|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Пак за чикиите...
|
|
| Автор |
rocпoдин Poзoв (спец) |
| Публикувано | 06.03.06 21:16 |
|
|
Когато не помага и алкохолът, когато самотата става наистина флудяваща, когато единственият начин за женска ласка остава да си удариш една чикия, какво ви остава да направите...
| |
|
|
|
Да излезеш навън и да се запознаеш с някоя жена.
| |
|
|
|
Ах леле....и като се зпонае какво?Тя ще му притъпи чувството за самота ей тъй с щтракване на пръстите тази вечер?Идеалистка...и мъжете имат чувства,ей...  
Мина тук една злодейка,..
надращи бързо и...офейка
| |
|
|
|
Толкова ли е зле работата?! Ми караш известно време на чекии, някои карат с години де, пък все ще изгрее слънчице в градинката Алкохолът не е разрешението......
пп ако ще те успокоя ще ти кажа, че не си сам в неволята си
Животът е кратък, а младостта-още по кратка!
| |
|
|
|
Не съм казала, че ще си взима жена за една вечер, а просто да излиза сред хора и да се запознава с жени, това е минималното необходимо условие ...... за решаване на проблема . 
| |
|
|
|
Как си ги отгледал тия женски ръчички бе да те еба? 
| |
|
|
|
това и аз исках да го питам. усмих.
| |
|
|
|
Що смени бегистрацията от която пишеше бе? На кучето ташаците ми харесваха повече от сегашната ти форма за логване.  
Come with me
| |
|
|
|
Пинокио, вдигам ти темата при розовите горе, не че е нужно...ама за аранжимент да окомплектовам романтиката
| |
|
|
|
точно си мислех, колко ли трябва да си...знам ли какъв, за да кажеш тва за женската ласка и удрянето на една чЕкия  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|