Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:56 13.07.25 
Контакти
   >> Говорим си за секс
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Секс по предназначение.нови  
Автор DVD ()
Публикувано09.02.06 15:56

Нека хората с опит и познания да кажат какво трябва да се направи за да се зачене момче и какво трябва да се направи за момиче! В Интернет има тонове изписано по тези въпроси, така че вече е трудно да се прецени кое е достоверно и кое не, особено за хора без медицинско образование.

Редактирано от DVD на 09.02.06 16:00.

Тема Пише го още в...нови [re: DVD]  
Автор Ghostwriter (ценител)
Публикувано09.02.06 16:27

детските книжки от началото на 19-ти век :

What are little boys made of?
Snips and snails, and puppy dogs tails
That's what little boys are made of!"
What are little girls made of?
"Sugar and spice and all things nice
That's what little girls are made of!"

Psalm 69

Тема Re: Секс по предназначение.нови [re: DVD]  
Автор unlimitted (пън)
Публикувано09.02.06 16:28

Опитах се да ти намеря една статия за подходящите храни - едното беше калий, другото натрий май...освен това влагалищната среда - киселинност, алкалност, евентуални леки (леки значи леки! ) промивки преди това...има разни сметки за смяната на циклите през 3/4 години....

Ако обаче са верни, хората щяха да имат деца с пол по свой избор, а то не е точно така...Да е живо и здраво пък другото са ала-бала

блазе ти, ако си от тези, за които ми пука

Автор Lychezara ()
Публикувано09.02.06 18:58

Според майката на една моя приятелка, която имала първо момче, полът се определя от това, кой от двама родители има повече сили при зачеването.
И понеже втория път искала момиче, гледала всеки път мъжа й да е страшно уморен, а тя да е със свежи сили. И така наистина се родило момиче (приятелката ми), но дали е случайност, не знам. Жената го е чула от старите хора в нейния край, при нея е станало ....

Автор gazibara ()
Публикувано09.02.06 21:49

Хващаш една лупа и си избираш сперматозоид с X или Y хормозома според желанието.

А сега сериозно. Бабините деветини нямат нищо общо с пола на детето. Говорим единствено за вероятности. В общия случай - или ще е момиче, или ще е момче. Y-сперматозоидите са по-пъргави - следователно ако го правите в деня на овулацията, вероятността да е момче е по-голяма; X-сперматозоидите са по-издръжливи - следователно ако го правите ден-два преди овулацията, вероятността да е момиче е по-голяма.

Тема Какво става, ако е след...нови [re: gazibara]  
Автор majemela4ka (жарка блондинка)
Публикувано09.02.06 22:05

овулацията?! Не седмица или две СЛЕД, а секс предизвикан именно от излюпването на женското яйце.

Добре обясняваш, но си мисля, че е точно обратното.

За статистиката: имам две момиченца.

Тема Re: Какво става, ако е след...нови [re: majemela4ka]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано09.02.06 22:55

Няма женско яйце.

Мъжът отделя сперматозоиди, които носят различната хромозома. Може да звучи страшно за мъжете, но точно мъжката роля на осеменител определя пола на бъдещото дете.

Жената дава износването и яйцето, а мъжа опложда и определя пола. Медицински факт.

Няма да казвам как аз родих момченце. Точно по схемите, на 11 ден акт, и след няма и седмица бях сигурна. Преди докторите даже знаех. Разтърсва целия организъм на жената. Поне при мен беше така.

Мъжки плод се носи и ражда по-трудно. Плодът има различна обмяна. Например хормони. Аз се подух като плондер. До степен, че ме изследваха за бъбречни заболявания. Всички изследвания показваха нормални стойности, но аз наддадох до невероятни килограми, и бебето също. Явно си е искало своето.

Не зависи от жената, факт.

Жената дава среда. Чувала съм глупави и невежи обяснения, ако жената има блага среда, благо яйце....и т.н. Но това според мен няма нищо общо.

Забравете градските легенди. Бъдете с жената и то около овулацията. И се благодарете, че имате здраво и хубаво, и умно дете. Аз лично се моля за едно момиченце. Искам момиченце, ако ще света да се срине.

Автор HAДEЖДA® (or may be not)
Публикувано10.02.06 08:08

towa go otkrih в един съседен клуб, иначе ако ме питаш мене, всичко си е просто случайност.
Аз си имам и наследник(2бр.) и наследничка......ма не са правени целенасочено за пол, така се е случило

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ-ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Автор мeчo (непознат)
Публикувано10.02.06 08:34

В тези два файла има таблици по-които се определя пола на детето...
Ся най интересното е 4е правих сметка за моята рода ами какво да ви кажа излиза ама точно, няма никакаво разминаване устанах направо изумен ...
Та пробвай мисля, че ще ти е интересно!

Автор Mapkиз дьo Пpaз (благороден)
Публикувано10.02.06 08:37

Защо се бъркаш в божиите работи душко?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.