Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:34 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема деликатен въпроснови  
Автор 3aйчe B Чaшka (със сламка)
Публикувано23.03.06 20:06

Моля ви,помогнете ми!....
Тоест подхвърлете някоя идея или съвет как да го направя...
Принципно и 2мата с него много обичаме да му лижа дупето:))))....На мен ми е много гот,пъхам си пръстче и всичко,а той направо откача...
само че има тънка проблемация....както всеки нормален човек....абе кво да ви кажа,намира се някой друг косъм...Не са много,а най-малкото ме е гнус или ми е неприятно....ОБАче ми пречи от време на време....просто ще ми бъде много по-удобно,ако ги махнем(иначе навсякъде другаде си ги маха-подмишници,патка и прочее)...някак си.....се губи аеродинамиката.....получава се мн голямо сцепление с тях,мама им косми...
просто искам да му предложа по най-деликатен начин да ги махнем,без да съм груба,без да си мисли,че е щото ме е гнус и без да му нанасям тежки психологически травми за останалата част от живота му....
та.........питах си съквартиранта,той умува умува и ми каза да му предложа игра-да си оставим фандъците да порастат малко,после да се избръснем взаимно И ТОГАВА,В ТОЗИ СЮБЛИМЕН МОМЕНТ,аз да му предложа с нежен глас и пърхащи мигли,или направо да му забода Жилета в ануса

благодаря ви сърдечно предварително,драги клубари и клубарки...

Тема Re: деликатен въпроснови [re: 3aйчe B Чaшka]  
Автор acid947 (Highlander)
Публикувано23.03.06 20:11

Кажи му например, че искаш ти да го обръснеш отдолу... и така - невинно - можеш да му предложиш да го обръснеш и отзад...

Дори можеш да го включиш като част от любовната игра...
Или го завържи за леглото, сложи му връзка на очите и действай...

Under Construction...

Тема аз за друго се чудянови [re: acid947]  
Автор 3aйчe B Чaшka (със сламка)
Публикувано23.03.06 20:43

като го знам какъв е блъф-манипулатор ще писне-ооооо,ми ти не ми харесваш гъзааааааа,няя ми го бараш тогава и върви обяснявай,че само мисля за благото и на двамата с бръсначката в ръце
веднъж му споменах(щото той пита),че малко му е била кофти спермата,обяснявайки наред с това как е някакъв прецедент,как може би е погълнал някакъв боклук,който е ебал майката на консистенцията....ама горд прост Лъв,не се даде-ти не ми хареса спермата,еми не знам си квооо....тарикатче,прави го винаги,само за да му повтарям още повече колко му е вкусна спермата или колко му харесвам гъза,а дори съществува аналогичен случай за Обичам те...
беше питал-Обичаш ли ме,а аз в същото време нещо правех с уста-в смисъл не помня,предъвквах храна или се прозявах и само 2 секунди замълчах,а в момента в който си отворих устата да кажа ДАААА?ПАТЕ ОБИчАМ ТЕ ПОВЕчЕ ОТ ВСИчКО НА СВЕТА той почна-ясно,значи не ме обичаш....чакай,кво,що...аааайде още 3 часа да му обясня,че не е така...
и той мн добре го знае,само ги прави тея мурафети за да му правя чекия на самочувствието...
та затова се притеснявам с тея косми,а съм отворима темата,а си е оградил гъза с добермани-охранители...

Редактирано от 3aйчe B Чaшka на 23.03.06 20:44.

Тема тва хубаво,но "БРЪСНЕНЕ" ТАМнови [re: 3aйчe B Чaшka]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (НКМП-2UNlimited)
Публикувано23.03.06 20:54

НЕ ЗНАМ! по-скоро нещо друго,но нямам идея кво,аз не се бръсна, сори.
сякаш кола маска ще е по-подходящо за тази наистина деликатна зона
и само да ти кажа,ако сегати секат аеродинамиката,то после ще ти набождат лицето,мисли му!

В момента има твърде много потребителски заявки, моля опитайте отново.

Тема Re: аз за друго се чудянови [re: 3aйчe B Чaшka]  
Автор Ljonja (понякога)
Публикувано23.03.06 21:01

хахахахахахааааа като една съща лъвица не мога да не ти кажа: стига па ти беее, я му остави космите на човека...виж го само къв е готин, кво го занимаваш с глупости
господ да те поживи, момиче, още не мога да спра да цвиля от смях

Тема Re: деликатен въпроснови [re: 3aйчe B Чaшka]  
Автор Cлaдka_лимoнka (отровна)
Публикувано23.03.06 21:11

Обсъждала си го със съквартиранта си? Извинявай, че се учудвам, но интимни въпроси аз лично не обсъждам, а сама си цакам предложенията на партньора, защото си го знам що за дявол е
Та моят съвет е в удобния момент, когато момченцето ти е предразположено, просто му споделяш и разисквате въпроса... Това си е между вас двамата и ти най-добре си знаеш как да му поднесеш предложението си..дали ще е под формата на игра или пък по време на самата ви интимност...или директния подход джаста-праста ти си преценяваш според близостта ви, отношенията, степента на близост и дъра-бъра Избери си от вариантите, които се въртят в главата и стреляй...какво толкова

Тема Re: аз за друго се чудянови [re: 3aйчe B Чaшka]  
Автор Evilme (невярна)
Публикувано23.03.06 22:08

Боже, мила, ти ме разби от смях! Толкоз чудене и стратегии за един гъз не вярвах, че са възможни..
Защо просто мило и кокетно не му предложиш депилатоар за интимни области, като начин да ви е още по-комфортно заедно и да не ти спират аеродинамиката някакви си косми? Ако твоя комфорт го интересува поне на половина колкото се интересуваш ти от неговия няма причина да ти откаже, не е обидно да искаш да ви е по-добре заедно.
Пък и да писне какво толкова - ще попищи, ще попищи и накрая ще размисли, че се сърди за глупости и от висотата на Лъвския си пиедестал ще ти се прикотка обратно

What does not destroy me, makes me stronger.

Тема Re: аз за друго се чудянови [re: Evilme]  
Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (НКМП-2UNlimited)
Публикувано23.03.06 22:14

чакайбе,гъзат е важно нещо,извинявай!

В момента има твърде много потребителски заявки, моля опитайте отново.

Тема Последнотонови [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор Evilme (невярна)
Публикувано23.03.06 22:28

нещо, което съм искала, е да обидя тук присъстващите братя Аналиери, боже опази...

What does not destroy me, makes me stronger.

Тема Re: деликатен въпрос [re: 3aйчe B Чaшka]  
Автор ClownTown (лидер)
Публикувано24.03.06 02:19

Ма ти много си разкрепостена,браво,много хубаво,добре.
Само да питам,целия гъз ли искаш да си бръсне пича
или само около ануса

All rights reserved

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.