|
Тема
|
food fetish
|
|
Автор |
Mazrim Taim (M'hael) |
Публикувано | 20.03.06 17:34 |
|
Какво мислите за намесването и заиграването с хранителни продукти по време на секс?
И то нямам предвид някакви мес(т)ни деликатеси като "Плодова салата върху гола девица", например, а нещо по-така грубичко - тъпчене със сирене, яйца и т.н.
Последния път й натъпках путката с кашкавал (балкански, за тези, които ще попитат) докато повече не можеше да събере - някъде около 200 гр. приблизително, като междувременно тя не спираше да мастурбира. Накрая хубаво я напръсках между краката и по ръката.
След това имахме проблем да го извадим обратно всичкия този кашкавал, но си струваше. Винаги си струва.
| |
|
Надявам се, не си си асоциирал х*я с настъррргания кашкавал в нея.
Нали?!
Metamorphosis
| |
|
Не ми липсваше желание да го направя, но нямаше никакво място... както вече споменах, малко се поувлякох с тъпкането.
А и кашкавалът не беше настърган, а на големи резени. Ти сега още малко ще ме изкараш, че съм я тъпкал с овчарска салата, а това съвсем не би отговорило на естетиката, която вложих в цялото упражнение.
Редактирано от Mazrim Taim на 20.03.06 19:19.
| |
|
а със бутчета как ще стане? Ще се смесят две удоволствия наведнъж после
Аз лично имам амлъкопит втова,но сме пробвали с гроздови зърна-вътре,струва ми се,че удоволствието й беше доста,досатголямо.Е,не знам дали може да е съзимеримо с това с кашкавала,но все пак става
В момента има твърде много потребителски заявки, моля опитайте отново.
| |
|
mmm
сушиии
| |
|
о йе,обичам суши!
но няма как,не ми се връзва да набутвам рибка на пара с водорасло в некой части на тялото
В момента има твърде много потребителски заявки, моля опитайте отново.
| |
|
абе да ти кажа... когато ми пари "под лъжичката", т.е. върлува силна емоционална буря,
ХИЧ НЕ МИ Е ДО ЯДЕНЕ
някои индивиди ме правят анорексична.
ИСКАМ ДА ПИЯ ЕДИНСТВЕНО ОТ ТЯХ
избягвам да мисля в тази посока, за да не развия вампиризъм или канибализъм...
ХРАНАТА НЕ Е ИНТЕРЕСНА.
"One is very crazy when in love"
Sigmund FreudРедактирано от angela_hell на 20.03.06 22:20.
| |
|
Другият път я натъпчи с хероин,да си докараш некой лев.
| |
|
Добре че не си пъхнал люта чушка  
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада!
| |
|
Сещам се за някакво интервю май, на един водещ ли, лигав... как да е, отдавна...малка бях
Разказваше как правили секс и си играели с разни плодове. Вкарал резенче ябълка в нея, то обаче или потънало, или се отчупило, а тя в някакъв неусетен пристъп на паника, без да се усети, уплашено-възбудено изгледала празните му влажни пръсти: "ама то остана в мен"....
На него в този миг му се видяла толкова прекрасна и омагьосващо-невинна
И на мене ми хареса
| |
|
|
|
|