD (член)
Публикувано25.04.06 14:05

страх го е от разговора при раздялата, по-лесно му е да се покрие и да си мисли че ти ще се сетиш какво означава това

Тема Re: ПОМОЩ....нови [re: Odilija]  
Автор Ada Moor ()
Публикувано25.04.06 14:05

Да, бе това обяснение с работата много ме ядосва - като, че ли ние сме идиоти и не виждаме че му свети Кю-то и че говори по Скайпа, а за теб има много работа...За това казвам, че обижда интелигентността ми...

Тема Re: ПОМОЩ....нови [re: DVD]  
Автор Ada Moor ()
Публикувано25.04.06 14:08

Естествено, че ще се сетя, аз да съм идиот. I get the message.

Тема Re: ПОМОЩ....нови [re: -Tишинa-]  
Автор Ada Moor ()
Публикувано25.04.06 14:10

Това пък наистина не го разбирам, как би могъл да си помисли, че след тази издънка, някога, някъде ще може пак да ме има?

Автор Odilija (a може и Оdeta)
Публикувано25.04.06 14:14

За това казвам, че обижда интелигентността ми...

Точно същите думи му написах в един мейл....и какво от това...
Ако той е решил, че това ще бъде неговото поведение, нищо не можеш да направиш. Прекрати всякакви опити за конкакт. Покажи, че няма повече да се унижаваш. Премахни го от листата си в ай си кю-то. Не отговаряй, ако пише-може пък и да го стреснеш!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.